| Tvett | 87308 |
|
|
13.2.2014 11:15:54
Jo jo,protože to je dost důležité,pokud se neléčí může způsobit i potrat.Mělo by se to dělat,ale jestli to dělají opravdu všichni to netušim,ale asi né.
Týý jo to váží dost né? |
| Lucieza + upíři 03,11,14 | 8923 |
|
|
13.2.2014 9:10:36
Štítnou žlázu? To slyším poprvé. Můj nedělá ani jedno a do průkazky zapsal 2x císař, což je opravdu cenná informace pro gynekologa
Ale je fakt, že jsem zdravá tak nemá co vypisovat. Náš odhad v 32tt je 1700g. |
| Tvett | 87308 |
|
|
13.2.2014 8:34:20
No já bych neřekla,že obvodák je k ničemu(pracuju u něj
) těhotným děláme EKG a hlavně odběry na štítnou žlázu,které jsou v těhotenství důležité a většina gynekologů je nedělá.Já jdu zítra naposledy do práce a odpoledne do Gennetu na velký uz,břicho se mi zdá pořád nějak malé,tak jsem zvědavá na odhad váhy a trošku se i bojim ![]() |
| florka+zuzaňák | 92014 |
|
|
12.2.2014 20:47:49
Já mám taky hrozný chutě a jedla bych pořád. Mám nahoře 10 kilo a jediný co mě uklidňuje je, že vím, že zhubnout to je pro mě snadný. Normálně jsem jako lunt.
|
| Lygie(Dan,Niky,Anička† a //) | 53908 |
|
|
12.2.2014 18:53:27
No u mne to doktor vyžadoval a obvoďačka mě tam napsala krátký výpis z karty.
No ráda bych tomu věřila, protože když se protahovala nožičkami a měla je dole, tak se mi několikrát trefila do čípku a myslela jsem, že už vyleze. Ale celý den cítím pohyby kolem žaludku a žeber, takže mi je na druhou stranu pořád špatně, ještě teď cítím oběd. Do teď jsem s tím problém neměla... Mě až teď zpětně došlo, že ty silné kopance do pánve byli nožičkami, ale teď už je vůbec nemám a cítím jen jak mi Lucka počítá žebra a asi se nemůže dopočítat. ![]() |
| Lucieza + upíři 03,11,14 | 8923 |
|
|
12.2.2014 17:58:18
Obvoďák je asi k ničemu, mě akorát dá vždy žádanku na EKG a to je vše.
Lygie to se určitě otočila, já to teda fakt poznám jak je, ty kopance se dole do močáku nedají vydržet. Mám hroznou žravou furt, připadá mi že jim vlastně celej den! Honí mě chutě na dorty a když manželovi řeknu ať mi koupí indiána, tak koupí 2 a marcipánový zvířátko atd. a už to jede a furt peču, jsem +11kg. Jak jste na tom? |
|
|
12.2.2014 17:12:27
Já zas asi nepůjdu k tomu obvodnímu,ani posledně jsem nebyla, nějak nevím co by tam se mnou dělala!
Ty jo, tak to ležení na zádech závidím, já fakt nemůžu, ani se Zuzkou jsem nemohla, můžu buď úplně sedět nebo ležet na boku, jinak stopro omdlím! Mě to moje mrně kope furt nahoře. Trochu mě teď trápí bolest v podbřišku asi jako na MS, to si u prvního nepamatuju..tak nevím co to! |
|
|
12.2.2014 16:52:49
Vidíš to a u nás se EKG vůbec nevyžaduje. Jen obvoďák a zubař.
|
|
|
12.2.2014 16:51:45
Florko: co nejsnadnější průběh neštovic
![]() Já teda v pohodě na zádech spím, vůbec mi to nedělá problémy. Lucinka je malinká a asi v mých útrobách je dost místa V noci jsem kromě hlavy měla i bolest břicha a od rána mám pocit, že všechny pohyby cítím jen v horní části břicha, žádné kopance do pánve. Ale stále se bojím radovat, protože poradnu, kde by se to dalo zjistit, budu mít až za 3týdny, takže jak na tom Lucka je teď nezjistím. Manžel se směje, že nám chtěla ukázat obličejíček, než se otočí tam, kde už na ní bude hůř vidět. ![]() |
|
|
12.2.2014 13:52:46
Zvládla jsem to a je to v pořádku!
![]() |
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.