Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| JankaHK | 68660 |
|
5.2.2013 13:23:40
To cvičení nevím, jen si pamatuju, že náš tělocvikář na škole říkal, že jeho manželka cvičila až do 7 měsíce těhotenství. Já musela se cvičením skončit hned, brala jsem hormony na udržení. Ale teď už mi ten pohyb chybí. Musím ze zeptat doktorky, jestli můžu chodit aspoň na těhotenské cvičení.
|
| JankaHK | 68660 |
|
5.2.2013 13:15:44
Miruško, jsem v 15. tydnu a to šimrání už jsem taky jednou pocítila. Bylo to úžasný
Při prvním těhu jsem za celý těhotenstvím nepocítila žádný pohyb a ten náš 4letý raubíř je teď pohyblivej až až |
| JankaHK | 68660 |
|
5.2.2013 13:11:02
To já oblečení z prvního těhu nemůžu najít :-( Když jsme se stěhovali, tak jsem to zabalila do krabice a odvezla k našim. O víkendu jsem to tam prohrabala a nikde nic, ani kalhoty ani trika, tak nechápu, kde to je. Už aby bylo léto a mohla jsem chodit jenom v šatičkách
![]() |
| Béruška | 26366 |
|
|
3.2.2013 17:21:15
Musím se přiznat, že mě zaskočilo, že tak brzo budu omezená pohybem. Myslela jsem, že to bude znát až mi naroste bříško. Sice jsem těhotná už po druhé (respektive po čtvrté, ale 2x to nevyšlo), ale je to tak dávno, že už si to nepamatuji. A hlavně jsem to tenkrát asi moc nevnímala. Chtěla jsem se zeptat, jestli někdo pravidelně cvičíte. Já chodím už 4 roky na chi-toning, což je něco z jogy, pilates, trošku posilování... taková směska.Zatím v tom pokračuji, jen vynechávám posilování bříška.
|
| miruska.j | 55676 |
|
3.2.2013 9:15:13
To víš, chlapi
Já funím, aniž chodím těch 100 kilometrů - jak tam to miminko někde tlačí, tak prostě funím a chodím děsně pomalu Já jsem udržela v práci tajemství před šéfem do 11tt a před kolegyněmi až do 12tt - snažila jsem se to utajit a povedlo se, ale myslela jsem si, že to na mě musí vidět úplně všichni Ale buď si ničeho nevšimli nebo taktně mlčeli, že jsem asi přibrala nebo co. Ale nejsem z těch, co by to chtěli okolí sdělovat v 6tt - ale třeba je to taky kvůli mé první špatné zkušenosti u prvního těhotenství. Třeba bych to brala jinak. |
| Béruška | 26366 |
|
|
2.2.2013 22:43:39
To je krásný, že už cítíš, jak se má mimi k životu. Já věřím tomu, že to možný opravdu je. Jinak já se stále ještě vejdu do normálního oblečení, ale už to taky začíná být znát. No ale já jsem trošičku oplácanější, tak to na mě v práci snad ještě nepoznají
Zrovna jsme s manželem na prodlouženém víkendu v Praze, moc mě nešetřil a udělali jsme snad 100 zimních kilometrů ale snad vše ok. Byl překvapený, že moje tempo nebylo rovno jeho Pořád jsem byla v jeho závěsu a funěla mu na rameno ![]() |
| miruska.j | 55676 |
|
2.2.2013 11:00:50
Jo a holky musím se pochlubit - řekla bych, že na mě brouček v bříšku ťuká - je to takové lehké pošimrávání, ale když ležím, tak bych řekla, že je to ono. Berte to ale tak, že čekám třetí a termín mám na přelomu července a srpna - takže jsem v 15tt
|
| miruska.j | 55676 |
|
2.2.2013 10:59:25
Tak to já holky nosím už od 11tt jen těhotenské kalhoty a jak jsem si je ráda vzala - už jsem v těch normálních nemohla vydržet, furt jsem si rozepínala knoflík. Naštěstí mám zásobu už od prvního těhotenství, takže jsem je jenom vytáhla ze skříně. Akorát mám trošku problém s tím, že u obou předchozích těhotenství se mi hned někdy v 9tt roztáhli boky a teď nic - tak jsou mi trochu volnější
|
| JankaHK | 68660 |
|
1.2.2013 12:43:52
No to mi povídej, jsem 14+1, ale vypadám, jak kdybych byla ve dvacátým týdnu. Džíny pořád nosím, i když mám všechny bokovky, tak abych je zapnula, tak mám u nich gumičku (místo knoflíku) a dlouhý triko, aby nebylo vidět, že mám nedopnutý zip
Asi budu muset taky co nejdřív vyrazit pro nový kalhoty. V C&A nakupuji ráda hlavně po mrňata![]() |
| Kočenka | 6829 |
|
|
1.2.2013 10:08:36
Jinak jak se všechny máte, jak se daří?
![]() Já si včera udělala radost a koupila v C&A své první těhuklahoty ..manšestrové ve slevě za 298,-Kč...no nekupte to ...rifle už začínají být nepohodlné a to jsem 13+3tt![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.