| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2014

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 186  [Dalších 66 >>]
Katkase 65812
27.7.2013 10:33:17
Ahoj vsem maminkam a miminkum v brisku,
rada bych se k Vam pridala. Pracovne nasemu mimcu rikame Chipmunek a jsem 17+1tt.
Do prace uz nechodim,jsem na rizik.tehotenstvi,jelikoz pred 3lety jsem samovolne
potratila doma ve 14tt.
Uz mam skoro 6letou dceru Barborku.Takze ted se tesime na druhe.Radi bychom chlapecka,ale mala chce holcicku.Hlavne aby mimi bylo zdrave.
Jdu procitat Vase prispevky a preji prijemny vikend.
Nevril+Maty+Sam+Veru+bříško 30088
26.7.2013 16:18:19
Semínko, cítím s tebou ~s~...
Vítám novou maminku!
Kachni slyšela jsem o těch otřesech na NZ a držím vám pěsti, mám tam kamarádku v Christchurch, tam už jim to jednou spadlo skoro celý, tak snad jsou v pořádku...
Já zatím se mám dobře, rozhodně líp, než v prvním trimestru... Veru, taky jsem byla nemocná asi tři týdny, oteklý krk, kašel, nějak se to táhlo. Teď ještě po ránu kašlu a rýmu mám stále...doufám, že už se brzy uzdravím zcela. Nevolnosti mě přešly,...bříško mám taky už velké, když mám těsné tričko, každý pozná, že jsem v tom, nebo že jsem prostě příbrala... máma ještě poznamenala, že mi narostl zadek, ale co, neřeším, hlavně že na kila jsem nepříbrala moc, prostě jiný stav, no... Hlavní je, aby bylo mimi a já v pohodě, ne? ~;((
Kontrolu mám v pondělí a čeká mě taky první návštěva u porodní asistentky tak se těším a doufám, že bude příjemnější než moje dr... a že se s ní bude hezky povídat. Taky zvažuju dulu, nemáte někdo tip a zkušenost?
Kachna79 137276
21.7.2013 8:48:52
Ahoj tehulky, tak mne uz je asi 3 tydny docela dobre, obcas (ne kazdy den) se mi zaludek trosku rozvlni, ale vetsinou tak na pulhodinku nebo hodinku, pak to prejde...brisko mi zacalo rust od 15tt a mam pocit, ze od 16tt se to rozjelo vic..ted uz si pripadam jako balonek :-) Obcas mne poboliva v podbrisku, ale nic hroznyho, pred menstruaci to byvalo mnohem horsi...ptala jsem se na to, pry je to uplne normalni.Jinak si nemuzu na nic stezovat. Nakoupila jsem si par tehu obleceni a uz je zacinam nosit, protoze kalhoty mne uz krome jednech vazne tlaci na brisku...Ve stredu jsem poprve slysela srdicko naseho drobecka, uzasny! Za 4tydny jdeme na druhy ultrazvuk, to budeme uprostred 20.tydne a pocitam, ze se dozvime, jestli mam v brisku Julinku nebo Misanka :-) Drzim vam vsem palecky, mejte se prima! PS: Uz 3 dny jsem dost vystresovana, od patku se Novy Zeland zacal otrasat, dneska rano asi v 7 to melo silu skoro 6, rincelo nadobi i vchodovy dvere...a od ty doby se to stalo uz 2x, i kdyz s mensi intenzitou, ale zase bylo strasne melky, takze bylo hodne citit...snad to uz prestane!
Veru&Honzik03&Viki12&Kubik14 10685
20.7.2013 21:17:15
Dojinek já jsem na to taky "dobře" :) Už mám bříško, teď jsem 16+3 a vypadám jako opravdová těhulka :)
U prvního jsem měla něco jako bříško až na konci pátýho a u druhý až tak 18-19. Takže se hezky nosím na obdiv :) Špatně mi není. Už se těším na velky ult za 14 dnů, a podívám se na mimi.
Jinak mě trápí bolení v krku, nevím, co můžu jíst, asi budu muset v po k dr :( a i malá byla dneska uplakaná, snad to nechytla ode mne. Venku hic a já bolení v krku, to je hnus...
Dojinek+Terka11/06+Lucka12/13 39104
19.7.2013 21:16:42
Ahoj holky čtu, že zrovna tady je smutné téma tak to mě moc mrzí. Přeji mnoho sil a další úspěšný pokus ~s~.
A jak se cítíte ostatní? Já mám termín 4.1. a už mám pocit, že jsem jak vzducholoď. jestli to tak půjde dál tak se neunesu.
Kachna79 137276
19.7.2013 7:41:19
Seminko, je mi to strasne moc lito! ~n~ Neumim si to predstavit, cekam prvni mimi...clovek o tom slysi porad, kamaradka byla uz 4x tehotna a pritom ma jen jednoho kloucka...:-( Preju hodne sily, vyplakej se, dej se do poradku a at k vam "prijede" novy miminko brzy a vsechno je uz v poradku. Drzim palce! ~;((
Veru&Honzik03&Viki12&Kubik14 10685
19.7.2013 6:11:14
Semínko, to mě mrzí :( Drž se a asi to tak mělo být... Přeju hodně sil Tobě i celé rodině.
Hadice a hadi 94577
15.7.2013 7:32:44
Semínko, to je mi moc líto... Vysmutni se, vyplakej se.
Loni se mi stalo to samé a vím, že se to překonat dá. Ať je brzy líp~x~
Semínko + Tygřík 108315
14.7.2013 22:19:01
Ahoj holky,

