Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| orbitkha | 134076 |
|
|
25.2.2013 16:02:04
Jojo a už ho máme i u prarodičů
Nemohli se dočkat tak nám ho už koupili, aby mohli trénovat (první vnouče) .My jsme vsadili na český výrobek od patrona,je to trojkombinace, má sportovní podvozek a je snadno složitelný, takže na cestování ideál. |
| orbitkha | 134076 |
|
|
25.2.2013 15:58:05
Ahoj mě taky tvrdlo bříško a doktor mi doporučil magnesium v tabletkách, beru ho 3x2 tabletky denně a pomohlo, od tý doby žádný tvrdnutí a zbavila jsem se i křečích v lýtkách
![]() |
| JankaHK | 68660 |
|
25.2.2013 14:07:06
Miruško, tak to já bych nevydržela do porodu. Pamatuji si, že když mě sestřička po císaři probudila z narkozy, přinesla mi ukázat mimčo a řekla mi, že je to kluk, tak mi to bylo uplně jedno, prvni moje otazka byla, jestli je v pořádku, ani nevím, co odpověděla, protože jsem hned zase usnula.
|
| JankaHK | 68660 |
|
25.2.2013 14:02:04
My jsme si před lety koupili Cam cortinu. Je to trojkombinace - autosedačka, podvozek s korbičkou a sedačka. Vyborna na manipulaci. Je to tříkolka, přední kolečko se dá zafixovat, i když je to tříkolka, tak se stabilitou jsem problémy neměla. Jen jsem slyšela, že je potíž s nastupovaním do MHD, ale tu ja nepoužívám. Autosedačka se dá nacvaknout na podvozek. Korbička je velká, vešlo se nám tam i desetiměsíční dítě ve fusaku. Sedačka je zase skladná, takže už jsem nemusela pořizovat ani golfky. Používali jsme ji hooodne dlouho, poněvadž naše dítě bylo líný chodit, snad až když šel do školky, tak jsem ji uklidila. Po roce se nám teda začalo trhat madlo, a i když byl v záruce, tak se na to prej záruka navztahuje. Nový jsem si za pár korun objednala přímo u dovozce. Doufám, že budu s kočárkem spokojená i u druhýho. Ted bych už ale vybrala jinou barvu, v tém době jsem byla ulítlá na oranžovou, takže kočárek je oranžovošedý.
|
| JankaHK | 68660 |
|
25.2.2013 13:46:55
Ahoj holky, mate nektera zkusenosti s tvrdnutim bricha? Ja poradne nevim, co si pod tim predstavit. Vcera vecer se mi zdalo takovy tvrdy, bolelo a prislo mi, ze kazdou chvili musi prasknout. Bylo mi tak zle, ze jsem usnula uz v osm a rano vstavala az o pul desaty. Ted me jeste tak trochu poboliva, ale tvrdy uz ho nemam. Psaly jste tady neco o magnezii, v 18. tydnu ji pit tedy muzu? Kolik denne? A k cemu je vlastne dobra? Doktorka ma ted tyden dovolenou
![]() |
| Téra Kuny | 60604 |
|
|
25.2.2013 9:58:00
Tak máme výsledky z krve v pořádku, ve 20tt do ČB na velký ultrazvuk. Už se nemůžu dočkat až nám řeknou že to bude kluk... Věřim si na něj... Jak se říká: Pracovali jsme na klukovi... :-D V rodině mají všichni holky... Posledně ukazoval jak je čipernej, ani vyfotit se pořádně nenechal
) |
| miruska.j | 55676 |
|
24.2.2013 18:36:35
Já jsem vždycky pokukovala po X-landrech. Ale nemám ho - mám obyčejný krosový - koupený před 6ti lety a vydrží i pro tohle třetí. Je to trojkombinace a byla jsem vždy velice spokojená právě s funkcí té tašky, jak je přenosná. To bylo super. Mimi jsme si doma připravila a pak už jsem šla ven s taškou a jen jsem ji šupla do kočárku.
|
| miruska.j | 55676 |
|
24.2.2013 18:35:15
Taky gratuluji k dobrým výsledkům. Jen tak dál, ať máme v pořádku všechny.
|
| miruska.j | 55676 |
|
24.2.2013 18:34:41
Jani, nenechám si říct, co to bude - budu mít třetí překvapení. Z překvapení už mám dva kluky, tak uvidíme na potřetí, jak to dopadne. Od začátku jsem to viděla na kluka, ale lidi jak okolo mě mi přejí holčičku, tak si už tak jistá nejsem.
|
| miruska.j | 55676 |
|
24.2.2013 18:33:44
Tak to je fajn, že to proběhlo v pohodě. Ještě si počkáš na výsledky a už nám nezbývá nic jiného než se těšit na léto.
U tripple testů mi říkali tak 10 dní čekat na výsledky. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.