| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červen 2014

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 490] Názory 491500 z 568  [Dalších 68 >>]
Larinka+3svišti 55666
29.10.2013 13:57:10
Tak máme za sebou kontrolní UTZ,jestli opravdu vše probíhá jak má. Mimčo se má čile k světu, roste jak má a odpovídá velikostně konci 9.týdne-zatím TP zůstává okolo 4.6.2014. Příští týden mě čeká první poradna-bude to docela šrumec,protože den předtím končím v práci až ve 23h, a ráno budu muset vstávat už okolo půl šestý,obstarat děti do školky a školy a pak na lačno jet do poradny,kde mi budou brát krev.Mám z toho docela hrůzu,když vezmu v potaz moje celodenní nevolnosti ~a~ Ale hold to budu muset nějak dát. Za odměnu dostanu průkazku ~b~
Miri+L&M&K 53516
27.10.2013 10:15:05
Líndíku a Kikino vítejte~3~
To je mazec s těma třetíma dítkama ~t~
Jinak já mám doma ještě Lukáška(4,5roku) a Martínka(7let).
To že jsem chtěla třetí dítě jsem říkala už po narození druhého. A chtěla jsem tak nějak po pěti letech. Kluci jsou dva a půl roku od sebe a byl to docela zápřah. Hlavně s Martínkem, který je hrozný vztekloun a paličák.
Romčo, určitě psychologa navštiv. Ona to asi byla poslední kapka toho všeho co zažíváš a těhu hormony v tom hrají určitě velkou roli.
Zkus zabrousit do nějaké diskuze z vašeho města, třeba nějakou spřízněnou duši najdeš. Třeba až povyroste bříško i těm co jsou jako my, tak někoho v okolí objevíš. Já takhle tenkrát na takové diskusi poznala hodně mamin, co jsme měli děti plus mínus půl roku od sebe. Z toho jedna bydlí kousek od nás a i druhé děti mámě pět týdnů od sebe. Vídáme se několikrát týdně, starší kluci spolu chodí na fotbal. Chlapi na pivo a my holky si taky občas skočíme :-)
Přeji ti, ať je brzy líp.
Také mám manžel hodně v práci, odpolední kroužky, vyzvedávání ze školky, domácnost atd. je na mně. Ráno chodím do školky, manžel většinou se starším do školy.
Kikina
  • 
26.10.2013 22:22:55
Ahoj holky,jukla jsem na par prispevku a koukam,ze skoro všichni cekaji 3ditko :-)to je super,my takyyyy :-).Zjistila jsem to vcera a malilinko jsem zvedava na okoli,jak to budou vnimat :-)~x~
Zuzaniela 76377
26.10.2013 7:58:19
Romčo, určitě to řekni doktorovi. Za psychologem bych zašla, není to sranda.
Hormony s tebou cvičí a všechno se valí, věřím, že máš toho moc ~6~~6~. Zase bude dobře ~g~. Odkud jsi? Nemusíš úplně konkrétně, jestli nechceš!

Lindíku, jsem na tom velice podobně jako ty, první Julča 10 let, potom z IVF Bětka 4 roky, před ní z IVF zamlklé těhotenství a teď tohle ~t~. Vůbec jsme s tím nepočítali. Uvažovali jsme, jestli koupíme starý barák nebo půjdeme do třetího. Tak jsme začali podepisovat smlouvy na barák s tím, že jestli máme mít ještě někdy dítě, tak si nás (blbě řečeno) najde. A fákt teda nemeškalo...~t~.
Zuzaniela 76377
26.10.2013 7:52:34
Ahoj holky,
ve čtvrtek bylo srdíčko ~R^. Maci, průkazku taky dostanu až příští týden. Vzali mi krev, zapíšou tam ty hodnoty a dají mi to. Mám se potom objednat na NT screening - za cca tři týdny. Teď jsem 7 + 3.

Jdu zkusit dočíst.
Maci1 27366
25.10.2013 19:12:55
Romčo, já myslím, že na tvém psychickém stavu mají nezanedbatelný podíl i těhotenské hormony ~6~. Každopádně psychologa vyhledej, je toho na tebe asi teď moc ~6~.

