Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Adda ..... | 49878 |
|
|
22.10.2013 11:19:51
To jo taky to jeste ven nepoustime,holky by to vykecaly.Ex bude vyrypovat,ted se me to poslouchat nechce
|
| Maci1 | 27366 |
|
|
21.10.2013 21:39:19
Teda to snad není možné, tolik třeťat
. Eset, vítej. Myslím, že budeme mít stejný TP .Addo ![]() Mě začíná dohánět únava. V poledne to zhusta zalamuju se synem a stejně jsem pořád unavená. Oznamovat plánuju nejdřív po screeningu v 1. trimestru, a to i dětem - menší z toho stejně ještě nemá rozum a větší by to určitě někde vykecala . |
| Romča, 2+1 na cestě | 30629 |
|
|
21.10.2013 20:04:43
My jsme byli o víkendu na rodinné oslavě a švagrová slavnostně oznámila, že je v sedmém týdnu
jen co se skoro tchýně nadechla, tak jsme to vybalili i my, že budeme mít přírůstek s termínem o dva dny později než švagrová te´d ještě zbývá druhá polovina rodiny, tam to tak růžové nebude, ale jednou to stejně praskne ![]() Už to slyším to poučování o třetím dítěti, druhým chlapovi ![]() |
| Adda ..... | 49878 |
|
|
21.10.2013 10:00:26
jee dalsi do trojky.Holky to je pech.Sotva me prechazi bacil tak se me skripnul nerf pod lopatkou,lezim v jedne poloze,odpol jdu na masaz.Vcera me vytocil ex,vubec se neucil s dcerou je v prvni a je to boj,takze i to co umeka pres vikend zapomela,hlavne ze nadaval na ucitelku co to po nich chce.Exot boze muj
![]() |
| Larinka+3svišti | 55666 |
|
|
21.10.2013 8:42:41
Eset,vítej
![]() Mně se na téhle skupině líbí,že jsme tu zatím převážně maminy,co čekají 3.prcka -a to jsem si říkala,jak je tohle v dnešní době neobvyklé.U nás o víkendu proběhlo ohlašování budoucího člena rodiny,tak z toho všichni byli PAF,ale přijali to moc dobře,až jsem byla mile překvapená. Jen teda ten prcek snad bude zdravý,protože proběhlo první kolo řádného zapíjení,aby to nejdřív všichni rozdýchali![]() |
| Eset+2M | 11735 |
|
|
20.10.2013 14:48:43
Ahoj
![]() Pár dní už sem nakukuju, tak že bych se k vám přidala? Minulou sobotu jsem zkoušela první test a hned //. Další v úterý a taky okamžitě //. Tak asi není pochyb, že čekáme třetí mimi. U dr. jsem zatím nebyla, protože by stejně nic neviděl. Jako u prvních dvou. Ale chystám se ve čtvrtek rovnou s těhulema. To už budu 6+4 a prcek se snad ukáže. |
| Zuzaniela | 76377 |
|
|
18.10.2013 21:19:01
Larinko - ty nevolnosti jsi vystihla úúplně přesně
![]() ![]() |
|
|
18.10.2013 16:57:46
a termín porodu mi zatím vychází na 4. června, což myslím, že se ještě upraví (přesně vím datum početí
![]() ) a ze zkušenosti z předchozích těhotenství si myslím, že porod přijde už v květnu. Ale necháme se překvapit ![]() |
|
|
18.10.2013 16:56:18
Ahoj, také se opět hlásím. K nevolnostem toho můžu napsat celkem dost
-aktuálně s nimi dost bojuju. Nemůžu mít hlad,nesnesu mastné jídlo, kořeněné, aromatické (s česnekem), na co mám chuť v jednu chvíli, tak v druhou je mi z toho blivno. NO, je to se mnou celkem těžký. Nesnesu manželovu voňavku ani moji - přijde mi teď hodně silná. PRostě se mi nějak moooooc zvýraznil čich. A co se týká břicha-to mi také vyskakuje,ale zatím jen můj vytahaný špek se dere ven (zatahovat to už moc nejde).Už jsme to taky oznámili dětem,takže ty jsou nadšený, hlavně mladší syn-ten je vyloženě u vytržení, pořád se na něco ptá a všemu musí rozumět ![]() |
| Adda ..... | 49878 |
|
|
18.10.2013 12:18:31
Tak srdíčko ještě nemáme,prý je ještě brzo.Jsem 5+2,za měsíc na kontrolu a pokud bude vše ok dostanu žádanku na utz+krev
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.