| Ema + 2 | 56937 | 
|   | 8.8.2013 19:00:57 Ahojky, Jak zvládáte ta vedra holky? Já už hrozně vyhlížím ochlazení a ani zítra to ještě na žádný zázrak nevypadá, ach jo. Claire, to mě mrzí, to musí být hodně nepříjemné  Na gastru jsem nikdy nebyla, kdy na to jdeš? Snad to nebude tak hrozné a hlavně příjdou na to, co tě trápí. A měla jsi tohle i před těhu nebo to začalo s těhotenstvím? Mě už je teda dobře, akorát mě bolí záda  A teda dost nepříjemně, chvíli stojím a bolí mě dost ostře bederní páteř, povolí to, až když si lehnu... představa nějaké delší procházky nebo výletu mě děsí a to jsme měli v plánu příští týden s dětma nějaké podniknout. Musím zkusit nějaké cvičení, snad to pomůže, nedovedu si představit, že by to tak mělo být celé těhotenství nebo se to ještě s přibývající váhou zhoršovat  Gati, a to už definitivně znamená, že v podolí rodit nemůžeš? To je šílené tohleto, registrovat se v 15 týdnu. U nás taky není žádný problém, kam přijedu, tam mě i odrodí. Už jsem se dívala na stránky naší porodnice a o inhalační analgesii ani ťuk, takže já nevyzkouším... | 
| Claire 222 | 110702 | 
|   | 8.8.2013 9:00:42 Aha, tak to u nás neexistuje, tady prostě rodička z celého Strakonicka dorazí do porodnice, když má porodní bolesti a oni ji přijmou..   Já mám potíže se žaludkem už asi 5 měsíců, u mě to nemá nic společného s těhu, maximálně to je tím těhotenstvím maličko horší, ale dnes mě obvoďák poslal na vyšetření žaludku tou žárovnou - gastro.. a sono žaludku, obojí v pondělí, chce vyloučit nějaký zánět, atd, tak snad to dobře dopadne a pak prý to nějak dořešíme, co s tím nafouklým břichem, které je opravdu nepřirozeně veliké a bolestivé na dotek. Vypadám už jako obě těhu předtím v 5.-6. měsíci, to je hrozný, břicho nafouklé až pod prsa, vyloženě prostě něco v žaludku..  Nebyla jste některá na tom gastru? Jak hodně nepříjemné to je?  | 
| gatti, 06/05,06/07,01/14 | 25071 | 
|   | 7.8.2013 20:39:56 Do podoli se registruje přes formulář vyřešeny na netu.  Mě úzké naštěstí dobře. Pomáhal mi čaj žaludek a střeva. | 
| Claire 222 | 110702 | 
|   | 7.8.2013 16:45:53 Gatti, jaký formulář?? O čem mluvíš? Jsem mimo obraz   Jinak mně je krapte líp, to jooo, ale pořád to není ono ake všemu mi nějak zlobí žaludek a střeva, pořád mám nafouklý břicho, jako bych byla v šestém měsíci a sem tam mi je zle, jako by mi pálí až pocitově hoří žaludek a je mi z bolesti břicha až mdlo, to jsou stavy, hrozný...  Snad to přestane, protože nějak nechápu, kam s tím břichem, pokud se takhle bude nafukovat a k tomu porostě mimčo, placenta a bude přibývat plodovkA  ..Asi prasknu  | 
| gatti, 06/05,06/07,01/14 | 25071 | 
|   | 7.8.2013 8:32:57 Ahoj holky, na mě už břicho vidět je.  Dneska jsem přesně 14+0. Presnev 8 hodin ( hned jakmile zpřístupnili formulář) jsem ho vyplnila a stejně jsem se do 12 ti přijatých nedostala. Jsem fakt naštvaná. | 
| Narciska +2 | 137811 | 
| 6.8.2013 16:25:37 Ahoj Aido, super, díky za zkušenost. Nějak podobně ten postup popisují v té jedné příručce, ale samozřejmě zvracení a jiné nepříznivé účinky už nezmiňují. Ještě se na to vyptám dál, ale určitě díky za příspěvek  | 
| *Aida* | 5732 | 
|   | 6.8.2013 4:36:37 Sorry ze sem lezu i kdyz uz mam doufam odrozeno, koukala jsem kvuli tehotne kamaradce. Jen chci napsat, ze inhalacni analgesii (silenej nazev mmch) jsem pouzila pri prvnim a ctvrtem porodu. Vyhody: mate neco v ruce a muzete se na to soustredit, okamzite to vyprchava z tela- tudiz zadne vedlejsi ucinky pro dite, muzete se legalne sjet  , kdyz vychytate kdy zacit inhalovat tak je to i ucinne. Jo a lze to pouzit i pri pobytu ve vode. Nevyhody: musite se na to soustredit (to jsem dala i jako vyhodu  , ale nekdy mi to prislo tak a pak zas onak), muzete po tom zvracet, nemusi to nijak zabrat. Je to vlastne namichany rajsky plyn s kyslikem. U prvniho porodu jsem nejak vubec neprisla na to, jak to poradne pouzit a u ctvreho se mi z toho tak motala hlava, ze jsem to zavrhla. Ale mam kamaradky, ktere prisahaji, ze je to nejlepsi vynalez po krajenem chlebu (to je takove anglicke prislovi). V UK se to pouziva bezne a uz hodne dlouho, memu nejstarsimu je 12 a rozhodne to nebyla zadna novinka. Postup pouziti je takovy, ze pri nastupu kontrakce zacnete zhluboka inhalovat, takze kdyz prijde ta nejvetsi bolest, tak jste oblbnute. Chce to vychytat spravne nacasovani a opravdu poradne inhalovat  . A urcite bych to vyzkousela jako prvni vec, je to takove nejmene skodlive. | 