Lindíku, vítej :-).
Maci1 27366
25.10.2013 19:02:04
Zdravím :-).
Tak jsem byla dnes poprvé u dr., srdíčko bije, velikost odpovídá (6+5). Špinění bylo prý asi z překrveného čípku, neb nic patologického nenašel, ascorutin prý nemá v tomto případě smysl brát, tak snad to bude v pohodě.
Průkazku jsem ale ještě nedostala, což mě tedy trochu znejistilo (u obou předchozích jsem ji dostala hned při zjištění srdeční akce), i sestřička se pak divila, že mi ji dr. ještě nedal ~d~. Tak mám zas brouka v hlavě...
Lindík+2 78073
25.10.2013 15:37:39
Romčo no nemáš to jednoduchý,kor když máš před sebou ten rozvod..ale neboj,všechno dobře dopadne... a jinak s chlapem co je furt fuč - toho mám taky doma,v týdnu dělá od brzkýho rána do večera,tudíž je všechno na mě.. ale za ty roky už jsem si nějak zvykla..někdy je to teda moc náročné...kroužky,škola,školka..všechno musím sama..máme barák se zahradou,k tomu ještě u nás přes 2 roky bydlí moje 82 letá babička,o kterou se starám,jelikož toho už není schopná..takže s mimoušem to bude teprve hukot..~t~~v~
Tak se drž a k psychologovi si klidně zajdi,určitě ti to trochu pomůže se vypovídat...
Lindík+2 78073
25.10.2013 15:32:45
Ahoj holky,párkrát jsem už k vám nakoukla,ale zatím jsem neměla odvahu napsat,protože jsem ještě neměla u miminka potvrzené srdíčko...Ale od včera ho mám,jsem 7+1,tak bych se k vám moc ráda přidala,pokud mě mezi sebe přijmete ~3~ No do vaší diskuze teda určitě patřím,protože pro změnu taky čekám 3.dítě ~t~~;) ...
Což jsou tady skoro všechny maminky že... My máme mimi plánované,vždycky jsem chtěla 3 kousky (možná i 4,ale myslím,že u těch 3 to zapíchneme..).. Mám skoro desetiletého Matýska a čtyřletou Natálku.. oba si mimčo moc přejí,syn dokonce říkal,že už to napíše i Ježíškovi,aby to nějak popostrčil ~t~ (syn samo ví,jak se děti tvoří,ale toto je od něj takové milé...) on na svůj věk malé děti miluje a nad miminkama se hrozně rozplývá.. Jak říká moje kamoška psycholožka,je takový sociální,rozený opatrovník... ~:-D No ale zatím mimo manžela to nikdo neví a i dětem to chceme říct asi až na vánoce,až bude po takovém tom důležitém screeningu ve 13tt... Malá by to totiž všude rozkecala a to zatím nechci...
mám dny,kdy mi je úplně ok a třeba včera mi bylo neskutečně blbě..takže jak kdy..U syna mi vůbec blbě nebývalo,u malé trošku,teď mi to přijde nejhorší...asi čím jsem starší,tím je to horší.. No hlavně mám strach,aby bylo vše ok,taky čím jsem starší,tím hůř ti těhu prožívám..u syna jsem si nic moc nepřipouštěla,u malé už jo,protože jsme před ní o jedno mimčo v začátku přišli potom jsem nemohla dlouho otěhotnět..a teď s léty a zkušenostmi,co všechno se kolem mě za ty roky přihodilo mám strach moooc .. ale snad to bude ok.. a to přeju nám všem...
Tak jsem to tu trochu zahltila... ~3~
Larinka+3svišti 55666
25.10.2013 10:32:41
Romčo,já bych to dr.řekla,protože on i kdyby tě jen poslal k psychologovi,tak by ti pomohlo,že si pokecáš a "vykecáš" se,zjistíš pohled na věc zvenčí,což také dost pomáhá. Máš teď hold těžké období a na člověka se to pak takhle sesype najednou.Ale neboj,bude určitě líp ~;) - však se můžeš vypsat i tady,ono i to,že se člověk vykecá takhle písmenky občas dost pomůže ~;((
[<<Předchozích 490] Názory 491500 z 568  [Dalších 68 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.