| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červen 2014

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 500] Názory 501510 z 568  [Dalších 58 >>]
Romča, 2+1 na cestě 30629
25.10.2013 8:42:00
Holky, už pátý den u mě převládá depresivní nálada, totální nezájem o všechno, nic mě nebaví, netěší, nezajímá...cítím se smutná, unavená, začínám být nejspíš i paranoidní, žárlivá a je mi ze všeho do breku. jsem asi blázen!!! Mám to říct u doktora a zajít třeba k psychiatrovi? vždycky jsem vše házela za hlavu, něco jako deprese se mě netýkala, vždy v pohodě ženská a anjednou totální troska...při pohledu do zrcadla je to ještě horší, připadám si ošklivá, jsem zlá na děti, protivná na přítele....co s tím? už to nedávám...a už mám zase oči plné slz, zblázním se. Bydlím v cizím městě, nikoho tu neznám, rozvod přede mnou, rodinný domek totálně v rekonstrukci, přítel pořád v práci a připadám si na všechno sama...vlastně na co všechno? nic nedělám, na nic nemám náladu, ani energii.~a~
Larinka+3svišti 55666
24.10.2013 19:35:14
Tak dnes to vyhrál zavináč a melta ~w~~v~ -nepamatuju se, že bych u předchozích těhotenství měla takové chutě a hlavně,že by mi bývalo tolik špatně. Všude čtu, že to končí okolo 12.týdne,tak asi začnu odpočítávat týdny,které mi zbývají,aby mě to konečně přešlo (a doufám,že přejde)
Miri+L&M&K 53516
24.10.2013 17:18:41
Jsem se ptala manžela jak to měl se soudem. Na začátku listopadu podali žádost, na konci listopadu měli soud o dítě. Majetek sepsali u právníka předem. Jelikož se domluvili, tak to bylo bez problémů. Rozvedený byli v lednu.
Adda ..... 49878
24.10.2013 16:52:17
podavala jsem zadost zacatkem ledna za mesíc byl soud,na svereni do pece jsem cekala pul roku
24.10.2013 16:36:56
nene, termín zatím nemáme, podle advokáta to bude v listopadu a nebo nejpozději do konce roku...začínám z toho být dost nervozní :-©
Adda ..... 49878
24.10.2013 13:52:20
Romčo a už máte termín soudu?
Miri+L&M&K 53516
24.10.2013 13:16:17
Aha, tak těch 300dní jsem nevěděla. To je mazec. Vůbec nechápu proč je to tak složité ~a~. I když v tomhle státě je více nepochopitelných věcí ~Rv
Vzpomněla jsem si nyní na známou co rozvedla a snad za dva měsíce se znova vdávala...měla měsíc do porodu. Tak nyní už vím, proč to chtěli stihnout ještě před porodem :-)
Tak držím palce, ať to všechno dopadne dobře a je s tím co nejméně starostí.
Já jsem také už jednou rozvedená. První syn se nám narodil s nynějším manželem dva roky po rozvodu. S ním jsem žádné děti neměla.
24.10.2013 11:53:58
bohužel, přesně toto mi řekl právník, že je tam doba 300 dnů od rozvodu...takže buď svatba a nebo po narození soud o otcovství...raději na to nemyslím, zbláznila bych se. Dnes je mi po dlouhé době trochu lépe, tak snad to vydrží celý den. okud se skoro ex manžel dozví, že čekáme přírůstek, bude to slušná show ~t~ snad to utajíme co nejdéle...~p~ aspoň do rozvodu
Adda ..... 49878
24.10.2013 7:49:55
ono nestaci se rozvest,pokud se narodi dň 300dni od rozvodu tak je tam uveden ex takze se pak musi popirat a priznavat otcovstvi u soudu.Aspon ze jsem rozvedena 3roky.I tak to bude ex rozdychavat,dotet neni smireny s rozvodem.
Miri+L&M&K 53516
23.10.2013 19:34:57
Změnila jsem si zpět svou původní ikonu i přezdívku. Ono se to zpětně změní ve všech příspěvcích, takže nic ~t~
[<<Předchozích 500] Názory 501510 z 568  [Dalších 58 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.