Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Zuzaniela | 76377 |
|
|
17.11.2013 16:05:01
Všechny zdravím!!
Romčo, gratuluju k rozvodu, ať už je jenom dobře .Taky jdu na NT 29. 11., tak se tady večer musíme sejít a doufám, že vše bude OK! Holky, jsem teď v 11. týdnu a ptám se asi blbě - ale... Jsme tady většinou matky, co čekají třetí dítě. Nesmějte se!!! - nepřijde vám, že někdy v břiše cítíte NĚCO..? Samozřejmě vím, jak vypadají pohyby a tohle mi to fakt hodně připomíná. Je to moc blbost? Je to vždycky jen takový maličký záškub nebo něco podobného, hluboko pod pupkem... U první jsem pohyby cítila někdy kolem 18. týdne, u druhé kolem 16. týdne. |
| Adda ..... | 49878 |
|
|
16.11.2013 9:48:47
ahoj gratulace k rozvodu
Byla jsem na ko a mam fotecku,vse jak ma byt.Na genetiku jdu taky 29.11.ja teda jeste nic nekoupila no vlastne kocarek mame .Spatne me uz dlouho nebylo,akorat se me furt mota hlava.Holky jak ja bych lyzovala ale netroufnu si |
| Maci1 | 27366 |
|
|
15.11.2013 18:27:23
Romčo, gratuluju ke šťastnému rozvodu i k ústupu depek
![]() . Snad už bude jenom líp.Na screening jdu 5. prosince, to budu 12+5, což se mi zdá docela pozdě, ale snad vědí, co dělají. Oblečky jsem žádné kupovat neplánovala, neboť po dvou dětech různého pohlaví už máme opravdu všechno. Ale přistál mi tu nedávno slevový kupón do C&A na dětské oblečení do vel. 92, která je pro oba starší už passé, takže asi neodolám .A lyže miluju, posledních šest let jsem pořád buď těhotná nebo s malými dětmi a mám z toho absťák. Těšila jsem se, že letos si konečně něco užijeme, když je starší už použitelná a mladší odložitelný, navíc letos je poslední rok, kdy může mít dcera skipass zdarma. Takže jsem prostě rozhodnutá to zvládnout, nechce se mi to odkládat o další dva až tři roky... Padám tak jednou za pětiletku, z toho strach ani nemám, to spíš cítím nebezpečí od ostatních lyžařů. |
| Miri+L&M&K | 53516 |
|
|
15.11.2013 16:40:54
Jsem ráda, že jste všechny v pořádku a i mimísci
![]() Romčo tak to gratuluji, máš o starost méně a určitě ti bude díky tomu ještě líp. Hlavně, že depky ustupují . Já dnes začala 9tt, a břicho mám večer jak v pátým měsíci. Jak mi ze začátku nic nebylo, tak teď je mi pořád šoufl, neustále mě trápí hlad, tlačí žaludek...takhle mi v předešlých těhu tedy nebylo.Na gyngu jdu až za dva týdny a teprve bych měla prvně vidět srdíčko. Byla jsem tam v 5.-6.týdnu, tak vidět nebylo. Doufám, že bude vše OK. Já bych na lyže také nevlezla, děsí mě samotný sníh/led. Že sebou někde plesknu a skončim v nemocnici. Natož být v cizím městě. |
| Larinka+3svišti | 55666 |
|
|
15.11.2013 16:00:34
Romčo, to je super, že deprese ustoupily a že rozvod proběhnul
-a neboj, nevolnosti mě taky pořád zlobí, i když je to už teď o trošku lepší. MMch-oblečky už jsem taky koupila, neodolala jsem výhodné koupi na aukru ![]() Maci,na jednu stranu ti závidím, že tě bříško neomezuje v aktivitách. Mě už dost povyskočilo, takže už to opravdu nezamaskuju a navíc na moje oblíbené aktivity (zumba) si už nějak netroufnu. Jsem teď ráda, že zvládám aspoň chodit do práce |
| Romča, 2+1 na cestě | 30629 |
|
|
15.11.2013 14:26:47
Ahojte holky, tak jsem zpátky po delší době, jsem ta, co tady vyšilovala s depresemi
