| Klleris+K02+M10+T14 | 75177 |
|
|
4.3.2014 10:39:54
Luci,gratuluji k poradne. Ja mam uplne hruzu,co rekne v patek me!
Me dr.rikal,ze horcik nejdyl do 36tydne! |
| Lucieza + upíři 03,11,14 | 8923 |
|
|
4.3.2014 9:35:46
Já měla včera dr., vše Ok a drží. Taky jsem se celej den nezastavila a večer jsem myslela, že prcek to břicho prokopne, bylo jak kámen a on přesto tak řádil, fakt masakr. Do kdy se má jíst hořčík?
|
| Lygie(Dan,Niky,Anička† a //) | 53908 |
|
|
2.3.2014 19:11:34
Ahoj těhulky! Zdravím po krásném víkendu. V pátek jsem byla na kontrole na hematolce, výsledky dopadly dobře ale po tom dlouhém drncání v autě jsem myslela, že snad porodím, cítila jsem malou v rozkroku a zatínala svaly, aby snad nevypadla.
Včera i dneska bylo tak krásně, chodili jsme na procházku a dcera s námi jela na kole a dneska zahučela do příkopu, narazila si stydkou kost, protože má klučičí kolo, tak byl trochu řev, ale zvládli jsme to. Jinak mě strašně berou záda. Jsem jak namožená a blbě se mi leží na boku. |
|
|
2.3.2014 16:49:55
Luci,tak to mas veget ;-)
My jsme se uz vratili. To byl ale blbej napad. Ted lezim,krece,strasny bolesti. Fakt me to stve,ze nemuzu ani na prochazku! Takze priste uz jen s kocarkem ;-) |
|
|
2.3.2014 16:31:27
Ahoj, u nás také jaro, děti u babičky a já nohy nahoře
Neslyšela jsem, že by to šlo nějak ovlivnit dopředu. Ale po porodu možnosti jsou. Taky jsem s kojením neměla problém. |
|
|
2.3.2014 9:18:38
Ahoj holky.
Preji krasnou nedeli. U nas je po dlouhe dobe krasne,tak se odpoledne pokusime o prochazku. Holky,mozna trapna otazka,ale muzu uz ted nejak ovlivnit tvorbu mlicka? Ja teda doufam,ze u me opet problem nebude,ale chtela bych pro to neco udelat. |
|
|
1.3.2014 11:03:28
Kazdy miminko je fakt jiny. Ja co si jeste pamatuju,tak u malyho jsem nesmela pomerance. Ale treba u mlade jsem jedla uplne vsechno.
Luci,aby ses nedivala. Tenkrat znama mela uplne bezproblemovy tehu,nikdy ji nic nebolelo a porodila o mesic driv :-D |
|
|
1.3.2014 10:28:51
No nadýmání tak to u kluka bych nemoha jíst nic a nic nepomáhalo a u malé jsem zase jedla úplně všechno a nic jí nevadilo
![]() ![]() Jo holky letí to, máme to za pár, Kleris asi první budeš. Já cítím dole jenom večer, ale už se mi fakt blbě spí, furt se převaluju, pálí mě žáha, mám furt mrtvý ruce a chodim čůrat ![]() V po jdu k dr. a nechám se poslat do porodnice. |
| Tvett | 87308 |
|
|
1.3.2014 10:16:54
Já toho fenyklového čaje pila denně snad 2 litry lezl mi pak už i ušima,vyzkoušela jsem kapky všeho druhu,pecičky na bříško,mastičky a stejně nic,přešlo to samo po 3 měsíci.
|
|
|
1.3.2014 9:38:18
Ahoj holky.
Tak tu mame brezen a poskocily jsme zase niz ;-) Tak kdo bude prvni? Ja se hlasim dobrovolne. Nebot uz fakt nemuzu. Od vcerejska zase hrozny bolesti a pichani,uplne dole. To me znervoznuje nejvic,protoze jsem tohle nikdy nezazila a vubec netusim,co to muze byt. Ale nechci si porad stezovat,uz to musim vydrzet! Luci,me dcera od trech mesicu spala celou noc. Ovsem malej,do osmy mesicu se budil co hodinu. Tak jsem sekla s kojenim,ale do roka to pokracovalo. Pak uz se nebudil po hodine,ale treba po trech. A do ted ma problemy se spanim a to ma ctyri roky. Treba jsou ty holcicky hodnejsi. Uvidim. Porad si rikam,ze horsi jak malej to snad byt nemuze :-D |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.