| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 800] Názory 801810 z 911  [Dalších 101 >>]
JankaHK 68660
27.1.2013 19:01:03
zkus to na redakce@rodina.cz
JankaHK 68660
27.1.2013 18:56:45
Tak koukám, že založení témata nebyl moc dobrý nápad. Nabourává se nám sem spousta lidiček. Nešlo by to téma vymazat?
miruska.j 55676
27.1.2013 18:56:37
Omlouvám se za zahlcení-tohle jsem netušila - asi to někde vyskočilo a potom se nám do toho nabourává každý - zkusím napsat žádost o zrušení-jestli najdu nějaký kontakt.
JankaHK 68660
27.1.2013 18:41:36
No tom se musíš s doktorem dohodnout, že chceš screening, ten se dělá na specializovaných pracovištích a hrazený opravdu není. Pokud ti bude dělat UTZ tvůj doktor, tak to se bude asi jednat o klasický ultrazvuk, kterým se ale nezjistí žádné vrozené vady.
JankaHK 68660
27.1.2013 18:33:37
Tak to mě mrzí, jak ti ten screening dopadl. Za jak dlouho jdeš na tu plodovku? Hlavně žádný nervy, určo bude miminko v pořádku !!!
Ramatad 78004
27.1.2013 18:17:35
Moc děkuju za odpovědi. TAkže ten screening, není automatický hrazený od pojištovny lékaři? Já nevím, zda mi ten screening bude dělat, jen řekl, že se vezme krev a pak udělá ultrazvuk. Já bych chtěla vzít manžela, až tak kolem 18tt a to i s prckem, teď mi to příde ještě brzo. Ale nevím, :-)
miruska.j 55676
27.1.2013 17:43:40
Jsou to stresy v tom těhotenství - už abychom si to jen všechny užívaly a těšily se na miminka. Já si říkám, až ně mě začne ťukat, tak snad budu trochu klidnější. Já na plodovku kvůli věku nemusím - tak to je fajn. Tak všem přeji, ať testy i další doplňující testy vychází dobře a potkáváme se tu dál s rostoucími bříšky
Béruška 26366
27.1.2013 17:05:35
Ahojda, všechny vás moc zdravím.Nakukuji do vašeho povídání, ale neměla jsem odvahu se přidat. Jsem ve 13tt a ve čtvrtek jsem absolvovala screning. Musím říct, že ultrazvuk mi dělal pan doktor ještě pochvou,ale protože miminko bylo jinak otočené,nakonec musel stejně přes bříško.Bohužel, přestože jsem měla před sebou obrazovku, nic moc jsem z toho neměla.Pan doktor naměřil šíjové projasnění 3,11mm což považuje za hraniční a hned volal na genetiku a já jsem ještě týž den šupajdila tam. Myslím, že proto mi miminko podrobně neukázal a dokonce nechtěl ani nic zaplatit!!!Vzhledem k mému věku bych na genetiku stejně šla a navíc můj manžel má chomozomální odchylku, takže jsem objednaná na plodovku.Já jsem s tím ale počítala. Tak přeji všem, ať jsou výsledky miminek v naprostém pořádku.Zatím pa
JankaHK 68660
27.1.2013 16:50:33
Já mám taky jedno krásný, zdravý děcko. V době kdy jsem byla těhotná s ním, tak se ještě screening v 1. trimestru nedělal, jenom ty tripple testy. Teď jsem šla na ten screening hlavně z toho důvodu, že díky mýmu věku už bych musela na odběr plodový vody, a to bych fakt nechtěla. Screening vyšel negativně, takže odběr plodovky nebudu muset absolvovat. Takže pokud máš dvě zdravé děti a je ti míň jak 35 let, tak si myslím, že tripple test bude úplně stačit.
JankaHK 68660
27.1.2013 16:42:45
Screening - nejdřv jdeš na krev - odběry na HCG a PAPP-A. Za týden mi dala doktorka do ruky výsledky a šla jsem na ultrazvuk. Tam doktor zkontroluje šíjové projasnění, nosní kůstku, hodnoty z krve zkombinuje s tvým věkem, výškou, váhou. No zkrátka změří miminko, spočítá prstíčky na nožičkách, na ručičkách, poslechnete si srdíčko, ukáže ti orgány miminka, řekne ti, že je krásný a že je všechno v pořádku:-) Jo a za krev jsem zaplatila 800 Kč, za ultrazvuk 500 Kč. Ale pojišťovna by mi to měla proplatit, mám 205. A partnera vezmi určo sebou, je to úžasný zážitek pro oba:-)
[<<Předchozích 800] Názory 801810 z 911  [Dalších 101 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.