| Lucieza + upíři 03,11,14 | 8923 |
|
|
10.2.2014 14:20:42
No vida, krásná malá holčička
. Rodila by si normálně konec pánevní jo? Já sice registrovaná jsem, když bych začala rodit dřív, klidně mě můžou poslat jinam, když nebude místo, proto se toho jedinýho bojim, jinak mám pro plánovanýho císaře místo zaručený. |
| Lygie(Dan,Niky,Anička† a //) | 53908 |
|
|
10.2.2014 13:28:57
Také jsme uvažovala, že bych se už nějak přihlásila do porodnice a případně před vyplnila porodopis, ale kamarádka mi zdělila, že její známá rodila v prosinci a prý se také chtěla předem registrovat a řekli jí, že to ve FN Hradec není možné, že ať přijede až to na ní příjde a buď jí vezmou a nebo ne a pošlou jí do Pardubic. Což mě tedy dost zaskočilo.
![]() |
| Lygie(Dan,Niky,Anička† a //) | 53908 |
|
|
10.2.2014 13:24:07
Ahoj těhulky!
![]() Tak mám za sebou poradnu a ultrazvuk, byl na něm se mnou manžel, chvíli to vypadalo, že asi nebude ani nic vidět, ale nakonec to dopadlo tak, že dokonce byl vidět krásně obličejík nevylézala lebka, ale krásně kůže a malá si tam povídala pro sebe a vyplazovala jazyk, tak to nás s manželem dojalo. A dostalo nás, že měla hlavičku a vedle hlavičky nohu a ručičku měla pod zadečkem, jestli z ní nebude nějaká hadí žena Bohužel zatím je otočená hlavou k žebrům, tak mi bylo doporučeno, abych cvičila kočičí hřbet a nebo ležela na břiše, to jsem valila na doktorku oči a zakončila to tím, že si mám info najít na netu. Lucinka údajně váží asi odhadem 1300g a měří něco kolem 40cm velikost jednotlivých částí těla odpovídá zhruba 28+5 takže je trošku menší, ale beru to všechno s rezervou, to prostě ve směs nebude přesné nikdy a pokud bych měla rodit koncem pánevním, tak je menší velikost výhodou.Jinak jsem se snažila si ten incident s doktorkou moc nepřipomínat a nakonec to proběhlo v klidu. |
|
|
10.2.2014 10:08:50
Jo sama, chodí se měsíc před, pokud je vše OK a musí se volat dost dopředu, to víš Podolí, registrace od 14tt.
![]() |
| florka+zuzaňák | 92014 |
|
|
10.2.2014 10:07:47
Ahoj kecalky
![]() já ty víkendy nedávám, vidáme se teď s manželem přes týden hrozně málo, takže pak se věnujem jeden druhému. Já dneska mám doma i prckovou, po pěti týdnech ve školce přišla rýma a je celá opuchlá. Zatím je teda hodná. Já začínám 30 týden, takže se to sice krátí, ale poprvé jsem 14 dní přenášela, tak si na dřívější porod než v termínu nedělám naděje. Tehdy jsem se fakt nešetřila, lezla pomalu po skalách a nic nedostalo malou ven. Tento týden jdu na ekg a zubaři, tak budu mít zas nějaký doktory z krku. |
| Klleris+K02+M10+T14 | 75177 |
|
|
10.2.2014 9:12:33
Tady je uz treti den mlha. Takovy to depresivni pocasi. Fuj.
Ja jdu na materskou az 1.3. Ty se objednavas sama v porodnici? Me tam objedna muj dr.az vd 38tydnu. |
|
|
10.2.2014 8:56:37
Letí
Mě dneska přišlo z Rodiny, že už můžu nastoupit na mateřskou! Manžel má volno a venku je azuro, půjdeme někam na špacír. Mě nějak přešla ta kostrč, v to jsem fakt nedoufala Tenhle týd. se asi objednám do porodnice. |
|
|
10.2.2014 7:56:20
Ahoj holky.
Tak nam zase zacalo ranni vstavani. No vubec se mi nechtelo z postele. Malej dnes nejde do skolky,jdem poprve na logopedii. To jsem zvedava,jak bude spolupracovat. A jak se mate? Ja dnes zacinam osmy mesic. Uf,pekne to leti. Ale klidne by mohlo jeste rychleji ;-) |
|
|
9.2.2014 16:53:46
No to snad není možný! Já jdu v UT. Jsem zvědavá na míry. Já zase narazila v porodnici na jednu nepříjemnou sestru starší, věděla že v tom stavu po porodu si ženský nechaj všechno líbit, akorát se rozbrečí a říkala jsem si že tentokrát bych s ním vyběhla jak nikdy.
![]() |
|
|
9.2.2014 12:03:35
Lygie,ty koblihy jsou taky moc dobry. Ty delala mamka.
To je dobre,ze s tebou jde i manzel. Aspon si doktorka nic nedovoli. To je teda pekna krava. Pardon,ale klidne bych o ni rekla i neco horsiho. Taky tady jednu takovou mame. Ta dost drsne nadavala maminkam,kdyz si u porodu zakriceli. Ja na ni nastesti nikdy nenarazila. Uz ma i zakaz k porodum. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.