| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červen 2014

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 470] Názory 471480 z 568  [Dalších 88 >>]
Adda ..... 49878
7.11.2013 9:29:05
Maci ty se chceš ještě postavit na lyže?? Máš odvahu ,my letos Alpy oželíme...škodaaaaaa.Jinak jezdíme pravidelně.Loni jsem začala učit mladší holku,tak ted mají smůlu.
Adda ..... 49878
7.11.2013 9:26:33
Už jsem musela dceři potvrdit mimčo,už si všímala a furt se ptala.Zvědavec:-)mladší to ještě neví.No už to neutajím.Zle mě není akorát žaludek sem tam plave.Nemůžu se dočkat kontroli,v pondělí jdu na předporodní kurz jako zasloužilá matka po třetí~t~ale tak at si to užuju naposled.Pojištovna to proplatí a je v tom cvičení a plavání.Pohyb mě chybí,byla jsem zvyklá 2-3 týdně cvičit.
Maci1 27366
6.11.2013 20:44:08
Sareno, vítej :-).
Miri, já taky na nevolnosti naštěstí vůbec netrpím. Jsem jenom víc unavená, jinak o těhotenství v podstatě nevím. Břicho mi u obou předchozích vylezlo až kolem 20. týdne, takže doufám, že tentokrát to nebude jinak (slíbili jsme dcerce, že ji v lednu vezmem do Alp na lyže) ~j~.
Miri+L&M&K 53516
6.11.2013 19:58:38
Vítám novou těhulku ~3~
Já tedy nevím jestli to tu mám vůbec psát...já ani v jednom těhu nezvracela, žaludek na vodě jsem neměla. Jen občas se mi něco znelíbilo, ale jinak pohoda. Vůbec mi to tedy nevadí ~t~
Jen tedy když má hlad, tak mám pořádnej hlad a jíst musím hned.
A tedy pozoruju, že mi vylejzá víc a víc můj špíček ~a~, že to za chvíli musí každý na mě poznat. Hlavně večer.
Sarena 33551
6.11.2013 14:28:14
Děkuji za přijetí :) Jinak musím říct, že mě se zatím těhu-nevolnosti vyhýbají velkým obloukem. Ale u dcery jsem vyzvracela snad i čaj..a to jsem praktikovala až do 6.měsíce. Akorát mi tedy teď nevoní maso...a ujedla bych se ovoce a krupicové kaše...mňam~:-D~w~
Adda ..... 49878
6.11.2013 12:16:18
hehe~t~tak to jsem zvědavá jestli se to nevrátí,blitíčko ~e~
Larinka+3svišti 55666
6.11.2013 12:00:30
Ahoj všem!

Hlásím, že jsem na tom dost podobně - už jsem si říkala, že mi začíná být lépe, ale poslední dva dny je to opět katastrofa ~n~ - nevrhám, ale mám co dělat, aby to tak nebylo. Už se moc těším, až mi bude líp a konečně si to snad začnu užívat. Tohle je děs
Zuzaniela 76377
6.11.2013 11:37:17
Addo, nechval dne před večerem ~t~~t~. Mi bylo asi dva dny jakž takž a teď je mi jak nikdy předtím - jsem stále připravena vrhnout...:-©:-©:-©
Sním polívku, za hodinu když se na ni podívám, tak se málem pobliju a tak je to s veškerým jídlem kromě mandarinek a pomerančů. Za chvíli už nebudu jíst nic jiného, než ovoce (což by mi vůbec neuškodilo ~l~).
Adda ..... 49878
6.11.2013 11:29:48
Nazdárek,jak je vám? Mě bylo zle akorát týden,pak žaludek na vodě a ted je mě nějak dobře....až je mě to divné.Při holkách mě bylo zléééé a zléééé do 13t ted jsem 9t a pohoda~b~
Zuzaniela 76377
6.11.2013 10:48:49
Ahoj Sareno,
zdravím a vítám tě mezi nás.

Taky mám druhou holčičku po IVF a teď čekám třetí, nechápu jak, ale přirozeně ~j~.

Je tu celkem mrtvo ~d~
[<<Předchozích 470] Názory 471480 z 568  [Dalších 88 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.