Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Adda ..... | 49878 |
|
|
7.11.2013 9:29:05
Maci ty se chceš ještě postavit na lyže?? Máš odvahu ,my letos Alpy oželíme...škodaaaaaa.Jinak jezdíme pravidelně.Loni jsem začala učit mladší holku,tak ted mají smůlu.
|
| Adda ..... | 49878 |
|
|
7.11.2013 9:26:33
Už jsem musela dceři potvrdit mimčo,už si všímala a furt se ptala.Zvědavec
mladší to ještě neví.No už to neutajím.Zle mě není akorát žaludek sem tam plave.Nemůžu se dočkat kontroli,v pondělí jdu na předporodní kurz jako zasloužilá matka po třetí ale tak at si to užuju naposled.Pojištovna to proplatí a je v tom cvičení a plavání.Pohyb mě chybí,byla jsem zvyklá 2-3 týdně cvičit. |
| Maci1 | 27366 |
|
|
6.11.2013 20:44:08
Sareno, vítej
.Miri, já taky na nevolnosti naštěstí vůbec netrpím. Jsem jenom víc unavená, jinak o těhotenství v podstatě nevím. Břicho mi u obou předchozích vylezlo až kolem 20. týdne, takže doufám, že tentokrát to nebude jinak (slíbili jsme dcerce, že ji v lednu vezmem do Alp na lyže) . |
| Miri+L&M&K | 53516 |
|
|
6.11.2013 19:58:38
Vítám novou těhulku
![]() Já tedy nevím jestli to tu mám vůbec psát...já ani v jednom těhu nezvracela, žaludek na vodě jsem neměla. Jen občas se mi něco znelíbilo, ale jinak pohoda. Vůbec mi to tedy nevadí ![]() Jen tedy když má hlad, tak mám pořádnej hlad a jíst musím hned. A tedy pozoruju, že mi vylejzá víc a víc můj špíček , že to za chvíli musí každý na mě poznat. Hlavně večer. |
| Sarena | 33551 |
|
|
6.11.2013 14:28:14
Děkuji za přijetí :) Jinak musím říct, že mě se zatím těhu-nevolnosti vyhýbají velkým obloukem. Ale u dcery jsem vyzvracela snad i čaj..a to jsem praktikovala až do 6.měsíce. Akorát mi tedy teď nevoní maso...a ujedla bych se ovoce a krupicové kaše...mňam
![]() ![]() |
| Adda ..... | 49878 |
|
|
6.11.2013 12:16:18
hehe
tak to jsem zvědavá jestli se to nevrátí,blitíčko ![]() |
| Larinka+3svišti | 55666 |
|
|
6.11.2013 12:00:30
Ahoj všem!
Hlásím, že jsem na tom dost podobně - už jsem si říkala, že mi začíná být lépe, ale poslední dva dny je to opět katastrofa - nevrhám, ale mám co dělat, aby to tak nebylo. Už se moc těším, až mi bude líp a konečně si to snad začnu užívat. Tohle je děs |
| Zuzaniela | 76377 |
|
|
6.11.2013 11:37:17
Addo, nechval dne před večerem
![]() . Mi bylo asi dva dny jakž takž a teď je mi jak nikdy předtím - jsem stále připravena vrhnout...![]() ![]() ![]() Sním polívku, za hodinu když se na ni podívám, tak se málem pobliju a tak je to s veškerým jídlem kromě mandarinek a pomerančů. Za chvíli už nebudu jíst nic jiného, než ovoce (což by mi vůbec neuškodilo ). |
| Adda ..... | 49878 |
|
|
6.11.2013 11:29:48
Nazdárek,jak je vám? Mě bylo zle akorát týden,pak žaludek na vodě a ted je mě nějak dobře....až je mě to divné.Při holkách mě bylo zléééé a zléééé do 13t ted jsem 9t a pohoda
![]() |
| Zuzaniela | 76377 |
|
|
6.11.2013 10:48:49
Ahoj Sareno,
zdravím a vítám tě mezi nás. Taky mám druhou holčičku po IVF a teď čekám třetí, nechápu jak, ale přirozeně .Je tu celkem mrtvo ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.