| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2014

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 436  [Dalších 296 >>]
Tvett 87308
23.2.2014 19:07:16
Já mám problém i stát hodinu u žehlení,mám děsný křeče do zad a do lýtek.
Jsem docela ráda,že už se další odhad váhy nedozvím,až se na porodním sále,akorát bych se nervovala.Navíc u syna se sekli o půl kila,což mi přijde tedy dost.
Klleris+K02+M10+T14 75177
23.2.2014 18:07:00
Tvet,bricho mam tvrdy snad porad. Brisko mi neroste uz od listopadu. Uz ani nepribiram. A miminko zacalo rust rychleji. No uz se fakt pekne bojim.
Jsem rada,ze nemam sama takovy problemy,nebot si uz pripadnu jak hypochondr.
Nechala jsem se ukecat na ples. 7.brezna. Pak uz muzu rodit. A fakt doufam,ze to bude co nejdriv. Pak uz se omezovat nebudu :-)
Tvett 87308
23.2.2014 17:26:01
Kleris mě taky není zrovna hej,břicho tvrdne fakt dost do bolesti,ale dokud jsem chodila do práce nějak jsem to nestíhala,ale myslim,že za týden to dám všechno do kupy.Já bych taky ráda rodila klidně po tom 34 týdnu.
Břicho mi moc neroste,tak doufám,že obřík nebude~2~
Já jsem moc ráda za tohle počasí,hlavně se nemusím s tím pupkem brodit tím sněhem a už ted se těžko nasoukám do svého zimního kabátu velikosti xs~t~
Lygie(Dan,Niky,Anička† a //) 53908
23.2.2014 13:43:11
Venku je krásně, před chvílí jsme se s manželem byli projít, vyhřívali jsme se na sluníčku.
Na mě už se také můj stav docela podepisuje, při poslední kontrole mi doktorka řekla, že už se mi zkracuje čípek. Už se pomalu začínám šetřit, protože cítím tlaky do rozkroku, uvidím za týden, co mi řekne doktor na kontrole, jak to vypadá a doufám, že mi udělá i ultrazvuk, abych věděla jak tam Lucka je.
Už se nám to krátí. :-)
Klleris+K02+M10+T14 75177
23.2.2014 11:47:04
Ahoj holky.
Tvet,to pocasi je neuveritelny. Ale z druhe strany jsem rada. Jaro mam rada.
Ja uz mam nastestesti vse nachystany,nebot ted uz bych nic nezvladla.
V patek mi v poradne dr.rekl,ze se zacinam pomalu otvirat,tak mam vse zakazany a narizeny klid. Zakazal mi i schody,ale jak to mam udelat,kdyz mame barak na patro. Ale snazim se chodit co nejmin.
Abych vam rekla pravdu,tak mi je fakt hrozne. Silene me boli spodek,hrozny tlaky,porad poslicci,no fakt mazec. Tohle jsem necekala.
A taky mi jeste rekl,ze miminko zacalo hodne rust a uz ted je o tyden a pul vetsi! Takze zase obrik. Ja teda doufam,ze pujde ven driv. Klidne muze uz tak za dva tydny.
Tvett 87308
23.2.2014 10:50:38
Holky-únor a já mám prádlo venku :-D neuvěřitelný,tohle už tu asi nikdy nezažiju~t~ a to bydlíme v horách.
Já už si případám jak nemocnej člověk,ve čtvrtek jsem dostala ještě železo,prý jsem chudokrevná,jsem ráda,že jdu na záchod a doufám,že mě nebude stavět~a~
Tak pomalu peru,můj lékař mi zdělil,že si myslí,že tak 4-5 týdnů a malá půjde ven,no uvidíme u syna se trefil.~2~
19.2.2014 16:52:03
Můj doktor monitor má, takže budu chodit k němu, jezdit každý týden ze Dvora Králové do Hradce by mě asi zabilo ~:-D takže jsem ráda, že tam dojíždět nemusím. Známá rodila před Vánoci a také v Hradci a chtěla se registrovat a řekli jí, že registrace neberou, že prostě až bude rodit má přijet a pokud bude plno pošlou jí do Pardubic.
Lucieza + upíři 03,11,14 8923
19.2.2014 12:35:07
Lygie jako že se tam jde až na samotný porod? Já s prvním chodila určitě 6 týdnů před nebo tak nějak, s druhým o něco později a teď je to jen 3t před TP, monitor můj dr. nemá...
19.2.2014 11:42:47
Manžel včera před spaním rozdováděl Lucku, že mi pak dala pěkně zabrat. Lucka se pak ještě asi hodinu a půl převalovala a šťouchala mě a manžel už si klidně chrupkal ~t~ Tak jsem se k němu přitiskla a cítil jí na zádech, ale to mu moc nepřekáželo ve spaní.
19.2.2014 11:38:20
Ahoooj :-) mě včera kamarádka přivezla postýlku, tak jsem jí hned celou povlékla vypadá to parádně ~R^:-)
Do porodnice se hlásit nemusím, protože to ani nechtějí, prostě přijedeš a když budou mít místo, tak Tě vezmou... No bude to zajímavé.~:(
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 436  [Dalších 296 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.