| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červen 2014

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 440] Názory 441450 z 568  [Dalších 118 >>]
Adda ..... 49878
21.11.2013 11:30:58
Hlásím že už chlapa nevyměním~t~je to pravý opak bývalého.U nás byl důvod alkoholusmus.
Je normální že na mě jde únava až ted 11t? Při holkách jsem prospala první 3 měsíce,a ted ,do ted skoro nic .Ježííííš já bych spalaaaaaaaaa~h~
Larinka+3svišti 55666
20.11.2013 19:51:05
Maci, taky budu za exota, když mám všechny děti s jedním chlapem a navíc jsme se s tím stejným chlapem pořád ještě neomrzeli ~:-D

Vítám nově příchozí, nejdřív jsem se tu divila, že jsme tu téměř všechny třetimatky a nyní se divím, že je tu většina právě ve fázi čerstvé rozvodovosti a nebo porozvodovosti:-)
Marter 28887
20.11.2013 17:16:24
Maci, věř, že já bych ti před dvěma roky napsala to stejný a jako exot bych si tu připadala. Bohužel, teď už bohudík, mě z této představy dostala slečna, která se neptala a jednala :-)
Jinak nevolnosti nemám, vlastně ani nevím, že jsem těhotná, kromě únavy teda. Tak ať i vás ostatní, co tím trpíte, to brzo opustí a začnete si to užívat a hezky přibírat na váze :-)
Maci1 27366
20.11.2013 16:07:07
Zuzanielo, jedna moje kamarádka se musela stěhovat měsíc před porodem (pronajímatel jim dal výpověď z bytu), měla k tomu ještě dvouleté dítě. Masakr.

A začínám si tu připadat jako exot, když mám všechny děti s jedním chlapem a zároveň se s ním nerozvádím ~2~. Tak ať vám to všem dopadne podle vašich představ ~;((.
Marter, vítej ~x~.
Zuzaniela 76377
20.11.2013 13:37:25
Ježiš, další rozvádějící se!! To je síla. Snad mě to podruhé mine.
Čusek a vítej!!
~3~~j~
Marter 28887
20.11.2013 10:56:17
Tak se taky hlásím mezi vás, jestli můžu :-) Včera jsem vás pročítala a tak nějak jsem na tom podobně, třetí dítko, ale pro změnu ještě nerozvedená a ani nevím, jestli to do porodu stihnu :-(
Zuzaniela 76377
20.11.2013 10:35:23
Místo s těmi mělo být se psem. Zřejmě už mi hrabe ~y~
Zuzaniela 76377
20.11.2013 10:34:28
Miri, pes už taky nežije, je to už dlouho!

A taky nemíním na manžela skákat, jsem KO, do toho se balíme a stěhujeme. Příští sobotu musíme definitivně vypadnout, byt už je prodaný a není náš ~:(. To bude sííííla!! S těmi, morčaty, králíkem, psem a já těhotná ~t~. Jestli tohle přežijeme, tak už všechno. Ale těch pí..vin co máme doma, to jste neviděly ~d~~8~
Miri+L&M&K 53516
19.11.2013 20:40:19
Kalamity, držím palce, ať to proběhne všechno v klidu. Hlavně jak jsme tu řešili, že dítko bude mít v rodném listě exmanžela, i když je třeba mimčo s novým partnerem. Tak to asi moc nadšený nebude, viď. Hlavně jste se domluvili na majetku, dětech atd. a nyní budeš mít nárok, aby ti posílal alimenty i na tebe po dobu co budeš na rodičovské dovolená. To pro něj bude asi nemilé.
Zuzi, já po rozvodu zůstala taky se psem :-). Akorát už neni mezi námi :-(
Pohyby jsem cítila u obou dýl jak v 18tt, určitě je to ještě brzy. Jsem někde četla tehdy, že se to může zaměňovat s pohyby střev.
A sex...jsem tak KO, nyní mám honičky s prací(před vánoci vždy, každý nakupuje dárky), tak nevím kam dřív skočit. Ale na manžela určitě ne ~j~. Chudák.
Zuzaniela 76377
19.11.2013 17:52:52
No jo no, dobře dobře ~j~~j~.

Vidím, že je tady hodně rozvedených. Já taky, jen jsem se rozváděla ještě v době, kdy jsme měli jen psa. Takže to bylo mnohem jednodušší.

Dnes jsem šla dříve k dr., poradna měla být až ve čtvrtek, ale já se začala hodně drbat všude po těle a hlavně jsem taková nějaká nabuzená. Tyhle stavy mívám po zeleném čaji, když si ho dám večer. Hodně nepříjemné. No vzali mi krev na jaterní testy, zítra budou výsledky, snad to dobře dopadne...
Ještě by to mohla způsobit červená paprika, teď na ní hodně ujíždím, denně jsem sežrala tak kilo - upekla, oloupala, smíchala s tvarohem nebo balkánským sýrem. Strašně mi to chutná. Říkal, že paprika je docela alergen a že bych to neměla přehánět i kvůli miminku.

Kalamity, to je síla... Řekneš mu to?
[<<Předchozích 440] Názory 441450 z 568  [Dalších 118 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.