| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červen 2014

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 510] Názory 511520 z 568  [Dalších 48 >>]
Miri+L&M&K 53516
23.10.2013 19:22:11
Romčo, ono asi stačí, když se stihnete rozvést, aby neměl v rodném listě tvého ex. Jinak by jste opravdu museli soudně vše řešit. A pak na matrice nahlásit otce(současného partnera)i když nebudete manželé. Hlavní je, abys byla rozvedená. Svatbu si pak můžete dodatečně udělat, až bude přítel chtít ~;)
Kolem nás docela maminy se třemi dětmi jsou. Jen jedna má čtyři(místo třetího maji dvojčata). Akorát můj manžel už jedno dítě z prvního manželství má(desetiletou dceru), takže budeme ob víkend v šesti ~z~
Miri+L&M&K 53516
23.10.2013 19:16:43
No zradilo mě automatické přihlášení ~o~. Akorát jsem si hned rychle změnilo ikonku i přezdívku, tak si toho snad málokdo všimnul ~t~
Já jsem tu z vás asi zatím nejmíň těhu, tak asi chutě, nevolnosti, únavu...nepociťuji. Kdybych neměla uplejší kalhoty přes břicho, tak ani nevím že jsem těhotná ~b~
Já mám doma staršího ze školy. Už tři týdny si prohazujeme nějaké nemoce. Nejdříve starší donesl střevní virozu, kterou jsme si vystřídali krom manžela všichni. Pěkně se vším všudy :-©. Pak donesl mladší ze školky kašel a já to odnesla zánětem průdušek a ATB. A jen jsem je dobrala, donesl mladší třídenní horečky přes 39. V pondělí šel do školky a v úterý to dostal starší. Dnes už je mu dobře, v pátek jde do školy. Tak snad máme vybráno ~6~
Romča, 2+1 na cestě 30629
23.10.2013 17:57:12
kurnik, ženská jedna....já dostala po tomto sdělení brutální chuť na tlačenku s octem a cibulí...jenže kam pro ni? ~o~ sakra sakra ~:-D v tuto dobu je místní samoška už zavřená, takže se budu muset přeorientovat na něco jiného...a dneska jsem měla akutní potřebu vypít pivo, tak jsem si koupila dvě nealka...ale dnešní nálada byla teda hnus, až jsem se sebe lekla, jak dokážu být zlá a nevrlá ~a~
Maci1 27366
23.10.2013 15:44:10
Ahoj triomatky ~:-D.
Když o tom tak přemýšlím, zjišťuju, že vlastně v okolí nikoho se třemi dětmi neznám (mám kámošku se čtyřmi a sestřenici s pěti kusy, ale ty jsou docela za exoty). Moje i manželova rodina jede v modelu "dvě a dost", takže na ty reakce jsem opravdu hodně zvědavá...

Mirčo, koukám, že jsi neregistrovaná asi tak jako já ~k~. Vítej v klubu :-).

Jak je to s příjmením potomka u nesezdaných netuším, nikdy jsem to nemusela řešit... Tipuju jako Larinka nějaké prohlášení na matrice.
Larinka+3svišti 55666
23.10.2013 15:20:11
Romčo,přesně takhle se cítím ~;)-fyzická vyčerpanost,pořád je mi blivno,vaření je tragédie,takže vařím jen to nejnutnější ..... ale včera večer jsem si pochutnala-těhotná kolegyně v práci říkala,že tuhle měla chuť na tlačenku s cibulí,tak jsem na ní dostala taky tak obrovskou chuť,že jak jsem se večer vrátila z práce,manžel mi pro ní šel do večerky a to vám byla bašta ~w~ - myslím,že dneska si opět pro kousek skáknu,pěkně s cibulí a octem.A to jsem ji neměla už několik let ~b~

Addo, tak s tímhle neporadím - nemusela jsem to nikdy řešit, ale co si matně pamatuju, tak by měl stačit pak na matrice napsaný souhlas přítele o uznání otcovství,aby mrně pak mělo jeho příjmení a byl v rodném listě?
Romča, 2+1 na cestě 30629
23.10.2013 12:58:34
Tak mě čeká rozvod do konce tohoto roku a s přítelem se budeme muset vzít, aby se to malé mohlo jmenovat po něm a byl v rodném listu zapsaný jako otec a nebo budeme muset projít soudem a mašinérií okolo určování otcovství. Přítel se ženit nechce, takže netuším jak to bude, ale raději nad tím nepřemýšlím, jinak byl měla zase další důvod k brečení...poslední dobou brečím pořád a přitom nemám důvod, asi hormony...je mi blbě, mám pocit, že jsem sama na všechno...a do toho neustálý pocit fyzické vyčerpanosti...
Adda ..... 49878
23.10.2013 11:51:03
To jo Lari,vím že by to taky vypleskaly všude.Tak to vím jen rodiče a sourozenci.Uvidíme ,jak začnu trávit víc času na wc tak jim to asi řeknem.Aspon ještě měsíc kdyby to šlo~:-D
Holky jak je to s příjmením prcka když nejsme sezdaní?
Larinka+3svišti 55666
23.10.2013 11:19:35
Addo-ohledně vykecávání "tajemství" začínám mít docela zásobu slušných historek ~b~ - tím, že jsme to už oznámili rodině,tak to děti vyprávějí na počkání. Hlavně ten mladší, takže dneska ve městě jsme potkali známou a jen co pozdravil, už hlásil zásadní novinku od nás. Ve školce to tajemství vědí už také všichni ~b~ - děti jsou tím tak nadšené až doslova posedlé, že se tím mají potřebu všude chlubit
Larinka+3svišti 55666
23.10.2013 11:17:48
Mirčo,vítej - asi ti taky selhalo přihlášení ~;) - je krásné vidět, že už není unikátní vidět rodinu se 3 dětmi,ale začíná to být zase "normální" :-)

Mám právě vařit oběd, protože syna mám dnes doma (byli jsme na logopedii),no a nějak se k tomu nemůžu donuti-doběhla mě zároveň únava z cesty (šli jsme pěšky přes celé město) a navíc opět nevolnost, kterou jsem se snažila zahnat jídlem a pitím,ale nezabralo to. Už se moc těším, až mě zrovna tohle přejde ~7~ - do práce chci totiž chodit co nejdéle, ale je fakt, že mě to totálně odrovnává, přitom těhotenství není nemoc. Odpočívám kdykoliv to jde (takže domácnost dost pokulhává),přesto mi připadá, že nejsem pořád odpočatá dost :-)
Miri+L&M&K 53516
22.10.2013 22:57:30
Ahoj holky, tak se hlásím k červňátkům...čekáme také třetí mimi. Už o víkendu jsem to tu četla a nevěřila, že snad kromě jedné tu všechny čekáte třetí mimi.
Raději ještě neregistrovaná, nerada bych, aby si to tu někdo přečetl, kdo nemá a vykecá to ;-)
Zítra se budu objednávat k doktorovi, zatím mám jen dva pozitivní testy a pět dní zpoždění :-)
Dětem to zatím neřekneme a když to půjde, dozví se to na vánoce.
Ale nevim nevim, břicho mi vyskočilo, jak není zpevněné :-(
Asi nebudu mit tolik času nakukovat, uvidime.
[<<Předchozích 510] Názory 511520 z 568  [Dalších 48 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.