přešlo to, už jen pobčas mám chmurnou náladu z toho jak je mi špatně a na zvracení. Musím se pochlubit, jsem rozvedená, dneska to proběhlo jsem 10+5 a 29. listopadu jdu na genetiku. Doufám, že je prcek v pořádku. Jinak jsem neodolala a už jsem koupila pár oblečků doma ze mě moc radost nemají, když jim věčně zabírám místo na záchodě ![]() |
| Maci1 | 27366 |
|
|
14.11.2013 18:15:32
Hezký večer
.Mám za sebou kontrolu, prcek stále roste přesně tak, jak má (9.tt+5) a všechno prý vypadá dobře. Vyfasovala jsem průkazku a mám i první fotku toho zázraku . Zítra se chystám objednat na NT+.Jitule, vítej mezi námi .Addo, my jsme právě slíbili dceři, že ji letos vezmeme na pořádné hory. Původně jsme to plánovali na březen, ale to už fakt nepůjde , v tom lednu budu ve 20. týdnu, to bych ještě dát měla (jsem ten typ, co je dlouho bez břicha). Samozřejmě budu maximálně opatrná, s pětiletým dítětem za zády stejně žádné extra sportovní výkony podávat nebudu. V prvním těhotenství jsem byla lyžovat ve 14.tt, to bylo naprosto v pohodě. |
| jitule+marianka (7/2011) | 131470 |
|
11.11.2013 17:30:50
Jsem dnes 7+0 tt, v pátek jsem byla u doktora, potvrdil 7mm hrášek, srdíčko ťukalo, těhotenskou průkazku jsem nedostala, prý až podle toho, jestli hrášek poroste do příštího ultrazvuku za tři týdny.
Je to moje druhé těhotenství, to první bylo pohodové, tentokrát je mi ale neskutečně špatně, skoro z každého jídla se mi obrací žaludek, jím často, jinak je mi ještě hůř, snažím se zdravě, abych nepřibírala (zatím jsem zhubla 2kg), ale už toho nemám moc na výběr, postupně je mi blbě skoro ze všeho. Zvracela jsem zatím jenom jednou (dnes ráno), ale strašně blbě je mi celý den. Termín mám zatím podle posledního ultrazvuku 30.6., možná se to ještě změní, uvidíme. Přeji všem těhulkám, ať to dobře dopadne ![]() |
| Larinka+3svišti | 55666 |
|
|
8.11.2013 11:03:18
Ahoj, tak mám za sebou první poradnu, dostala jsem těhu průkazku a domlouvali jsme další vyšetření. Zaplatím si NT screening (krev mi nabere moje dr.v úterý a musím se domluvit na klinice na UTZ-tam se bohužel nemůžu dovolat
).Zvládla jsem i cestu na lačno busem a viděla prťouse na UTZ (byla jsem překvapená,že dr.dělala UTZ,protože vždycky jsem u ní absolvovala jen ty hlavní,víc jich nedělala). Při sepisování anamnézy a předchozích těhotenství jsme se ironicky zasmály, že krom císaře už mám na kontě předčasný porod, porod VEX (zvonem),takže už jen ten císař mi chybí do mé škály |
| Lindík+2 | 78073 |
|
|
7.11.2013 17:41:56
Ahoj holky,dík za přijetí,já nějak poslední dobou nic nestíhám..Dodělávali jsme na baráku zádveří,tak tu byl docela hukot..Já byla dnes na kontrole u mudr a mimi krásně povyrostlo,už má 2,5 cm a vypadá už jako mimi,má ručičky,nožičky
před 14 dny to byla ještě taková fazolka Začínám 10tt,za 3 týdny jdu na NT screening,hned zítra se musím objednat..Tak moc doufám,že bude mimi ok...čím víc dětí,tím víc se bojím....Jinak nevolnosti - já na ně nijak extra nikdy netrpěla,ale je fakt,že teď mi párkrát bylo pěkně blivno... ale hlavně bývám děsně unavená,kolem 17,18 h to na mě padne...Pár lidí to na mě už poznalo,prý jsem jiná no dětem a rodině to řekneme až po tom NT,furt si pohrávám s ymšlenkou,že by bylo hezký to nechat pod stromeček,ale nevím,zda to vydržím ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.