| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 760] Názory 761770 z 911  [Dalších 141 >>]
JankaHK 68660
11.2.2013 8:33:07
Mirusko, v prvnim tehotenstvi jsem opravdu zadne pohyby necitila, ale nejspis to bylo tim, ze jsem mela v deloze myom vetsi nez tenisak, tak tam nemel Kubicek moc mista na protahovani:-) V ty dobe jsem to nijak neresila, rikala jsem si, je to urco tim myomem, tak jsem byla v poho. To simrani uz jsem pocitila 2x, vcera zase a zdalo se mi, ze se mi tam i neco pohnulo. No jinak v noci me zase bolelo bricho, asi srusty na deloze. Holky, mate uz nekdo taky sesivanou delohu, ja na několika mistech, boli vas bricho?
Béruška 26366
10.2.2013 21:58:48
Mě se pro kluka líbí jméno Adam, ale je mi líto, že by měl svátek na štědrý den ~:( Ema je taky krásné jméno. Já mám doma Zuzanku, no doma už vlastně ne, už je samostatná ~n~
miruska.j 55676
10.2.2013 18:50:22
Hezké jméno pro kluka máte vybrané ~t~ . My jsme limitovaní dlouhým příjmením, takže u holky více jak polovinu jmen prostě dát nemůžeme - už Tereza na 6 je dlouhá - moje příjmení má 11 písmen ~d~

orbitkha 134076
10.2.2013 16:13:25
My máme pro kluka taky vybranýho Vítka ~:-D a pro holčičku Karolínku.
miruska.j 55676
9.2.2013 19:50:39
Tak jsme dnes zúžili výběr na 6 holčičích jmen ~t~ - máme Anna, Bára, Ema, Lenka, Nela nebo Tereza - starší syn si vybral Aničku ~p~ Ale já si stejně myslím, že to bude ten kluk, a to je jasný - to bude Vítek ~;)
miruska.j 55676
9.2.2013 14:08:14
Ještě jsem se chtěla zeptat JankyHK - ty jsi opravdu necítila žádné pohyby při prvním těhotenství - ani na konci? To si moc neumím představit. Mě stačí, když se teď třeba neozývá celý den a už se začínám víc pozorovat - sice se ještě ozývá malinko - jak je miminko drobné, ale občas když zaťuká, tak jsem klidnější.
miruska.j 55676
9.2.2013 9:30:00
My právě potřebujeme obě jména, protože se necháme i na potřetí překvapit. Zatím mám doma dva kluky - takže holčička by byla takový bonus, ale budu šťastná za zdravé miminko. Mám za sebou i odběr krve na tripple test - takže teď budu čekat. Kdyby bylo něco špatně, tak budou volat, takže doufám, že volat nebudou.
Ramatad 78004
8.2.2013 15:47:30
Ahoj holčiny,
tak já byla u dr. ve středua udělal mi ten screening, ještě mi říkal, že se to jinde platí, tak ho různě poměřil, zkontroloval a dle prvních známek to vypadá na holčičku, ale nechci to zakřiknout. Jinak je vše v pořádku.
JankaHK 68660
8.2.2013 12:30:48
Mne ve 12. tydnu na screeningu doktor řekl, že to bude holka, tak uvidíme, jestli se to stejny dozvim i na pristim ultrazvuku. Chtela jsem to vedet, abych vedela, jestli nakupovat i neco ruzoveho :-) Ale kdyz to bude nakonec kluk, vůbec mi to vadit nebudu, hlavne aby to bylo zdravý :-)
orbitkha 134076
8.2.2013 10:20:54
Ahoj maminy, koukám že diskuse se tu pěkně rozjela za tu dobu co jsem tu nebyla.My jsme byli na kontrole 30.ledna a vše bylo vpořádkua už se nám tam rýsovalo i pohlaví :-) No a 18. února jdeme na vývojovky, tak doufám, že to bude ok.
[<<Předchozích 760] Názory 761770 z 911  [Dalších 141 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.