Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Péťulína | 135042 |
|
|
24.1.2013 16:14:38
Ahoj těhulky, zdravím Vás dneska jsem se přidala k portálu rodina.cz. Tak jsem se i já konečně dočkala po 12 letech otěhotnět
3x na IUI a 2x IVF a nic. No a uběhlo pár roků a já otěhotněla přírodní cestou. Jsem v 10 tt + 4 a v pátek jdeme na vyšetření na vrozené vady. Tak mám jako před každým vyšetřením malinko obavu. |
| JankaHK | 68660 |
|
24.1.2013 11:31:35
Na screeningu jsem byla u Mudr. Boudyše v Malšovicích, do Sanusu nechodím. Dneska jsem měla další kontrolu, vše je OK
Další kontrolu mám až za měsíc, teď jsem byla zvyklá chodit každý týden. No jinak nevolnosti mam porad, hlavne odpolko a večer a do toho mě už pátý den bolí hlava, no mazec.la estrello, tak se někdy v únoru domluvíme a na to kafčo zajdeme ![]() |
| la estrella | 48217 |
|
|
23.1.2013 14:49:57
Tedy moc gratuluji, po tolika letech, moc vám to přeji a držím pěsti.
|
| la estrella | 48217 |
|
|
23.1.2013 14:49:00
Ahojda.
Já jsu až někdy v půlce února, tak ještě žádné stresy nemám. Mám teď takové klidnější období. Předtím jsem se strachovala jestli to není mimoděložní, pak zase jestli tluče srdíčko. Zažila jsem to v okolí a nějak mě to strašilo, doktor mi potvrdil, že čím je maminka starší, tím jsou obavy větší, takže asi tak. Jsem děsně líná, normálně jsem živý člověk, co všude létá, teď bych nerjaději byla pořád doma a ležela. Pleť mám jako puberťák, skoro se bojím ukázat lidem.... ![]() Jani, kafe dát můžeme, jsem v Hk celkem často, jezdíme tam k tetě. Byla jsi v Sanusu na tom screeningu? Říká ti něco jméno doktor Dejmek? |
| JankaHK | 68660 |
|
23.1.2013 14:31:25
Jestli náš na mysli ten placený screening v prvnim trimestru, tak ten se dělá přes bříško. Syna určo vezmi sebou, je to nádherný. Já toho mýho dala do školky, a pak jsem toho litovala, určo by se mu to líbílo. Tak si to užil aspoň taťka
Jen se mu moc nezamlouvalo, když nám pan doktor říkal, že to vypadá na holčičku, jako kdyby mu jeden kluk nestačil![]() |
| Mokuty | 72914 |
|
|
23.1.2013 9:53:53
holky ten ultrazvuk kolem 13 týdne se dělá ještě vaginálně,nebo ne.Chtěla bych vzít syna (5let),tak aby z toho nebyly zbytečné otázky
![]() |
| miruska.j | 55676 |
|
21.1.2013 16:35:19
Tak to je bezvadné - po tolika letech. Tak přeji ať testy dopadnou dobře.
|
| Kočenka | 6829 |
|
|
21.1.2013 8:14:27
Ahoj těhulky ...taky se přidávám-jsem ve 12.tt a v pátek mě čeká UZV-screening-tak už se nemůžu dočkat-ať je vše OK![]() Miminko čekám poprvé a povedlo se po 12letech snažení(několik IUI, IVF). Tak Vám všem přeji hezký den ![]() |
| miruska.j | 55676 |
|
20.1.2013 12:40:54
Já teď taky všude chodím jak připo...., protože se bojím abych neupadla - jak napadl sníh, tak se to podkluzuje docela dost. A už jsem s malinkým upadla od začátku 3x - tak bych řekla, že mám vybráno .... Hlavně že je mimčo i po pádu v pořádku - já se taky pak bála a naštěstí taky ok.
|
| JankaHK | 68660 |
|
20.1.2013 10:49:56
Neboj, určo bude vše v pořádku. Já teda byla v pátek taky pořádně nervózní, ve čtvrtek mi totiž uklouzla noha a flákla jsem sebou na beton, noha a ruka mě bolí ještě teď, naštěstí mimčo to zvládlo
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.