Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Miri+L&M&K | 53516 |
|
|
23.11.2013 16:35:56
Ještě manželova kolegyně má nyní doma v 25ti letech 11ti letou nevlastní dceru svého manžela. Jeho ex si našla nového chlapa, s ním čeká novou rodinu a holka jim překážela.
Pak ještě švagr měl ve 20ti letech syna. Přítelkyně mu tvrdila, že bere antiko a nebrala. Otěhotněla, nevzali se, rozešli se, on platil alimenty. Jeho máma, tedy babička ho často hlídala. Ve 12ti letech se ho matka zřekla, že má novou rodinu a že kluka nezvládá . Jeho otec(můj švagr)si ho k sobě vzít nemohl, vzala si ho babička. Teď v 15ti letech ho nezvládá, tak mu hrozí děcák. Švagr bydlí v jedné místnosti s manželkou a ročním synem, vzít si ho nemůžou. Ta máma ho také zpět nechce. :-(. Prostě hnus. |
| Miri+L&M&K | 53516 |
|
|
23.11.2013 16:26:15
Já to také nechápu a těch případů znám hodně. Naši se rozvedli,když jsem byla snad roční, otce jsem od té doby neviděla. Mamka si našla nynějšího manžela, který měl syna a dceru z předchozího manželství. Jeho ex si vzala holku a on
kluka. Ta matka ho pry nechtěla. Od té doby se navzájem také neviděli. Takže mně byli čtyři, mému tedy nevlastnímu bráchovi skoro šest, když se brali. Spolu mají ještě naší segru, ta je necelých šest let ode mně. Já mu říkám tati, nevlastní brácha mojí mamce mami. A prarodiče z obou stran také zájem neměli. Snad jsem to napsala srozumitelně. ![]() |
| Zuzaniela | 76377 |
|
|
22.11.2013 20:50:10
Romčo, já pochopím manžela, ale ne děti. Nechat je chlapovi a víc se o ně nezajímat. Její argument je, že tam má všechno a bude mu tam líp.
![]() |
| Romča, 2+1 na cestě | 30629 |
|
|
22.11.2013 15:15:34
neodsuzuji nikoho, taky jsem odešla od manžela s dvouma dětma, protože jsem se zamilovala do jiného...nejtěžší bylo se rozhoupat a udělat to rozhodnutí...a dnes nelituji
![]() |
| Zuzaniela | 76377 |
|
|
22.11.2013 15:06:44
Taky si říkám, že se mi to nemůže stát, ale je jasné, že může. Tohle se dá pořád nějak pochopit, ale nechápu svoji spolužačku, která se teď zamilovala a má v plánu opustit manžela i jejich 2 letého chlapečka
. Tohle nepochopím ![]() |
| Larinka+3svišti | 55666 |
|
|
22.11.2013 12:06:30
Zuzi, je to fakt,že člověk ten vztah musí pořád opečovávat a i tak člověk nikdy neví, kdy tomu druhému "rupne" v kouli a ze spořádaného rodiče a partnera je rázem chlap v krizi středního věku, který si začne řešit svoje stárnoucí zakomplexované ego a jen se ochomejtne vedle nějaká mladice, která má zájem, hned je vztah tatam
- zrovna tohle teď řeší kolegyně v práci. Včera se tím "pochlubila" a fakt jsem zůstala zírat , protože jsem myslela, že oni jsou právě z těch šťastnějších, co mají spokojené manželství.Jinak já jsem z Náchoda ![]() |
| Zuzaniela | 76377 |
|
|
22.11.2013 9:52:29
Holky to je fajn, že jste teď šťastné. Je to síla s kým člověk dlouhé roky kolikrát žije.
Jinak - odkud tady tak jste? Já z Opavy. |
| Adda ..... | 49878 |
|
|
21.11.2013 14:54:15
Miri tak to zírám jak někdo zblbně že?My jsme spolu byli 16let,manželé 10 a z toho 5let boj s alkoholikem,který jsem nakonec vzdala,rozvedená jsem 3 roky a stejnou dobu mám nynějšího přítele,jsem štastná že ho mám,není snad nic co bych mu vytkla.Že by idealní chlap
![]() |
| Miri+L&M&K | 53516 |
|
|
21.11.2013 14:36:38
Jo a on už má novou ženu a sní dvouletého caparta. Nakonec to byl dárce. Tenkrát to odmítal, že prý by to dítě bylo jen mé, že by raději adoptoval.
Holt si to člověk nějak naplánuje a nakonec je to všechno jinak. S nynějším chlapem jsem šťastná, ale už nikdy neříkám nikdy. Mně se tedy pořád divně, mám furt hlad a přitom na nich chuť. A když už chuť, tak na to co doma není. Což už jsem psala a stále se mně to drží. Příští týden jdu na gyndu, tak uvidím prvně srdíčko, předtím bylo mimi jen tečka ![]() A jsem hrozně unavená, včera jsem proležela od pěti do desíti večer na gauči a pak se jen přesunula do postele. Snad bude brzy líp ![]() |
| Miri+L&M&K | 53516 |
|
|
21.11.2013 14:31:28
Nás je tady, co čekáme třetí dítko tedy hodně
. Kdo mě zná, tak ví, že jsem třetí chtěla a většinou to nijak nekomentovali. Ale kdo nás nezná, tak jsem za blázna u každého druhého. Jak to zvládneme, kde na to vezmeme apod.Taky jsem si kdysi říkala, že se nikdy nerozvedu. Já se rozvedla před 10ti lety z důvodu, že jsme chtěli , zjistili jsme, že je problém u manžela. Řešení operace, v nejhorším dárce. On to chtěl řešit přírodní medicínou. Extchýně mu tuhle myšlenku vnukla a chytil se jí. Vysadila mu léky na astma a léčila ho močí. Ráno vypít skleničku, vatový tyčky namočené dávat do uší a nosu, potírat se tím. Brali dokonce moč osmiletému švagrovi(bratr ex), že je nejlepší. Museli jsme odstranit všechny ostré hrany v dohlednu(kytky, domácí práci-kovová galanterie, nože), že rozpíchávají mysl. Dietu typu, nejíst, jen 1x denně decku olivového oleje s citronem. Už předtím byl hubený, ale shodil na 55kg při 180cm. Jelikož jsem mu třeba v 11h v noci nemasírovala nohy z lásky, protože dostal astmat.záchvat, zavolal maminku a ta přijela. Po půl roce jsem to prostě vzdala a domluvili jsme se na rozvodu. To je jen vyňatek, co se dělo.Omlouvám se za román ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.