Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| JankaHK | 68660 |
|
11.2.2013 8:33:07
Mirusko, v prvnim tehotenstvi jsem opravdu zadne pohyby necitila, ale nejspis to bylo tim, ze jsem mela v deloze myom vetsi nez tenisak, tak tam nemel Kubicek moc mista na protahovani
V ty dobe jsem to nijak neresila, rikala jsem si, je to urco tim myomem, tak jsem byla v poho. To simrani uz jsem pocitila 2x, vcera zase a zdalo se mi, ze se mi tam i neco pohnulo. No jinak v noci me zase bolelo bricho, asi srusty na deloze. Holky, mate uz nekdo taky sesivanou delohu, ja na několika mistech, boli vas bricho? |
| Béruška | 26366 |
|
|
10.2.2013 21:58:48
Mě se pro kluka líbí jméno Adam, ale je mi líto, že by měl svátek na štědrý den
Ema je taky krásné jméno. Já mám doma Zuzanku, no doma už vlastně ne, už je samostatná ![]() |
| miruska.j | 55676 |
|
10.2.2013 18:50:22
Hezké jméno pro kluka máte vybrané
. My jsme limitovaní dlouhým příjmením, takže u holky více jak polovinu jmen prostě dát nemůžeme - už Tereza na 6 je dlouhá - moje příjmení má 11 písmen ![]() |
| orbitkha | 134076 |
|
|
10.2.2013 16:13:25
My máme pro kluka taky vybranýho Vítka
a pro holčičku Karolínku. |
| miruska.j | 55676 |
|
9.2.2013 19:50:39
Tak jsme dnes zúžili výběr na 6 holčičích jmen
- máme Anna, Bára, Ema, Lenka, Nela nebo Tereza - starší syn si vybral Aničku Ale já si stejně myslím, že to bude ten kluk, a to je jasný - to bude Vítek ![]() |
| miruska.j | 55676 |
|
9.2.2013 14:08:14
Ještě jsem se chtěla zeptat JankyHK - ty jsi opravdu necítila žádné pohyby při prvním těhotenství - ani na konci? To si moc neumím představit. Mě stačí, když se teď třeba neozývá celý den a už se začínám víc pozorovat - sice se ještě ozývá malinko - jak je miminko drobné, ale občas když zaťuká, tak jsem klidnější.
|
| miruska.j | 55676 |
|
9.2.2013 9:30:00
My právě potřebujeme obě jména, protože se necháme i na potřetí překvapit. Zatím mám doma dva kluky - takže holčička by byla takový bonus, ale budu šťastná za zdravé miminko. Mám za sebou i odběr krve na tripple test - takže teď budu čekat. Kdyby bylo něco špatně, tak budou volat, takže doufám, že volat nebudou.
|
| Ramatad | 78004 |
|
|
8.2.2013 15:47:30
Ahoj holčiny,
tak já byla u dr. ve středua udělal mi ten screening, ještě mi říkal, že se to jinde platí, tak ho různě poměřil, zkontroloval a dle prvních známek to vypadá na holčičku, ale nechci to zakřiknout. Jinak je vše v pořádku. |
| JankaHK | 68660 |
|
8.2.2013 12:30:48
Mne ve 12. tydnu na screeningu doktor řekl, že to bude holka, tak uvidíme, jestli se to stejny dozvim i na pristim ultrazvuku. Chtela jsem to vedet, abych vedela, jestli nakupovat i neco ruzoveho
Ale kdyz to bude nakonec kluk, vůbec mi to vadit nebudu, hlavne aby to bylo zdravý ![]() |
| orbitkha | 134076 |
|
|
8.2.2013 10:20:54
Ahoj maminy, koukám že diskuse se tu pěkně rozjela za tu dobu co jsem tu nebyla.My jsme byli na kontrole 30.ledna a vše bylo vpořádkua už se nám tam rýsovalo i pohlaví
No a 18. února jdeme na vývojovky, tak doufám, že to bude ok. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.