| Ema + 2 | 56937 | 
|   | 5.8.2013 21:07:06 Narcisko, o inhalační analgesii jsem ještě neslyšela, zní to zajímavě.. ale tuším, že to bude výsada jen těch větších porodnic..  Tak my toho do školy fakt moc nemáme, ale je jasné, že finančně se to nasbírá, protože každá blbinka stojí stovku a úplně levné to nebude.. už bych se na to měla dát, ale komu se chce nakupovat v těchhle vedrech? Navíc jsem udělala tu chybu, že jsem párkrát malého s sebou do papírnictví vzala a on si teď děsně vymýšlí, jaký obrázek a vzor se mu líbí a jaký ne a bude asi problém něco vybrat..   Jo a já už teda těhotensky vypadám a hodně. Příjde mi, že u kluků jsem takové břicho měla tak v 20 tt  A celkově přibírám, na kontrole v 13 tt to byly už 3 kg a obávám se, že to do příště zas půjde dost nahoru. Mě totiž v prvním trimestru bylo hodně špatně a jediné, co mi pomáhalo, bylo jídlo, takže jsem musela i co půl hodiny jíst, jinak mě hrozně natahovalo. Takže jsem jedla a jedla. Teď jsou nevolnosti pryč, ale stejně mám max po hodině hlad a musím si něco dát, jinak mi taky není 2x dobře.. To se to pak kyne  | 
| Narciska +2 | 137811 | 
| 3.8.2013 18:42:19 Ahoj, tak jsem se tak nějak začetla do těch všelijakých příruček, letáků a všeho možného, co jsem dostala u Dr., abych se koukla, co se od doby mého posledního těhu změnilo a koukám, že od r. 2011 zavedli při porodu, jako běžnou praxi tišení bolesti, inhalační analgesii. Máte s tím už někdo zkušenost, případně víte o tom něco blíž? Já to zatím nijak nezkoumala, navíc v těch letácích vždycky všechno v rámci propagace jen vychválí...  Určitě mrknu na internet, co se o tom kde píše, ale pro mě je to docela novinka, takže osobní zkušenost by byla určitě zajímavá. EMO, film jsem neměla on line, myslím, že jsem ho stahovala na Ulozto.cz. Zkus mrknout, ke stažení určitě někde bude, stojí to za to, nasměješ se  Co se týká školy a nástupu do první třídy, tak já mám pocit, že vykoupíme papírnictví... máme dvoustránkový seznam. A to jsme ještě tak polovinu věcí (eurodesky, papíry...) měli doma. GATTI, náš doktor chce za sreening 1000,- Kč a když si to koupíš ve "výhodným balíčku"  tak ti dá pak slevu na 3D ultrazvuk. No jo, náš Dr. má holt zmáklej markting  Tak se držte a schválně, na kom už je vidět bříško? | 
| Ema + 2 | 56937 | 
|   | 31.7.2013 19:04:00 claire, blahopřeji ke kontrole   gati, no divné to je, to je asi jak u zubaře, u každého se platí jinak..  | 
 Rybářský denČeské Budějovice
Rybářský denČeské Budějovice   Povídání o bylinkáchChrudim
Povídání o bylinkáchChrudim   Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou   Vítání sv. MartinaBlansko
Vítání sv. MartinaBlansko   Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  Další akce nalezte zde
 Bramborová roláda s masem/Simča, dcery *1988 a 1997
Bramborová roláda s masem/Simča, dcery *1988 a 1997 Košíčky Mon Cheri/Simča, dcery *1988 a 1997
Košíčky Mon Cheri/Simča, dcery *1988 a 1997 Čokoládový krém/Simča, dcery *1988 a 1997
Čokoládový krém/Simča, dcery *1988 a 1997 Churros/Simča, dcery *1988 a 1997
Churros/Simča, dcery *1988 a 1997 Banánové omeletky/Simča, dcery *1988 a 1997
Banánové omeletky/Simča, dcery *1988 a 1997 Brusinkový punč/Simča, dcery *1988 a 1997
Brusinkový punč/Simča, dcery *1988 a 1997 Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/ Citronový gel a krém (Lemon curd)/Simča, dcery *1988 a 1997
Citronový gel a krém (Lemon curd)/Simča, dcery *1988 a 1997 Tvarohový chesecake/Simča, dcery *1988 a 1997
Tvarohový chesecake/Simča, dcery *1988 a 1997 Dýňoví šneci/Simča, dcery *1988 a 1997
Dýňoví šneci/Simča, dcery *1988 a 1997Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.