| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 380  [Dalších 10 >>]
lcca 76429
5.3.2013 12:21:43
Ahojky,dnes jsem byla opět u dr. a ta už potvrdila to mimi a hlavně,že je tam kde má být,chtěla jsem jít dýl abych předešla stresu,že tam nic není atd.,ale sestra mi hned objednala,příště jdu 18.3.Tak snad bude už i to srdíčko.Jinak čekám 4.:-)
Lenushka89 135810
5.3.2013 8:22:06
Dobré ráno ~x~

Pippi, aha, to zvracení bylo od migrény, jo? Přítel bydlí stále s mamkou a já na privátě. Zbývá mi rok a půl a studuju speciální pedagogiku. Ten poslední semestr snad bude v pohodě, to mám mít školu jen jeden den (ne v týdnu, ale celkově, má to být bloková výuka) a 4 týdny praxe, ale tu jsem si zapsala už teď, hned jak jsem zjistila, že jsem těhotná. Takže pokud zvládnu tento semestr a ten příští se mi podaří domluvit se 2 učitelkama, že nemusím být na všech hodinách, tak snad nebudu muset studium odkládat ani prodlužovat.

Já jdu k doktorce 11.3. Taky jsem chtěa později, ale léčím se se štítnou žlázou a potřebuju do 8tt upravit léky. Chtěla jsem 15., to zrovna i jedu k našim a v pátky nemám školu, ale má dovolenou. Tak pojedu i teď na víkend domů. Jen nevím, co řeknu našim, páč se určitě budou ptát, jaktože neodjíždím zpátky už v neděli a kam v pondělí ráno v 6:30 jdu ~j~ A bojím se, že to na mě poznají :(

Včera odpoledne jsem měla čtyřhodinový seminář a bylo mi tak hrozně zle. Byla jsem hodně nafouklá, střeva vyhrávaly nějakou operu, ale tak hlasitě, že mi bylo až trapně, rifle mě dost tlačily, hlad jsem měla, ale bála jsem se najíst, že hned zas poletím na záchod. Doufám, že zítra dopoledne to bude lepší. Zase mám čtyři hoďky v kuse.
Pippi 108434
5.3.2013 8:05:03
Ale ne, problémy nemám, jen ta únava. Ta migréna byla výjimka (doufám!!!)
aha, tak to jsem netušila, že je ta oprava tak akutní. A kde bydlíte teď? A jak to máš se školou, kolik ti toho ještě zbývá a co studuješ?
K doktorce jsem se objednala včera na 19.3. Dřív než v 8tt to podle mě ani nemá cenu, nemusí být ještě vidět srdíčko a to by mě akorát znervóznilo.
Zatím jsem to taky rodině neřekla, to jen manžel se neudržel a řekl to těm svým. A teď jsme za blázny. V prvním těhotenství jsme to řekli až po 12tt a to jen proto, že jsem se bála, že to na mě poznají sami. A kdybych si to nechala pro sebe, tak by to až do 8. měsíce nemuseli poznat vůbec ~t~
Lenushka89 135810
4.3.2013 10:55:47
Pippi, my jsme jeli na plodné a neplodné dny a v plodných jsme se chránili Pharmatexem. Rok a 3/4 nám to tahle fungovalo. Ovulace většinou 16.-17. den cyklu, předtím vždy 3-4 dny výtok. Teď jsme měli 10. den nechráněný styk (ostatně jako několikrát předtím) a ovulace přišla 12. den, bez varujícího výtoku předem. Antikoncepce teda asi neselhala, spíš mě zradilo vlastní tělo :)

Přítel se s tím už taky pomalu srovnává, ale jde mu to hůř jak mně. Což úplně chápu, protože on není poblázněný těmi hormony, jak píšeš. Řeší hlavně existenční problémy a jak to všechno zvládneme, což já jsem nějak odsunula do pozadí. Pro mě je teď nejdůležitější, aby bylo miminko v pořádku, ostatní se už nějak vyřeší. Opravený baráček v našem případě nezbytný je, protože teď je to neobyvatelná ruina, plná plísně, blech ve starých kobercích, bez vody a elektřiny. Takže nějak zprovoznit se musí.

Já vím, že bolení břicha je normální, ale občas je to takové silnější píchnutí, že mě to trošku vyděsí. Ty jo, tobě je už takhle blbě ~e~ Já mám zatím průjem a věčný hlad. Dneska teda i žaludek na vodě, tak jsem si nakrájela jablko a pomalu ho jím a už je to dobrý.

My jsme rodičům zatím nic neříkali. Chceme to říct až o víkendu 16. a 17. To přiletí z Londýna i přítelova ségra, tak jí to aspoň nebudeme muset říkat po skypu :)

Icco, taky tě vítám ~x~
Pippi 108434
4.3.2013 10:25:46
Ahoj Icco, vítej ~x~ žádné povinnosti tady nejsou, piš co chceš ~;) Čekáš první dítko?
lcca 76429
4.3.2013 10:23:19
Ahojky,ráda bych se k vám přidala,:-)jsem tu poprvé tak nevim co a jak
Pippi 108434
4.3.2013 10:17:20
Lenushko, ty pocity při zjištění těhotenství jsi popsala fakt přesně ~t~ A vám teda selhala antikoncepce? Neboj, přítel se z toho taky vzpamatuje, ženy to v tomhle mají jednodušší, působí na ně těhotenské hormony,na muže nic. Opravený baráček je super, ale na druhou stranu to není nezbytné. To pobolívání břicha je normální, vajíčko se uhnizďuje. Když jsem byla těhotná poprvé, tak mě prsa bolela tak hrozně, že jsem se jich nemohla ani dotknout a budila jsem se bolestí i v noci, když jsem se otočila na bok, ale nepamatuji si přesně, kdy to přišlo a doufám, že tentokrát to bude mírnější.
Já měla v pátek šílenou migrénu, byla jsem zrovna sama doma s malým. Jako naschvál nechtěl večer zaboha jít spát, tak mi ještě v deset večer lítal po obýváku a když jsem musela jít zvracet, tak mi bouchal na zavřené dveře. Jinak jsem hrozně unavená, ale v pohodě.
Manžel řekl svým rodičům, že čekáme druhé a bylo mu řečeno, že jsme se zbláznili ~o~

Mimi, taky tě vítám ~x~
Lenushka89 135810
3.3.2013 21:45:27
Ahoj holky, tak jak jste si užily víkend? A jak vám je?

Já nemůžu vůbec sladké, jen při představě, že bych ho jedla, se mi zvedá žaludek (což jsem ráda) a celkově mám spíš nechutentví. Blbý je, že mám skoro furt hlad a nevím, co mám jíst, protože na nic nemám chuť. Chvilkama mě bolí břicho jak kdybych to měla dostat, občas v něm píchne, když blbě ležím, tak cítím takový divný tlak v něm. A někdy se zas cítím úplně netěhotně, nic mi není. Prsa už nemám tolik nalitá a už ani tolik nebolí. Jo a mám průjem :(

Když mě to břicho začne bolet, tak i když vím, že v těhotenství břicho pobolívá, dostávám strach, jestli je všechno v pořádku. A když pak přijde chvíle, kdy je mi úplně dobře, tak si taky říkám, že to je nějaké divné, že mi nic není a jestli je všechno OK. Si člověk nevybere ~a~
Lenushka89 135810
2.3.2013 11:19:00
Miimi, vítej ~x~
Miimi 43936
1.3.2013 22:03:42
Zdravím kočky, hlásím se do klubu ~z~ Miminko jsme si přáli, k dr nevím kdy, ještě chvilku počkám.
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 380  [Dalších 10 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.