| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červen 2014

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 450] Názory 451460 z 568  [Dalších 108 >>]
Adda ..... 49878
19.11.2013 14:53:16
Tyooo kalamity,nezávidím a nedovedu si takovou situaci představit.My se rozváděli a nebylo to nic hezkého ale v podstatě v klidu.Ale taky jsme půl roku před rozvodem spolu nespali,no ne že by on nechtěl.Představoval si jako že proč by ne ale mě se to příčilo.Potřebuju city a to už bylo dávno v čudu,zničil všechno.
Adda ..... 49878
19.11.2013 14:49:31
jojo na pohyby je asi fakt brzy.Při prvním jsem je cítila v 18t,u druhého v 16t a dr mě to nevěřil~:-D ale já si byla jistá,tak jsem sama zvědavá počítám že zas kolem 16t.Ohledně sexu já bych mohla furt,a já blbec mojemu řekl že mě dr řekl sex jo ale radši bez orgasmu~8~což bych přežila ale on má strach tak háže brzdu~e~.Při dvou předešlích jsem neměla chut vůbec....že by to bylo změnou partnera~t~asi.
Maci1 27366
18.11.2013 15:02:43
Romčo, může. Pohlavní orgány (vnitřní i vnější) jsou v těhotenství mnohem prokrvenější než normálně, a tedy i snáze zranitelné. Při sexu to většinou odnáší děložní čípek.
Nicméně by bylo asi lepší objevit nějakou polohu či praktiku, při níž se to nestává ~;).
Romča, 2+1 na cestě 30629
18.11.2013 8:41:17
Holky, sice čekám třetí dítě, ale připadám si jako prvorodička ~t~ nevím co koupit za věci, nějak jsem vše zapomněla, takže to bude nejspíš velký křest ohněm, až se to malé narodí ~2~ chtěla jsem se zeptat, při každým sexu velice slabě špiním, žádné krvácení, jen mírně růžové zbarvení. K dr jdu až 28.11. a nechce se mi plašit, když se cítím skvěle a nic mě po fyzické stránce netrápí. Může to být způsobeno mechanickým podřením nebo tak něco? Doufám, že nevadí, že se tady na to ptám, ale třeba mi některá poradí...a hlavně mi neraďte, že mám sex vynechat ~t~~o~~t~ to není totiž možné, bylo by se mnou k nevydržení
Sarena 33551
18.11.2013 7:53:10
Ahoj zdravím po delší době.... Ve čtvrtek jsem musela do nemocnice kvůli bolestem a tam mě nakonec uklidnili, že jsou to jen srůsty co se teď tak trochu hýbou :) jinak malej je starší o 2. dny dle UZ.
Moc držím palce Romče a Kalamity, aby jste to holky zvládly bez útrap a hlavně v pohodě. Sama jsem rozvedená, teď tedy opět vdaná a to do roka a do dne po rozvodu...~x~~x~~~;((
Maci1 27366
17.11.2013 22:51:25
Hezký pozdní večer.

Zuzanielo, psychika je mocná ~6~. V 11. týdnu je na pohyby asi opravdu ještě brzo. Já jsem první poprvé ucítila v 18. týdnu a druhé ve 14., taky jsem zvědavá, jak to bude tentokrát...

Kate, vítej ~x~. Tedy ale pěknou situaci jsi si na sebe nachystala ~6~. Držím pěsti, ať to všechno zvládneš.
kalamity kate 117598
17.11.2013 21:14:32
Romco, vidim ze mas take podobny "problem", rozvod, jako ja. Moc mme to mrzi, sama vim jak je to tezke. Ja uz dve deti mam a obcas se motam ve vsech moznych emocich....~z~
kalamity kate 117598
17.11.2013 21:12:13
Ahoj holky, rada bych se k Vam pridala. Termin porodu mne vychazi na 12.6. Moc mne ted trapi situace doma - rozvadime se s manzelem a v momente kdy jsme podepsali dohodu o detech i vyrovnani, zjistila jsem ze jsem tehu - samozrejme s nim. Jeste to nevi, rozvod to nezmeni ale je tezke si to ted uzivat. Na miminko se strasne moc tesim,doufam ze to ustojime vsechno v pohode. 6. mám genetiku a te se bojim, tak snad....
larinka21
  • 
17.11.2013 19:17:23
jééé,koukám, že jak píšu z práce, tak mi to zase nechce propsat registraci ~o~
larinka21
  • 
17.11.2013 19:16:38
Ahoj holky!

Zuzi, myslím, že na pohyby je opravdu ještě brzo - co si matně pamatuju z předchozích těhotenství, tak u prvního jsem pohyby cítila okolo 18. týdne, u druhého tuším už okolo 15.týdne. Už jsem nad tím taky sama přemýšlela, takže počítám, že ještě minimálně 3 týdny musím počkat :-)
[<<Předchozích 450] Názory 451460 z 568  [Dalších 108 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.