| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2014

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 436  [Dalších 216 >>]
Lygie(Dan,Niky,Anička† a //) 53908
6.2.2014 11:51:39
Mě má kamarádka postýlku dovézt někdy tento nebo příští týden, ale měla zánět nervu v noze, tak nevím kdy přesně, prostě až pojede kolem, tak jí u mne vyklopí ~:-D

Pohyby cítím celkem dost Niky byla klidnější, ale Dan to byl fotbalista, tomu se Lucka nevyrovná, ale také si dokáže kopnout ~:-D Momentálně ji cítím hlavně na žebrech, včera to bylo kolem pupku, to manželovi lítala ruka na břiše, ona na to hrozně ráda a hnedka reaguje, jak ucítí, že někdo má položenou ruku na břiše, tak do ní šťouchá. Také ji dost často cítím, jak mne žďuchá do pánve, ale zatím nevím, jestli ručičkama nebo nohama, to se snad dovím v pondělí.
Měla jsem teď takový náročný víkend, protože mě bolela hlava, stále mám ucpané dutiny a často mám zalehlé uši, že si připadám jako bych byla hlavou ve vodě, do toho se manželovi při cestě od babičky pozvracela v autě dcera, asi jí něco nesedlo, tak jsem to musela jít uklízet a drhnout zadní sedačku, koberec a dveře a manžel z toho byl hodně na mrtvici a nakonec mě chytly v noci revmatické bolesti ve stehně až do kolene, čímž trpím už od mala, a aby toho nebylo málo, tak jsem se na dekoltě, prsou a břiše osypala. No jinak pokud se mi nesejdou takovýhle chuťovky, tak se cítím dobře.~;)~:-D
Klleris: mrzí mě, že je Ti takhle špatně, tak snad Ti doktor něco poradí, nemám třeba sníženou hladinu cukru, nebo jestli Ti nějak nehapruje tlak, ono teď nám miminka odebírají hodně živin, aby nabrali tuk, tak jestli to není tím.~6~
florka+zuzaňák 92014
6.2.2014 10:53:32
Ahoj holky,

já byla v poradně včera, doteď jsem chodila po 4 tydnech, včera jen poslechl srdíčko a vyšetřil me. Teď půjdu 26.2 na velký UTZ, monitor a taky odběry krve! To už budu 32 tyden, takže pak jeste max dvakrát a pak už asi do porodky na kontroly! Leti to!

Kleris, to me mrzi, ze je ti tak zle! Me zlobí jen ta zada a to je vzdycky par dni ok a pak me to chytne, tak se to da vydržet! Teď jsem dostala teda paradni rýmu a v noci jsem se pěkné zpotila, ale zase jsem spala do 10.

Jinak dle mého laického pohledu je mimco taky už dolu hlavičkou, kope hlavně na právem boku a děla bouli u pupiku!

Musím s tou výbavou taky začít finišovat, abych nebyla nervózní z toho!
Klleris+K02+M10+T14 75177
6.2.2014 10:14:12
Ja mam malou uz dlouho hlavickou dole. Ale nejhorsi kopance citim kolem pupku a v bocich.
Vybavicku mam komplet. Jen ty kojici podprsenky. Kde budete kupovat? Ja na sebe totiz nemuzu sehnat! :""(
Lucieza + upíři 03,11,14 8923
6.2.2014 9:53:46
POhyby cítím víc než u předchozích těhu, myslím že je to tím, že je to potřetí. Ale obě děti byly touto dobou dávno stabilně hlavou dolu, chlapeček to ale pořád mění, kope dole, nahoře, úplně z boku a když je to dole a do močáku tak to je teda něco, to jsem před tím nepoznala. Zase mi příjde, že mívá míň škytavku. Jdu se právě kouknout na výbavu abych měla přehled jestli je to všechno...
6.2.2014 9:29:34
Holky,ja si nechci porad stezovat. Uz i me to vadi. Pripadam si fakt jak debil.
Nejhorsi je ale to spani. To je fakt sileny. Ted posledni tri dny,se mi k tomu pridali takovy stavy,ze lehnu a zacne se mi silene tocit hlava a je mi na zvraceni. Jak kocovina. Dnes jsem cumakovala do ctyr a v sest uz jsem nezabrala. Proste hrozny. Tak si porad rikam,kdy se konecne vyspim? Po porodu uz vubec ne.

Jinak my mame postylku nachystanou. Kdy ti ji ma kamaradka dovezt? Me by mel zitra prijit ten kocar,tak se taky hrozne tesim.

Holky a jak citite pohyby? Ja hrozne bolestive. Ale jsem zase rada,ze se ma mala cile k svetu.
Lucieza + upíři 03,11,14 8923
6.2.2014 7:39:22
Kleris copak se děje? Já chodím po 3 týdnech, nějak je mi teď zase líp, měla jsem krizi spíš ten 7 měsíc.
6.2.2014 6:34:35
Do poradny chodím 1x za 3 týdny.

Včera mi přišlo povlečení do postýlky mantinel do postýlky s nebesy, kapsářem, prostěradlem a dekou s medvídkama, tak už aby kamarádka přijela s postýlkou, abych to mohla v ložnici všechno připravit už se moc těším.~R^
6.2.2014 6:32:04
Klleris: ahoooj, copak Tě trápí? ~6~ Já se občas v noci probudím potřebuji na záchod a už nezaberu, Lucka začne metat kotrmelce nebo se zpříčí a je konec, takže teď ráno jsem upekla sekanou, abych nemusela čučet do zdi a byla na nákupu. ~a~ Ale mám dny, kdy zase spím celou noc, takže to ještě jde.

Na UTZ jdu teď 10.2 mám zároveň i poradnu. Můj gyndař tam nebude, bude mít za sebe záskok, tak jsem na doktorku zvědavá.:-)
5.2.2014 20:04:44
Ahoj tehulky.
Jak je? Me co se tyce chripky,tak uz lepsi. Ale co se tyce tehu,sileny. At uz je mala venku,nebo to vazne nepreziju. Tolik problemu jsem jeste nemela. :-( To bude mit ze me v patek doktor radost,az to na nej vsechno vybalim :-)
A jak ty jste dopadly v poradne? Delal vam uz velky utz? A jak casto chodite? Ja uz po dvou tydnech.
5.2.2014 17:45:19
Njn stát se bojí, abys náhodou nepobírala větší rodičák než sis vydělala.~a~
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 436  [Dalších 216 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.