| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2014

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 127  [Dalších 7 >>]
Sanxxx 89837
20.9.2013 15:21:37
My jsme to našemu malému taky ještě neřekli, i když se moc těší. Taky čekám na UTZ a ten mě čeká příští týden ve středu. Snad bude vše OK a pak mu to řekneme, protože jede s námi :-).
Rebeka+2 138793
20.9.2013 11:53:53
Ahoj, ještě doplním k tomu svému dotazu na štítnou žlázu - byla jsem u dr. a nezískala jsem dojem, že bych to měla absolvovat, tak jsem na ten odběr nešla. Co mi popisovala jako důsledek (případné) poruchy štítné žlázy, mi nepřišlo jako tak hrozné (děťátko by mohlo být rozumově trošku pomalejší), navíc už mám dvě bystré děti, tak snad mi ŠŽ funguje dobře... a pokud ne, tak se nezblázním :)
Jo, akorát jsem nevěděla přesně první den poslední MS, mně se to poslední roky tak dlouho rozbíhá, že vždycky vezmu nějakej průměr... to se dr. dost divila. Tak si budu muset nějakej den vymyslet. Uváděla jsem jí rozpětí tří dnů (2.-4.8.), tak nevím, nepřipadá mi to jako extra problém?
Ještě mě zajímá, řekly jste to už dětem? Já ještě čekám, chci mít jistotu, že srdíčko bije (nebylo zatím vidět), eventuálně že je vše v pořádku, nebo nevím. Rozhodneme se po příští návštěvě mudr. za 10 dní. Ostatním to vůbec neříkáme, a nikdo to jistě nečeká :) Děti si dlouho přály ještě miminko, tak bych jim ráda dopřála tu novinku, až budu sama trochu v klidu. V létě zažily v příbuzenstvu, že miminko na cestě bylo, ale bohužel to nedopadlo :(
lajjka 138918
19.9.2013 18:25:26
Já jsem na tom stejně..termín na 23.5. 2014 -a mimino první :-). K doktorce jdu až v pondělí, tak uvidíme...
Sanxxx 89837
19.9.2013 7:36:40
Tak já jsem asi divná, všude čtu, jak všechny bolí prsa a já ani ťuk, ani u prvního, prostě prsa mi nic nedělají :-). Kontrolní UTZ na srdíčko mě čeká až příští týden, tj. 7+6. Snad bude vše v pořádku. Únava je naprosto hrozná, vůbec nedokážu fungovat, to z prvního těhotenství neznám a špatně je mi celý den, ale nezvracím, jen mi prostě není dobře. To jsem zase v prvním těhu prožívala hůř :-).
Tjudit 138875
18.9.2013 18:41:41
Ahoj holky, tak mne to vychazi na 23.5. a je to moje prvni. Snad se nic nepokazi :-) K Dr. jdu zitra, pac mame v rijnu zaplacenou dovcu, tak jestli mame vubec letet. Vsem drzim palecky~;((
Andrea, Maty 01/08 a mrnousek 67559
17.9.2013 14:00:34
Ahojky, hlasíme se do klubu těhu...také třetí...neplanované přes HA...doma mám skoro 6ti letého klučika a skoro ročního chlapečka....třeba to bude holka..:)
Ale bojim se, kluci jsou oba nedonošenata a oba šli cisařem, tak aby bylo vše ok....
děti 3roky a 7let a 0 136458
14.9.2013 8:29:12
ahojky, také se utz 8tt šíleně bojím. tak držím všem i sobě palečky a snad zas tady...opatrujte se
14.9.2013 8:28:52
ahojky, také se ult 8tt šíleně bojím. tak držím všem i sobě palečky a snad zas tady...opatrujte se
Sanxxx 89837
14.9.2013 7:58:06
Ahoj holky, hlásím se do klubu :-). Sice v počtu dětí nezapadám, teprve druhé, ač to třetí máme "prozatím" do budoucna taky v plánu :-). Snad to vše dobře dopadne i na UTZ v 8tt a budu tu nadále s Vámi. Vyloženě jsem si přála mít termín v květnu a osud tomu chtěl a splnilo se mi to~b~.
14.9.2013 6:39:48
jéé holky zdravím, nechtěla jsem sem ještě psát abych to nezakřikla, mám ošklivou bohužel zkušenost...ale když to tu čtu, tak jsem neodolala. TAKY TŘETÍ! mooc moc toužené. a až se narodí, tak jedno bude mít 8 a druhé 3,5. tak zdravím a budu se sem jukat! jinak s tou štítnou, já beru letrox od druhého těhot., vyšetření si moc nevybavuji, ale chodím k mudr už leta a ted jsme po tel. navýšili letrox a př. týden jdu na kontrolu. k tomu mám vigantol a jodid 100. prý je důležité to řešit co nejdříve od početí. tak všem přeji jen a jen zdravíčko a at probíhá těhulkování v pořádku!! ~;((~;((
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 127  [Dalších 7 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.