loučím se s vámi, společný čas s našimi miminky je předem vymezený a ten náš čas byl velmi krátký, dnes na pohotovosti potvrdili zamlklé těhotenství. Přeju všem hodně štěstí, klidné těhotenství a v lednu zdravá a krásná miminka ~;((
Semínko + Tygřík 108315
11.7.2013 10:46:44
Ahoj holky,

my jsme byli teď přes týden na horách, tak jsem si báječně odpočala, protože náš prcek je tam naprosto samostatný, chodí si ven a dovnitř, jak se mu zlíbí, zabaví se nošením dřeva ke kamnům, hledáním žabek, houpáním na houpačce a je tam celý spokojený...
Mě už je docela dobře, ale možná mě zachraňuje nealko pivo, které si dávám před obědem nebo větší večeří a pak to trávím v pohodě. Jak si nedám pivo, tak mi je pak těžko...V bříšku je snad všechno v pořádku, na kontrolu jdu v pondělí a na NT screening až 24. července, což bude úplně na poslední chvíli...Už se na to těším, až ji nebo jeho uvidíme, půjdeme všichni i s mužem a prckem. Malému už jsme řekli, že mám v bříšku miminko, tak se na něj těší, hladí mi bříško a dává miminku pusinky, pořád řeší, kdy miminko "vyleze" a bude "cucat" ~:-D

Nindulo, ten smajlík mě pobavil, docela trefný ~t~. Tady to spí a nikdo nepísne, kdoví, jestli už na tom screeningu nebyly ~o~~t~.
A já jdu 13+4 a to říkala sestra, že už to je úplně nejzazší termín. V minulém těhu jsem byla taky dost pozdě...

Kachno, tak to zamrzí. Na jednu stranu super, že je to tam normou, na druhou stranu blbé, že kvůli tomu pak neseženeš pro sebe porodní asistentku. Nikdy by mě nenapadlo, že tohle bude ta negativní stránka rozšířenosti porodních asistentek...Já jsem si teď k narozeninám nechala "dát" porodní asistentku, tak jsem zvědavá, jestli někoho najdu.
To nadýmání jsem měla tady, ale naštěstí jen na večer, přes den v pohodě. A teď už to taky odeznělo.

Veru, já když jsem čekala synka, tak jsem to věděla hned v 5 týdnu, že je to chlapeček. Teď myslím, že to bude holčička, protože jsem o tom měla sen hned po početí...tak jsem zvědavá, jestli se to naplní.
Jo, taky to vidím spíš na náročnější období, ale snad už ve 3 letech bude rozumnější a nebude to takový náraz...

Nevril, no dva roky mi taky přijdou ideální, jako rozestup...Ale u nás to vypadalo, že budeme mít jen toho jednoho divocha, muž už další dítě nechtěl. Tak je to vlastně zázrak, že čekáme druhé :-)
A mám to podobně. Držím se Komenského "mateřské školy" - ten říkal, že mateřská škola má být do 6 let. A myslel tím období, kdy je dítě s matkou...Ale náš prcek je v kolektivu rád, tak mu školku upírat nebudem. Nicméně nebudu ho posílat dřív, než druhému dítěti bude aspoň rok, protože nechceme v prvním roce očkovat...
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 186  [Dalších 66 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.