| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červen 2014

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 520] Názory 521530 z 568  [Dalších 38 >>]
Adda ..... 49878
22.10.2013 11:19:51
To jo taky to jeste ven nepoustime,holky by to vykecaly.Ex bude vyrypovat,ted se me to poslouchat nechce
Maci1 27366
21.10.2013 21:39:19
Teda to snad není možné, tolik třeťat ~:-D. Eset, vítej. Myslím, že budeme mít stejný TP :-).

Addo ~6~

Mě začíná dohánět únava. V poledne to zhusta zalamuju se synem a stejně jsem pořád unavená.
Oznamovat plánuju nejdřív po screeningu v 1. trimestru, a to i dětem - menší z toho stejně ještě nemá rozum a větší by to určitě někde vykecala ~j~.
Romča, 2+1 na cestě 30629
21.10.2013 20:04:43
My jsme byli o víkendu na rodinné oslavě a švagrová slavnostně oznámila, že je v sedmém týdnu ~t~ jen co se skoro tchýně nadechla, tak jsme to vybalili i my, že budeme mít přírůstek s termínem o dva dny později než švagrová ~t~ te´d ještě zbývá druhá polovina rodiny, tam to tak růžové nebude, ale jednou to stejně praskne ~2~
Už to slyším to poučování o třetím dítěti, druhým chlapovi ~t~
Adda ..... 49878
21.10.2013 10:00:26
jee dalsi do trojky.Holky to je pech.Sotva me prechazi bacil tak se me skripnul nerf pod lopatkou,lezim v jedne poloze,odpol jdu na masaz.Vcera me vytocil ex,vubec se neucil s dcerou je v prvni a je to boj,takze i to co umeka pres vikend zapomela,hlavne ze nadaval na ucitelku co to po nich chce.Exot boze muj~o~
Larinka+3svišti 55666
21.10.2013 8:42:41
Eset,vítej ~3~

Mně se na téhle skupině líbí,že jsme tu zatím převážně maminy,co čekají 3.prcka:-)-a to jsem si říkala,jak je tohle v dnešní době neobvyklé.

U nás o víkendu proběhlo ohlašování budoucího člena rodiny,tak z toho všichni byli PAF,ale přijali to moc dobře,až jsem byla mile překvapená.~:-D Jen teda ten prcek snad bude zdravý,protože proběhlo první kolo řádného zapíjení,aby to nejdřív všichni rozdýchali~b~
Eset+2M 11735
20.10.2013 14:48:43
Ahoj :-)
Pár dní už sem nakukuju, tak že bych se k vám přidala? Minulou sobotu jsem zkoušela první test a hned //. Další v úterý a taky okamžitě //. Tak asi není pochyb, že čekáme třetí mimi. U dr. jsem zatím nebyla, protože by stejně nic neviděl. Jako u prvních dvou. Ale chystám se ve čtvrtek rovnou s těhulema. To už budu 6+4 a prcek se snad ukáže.
Zuzaniela 76377
18.10.2013 21:19:01
Larinko - ty nevolnosti jsi vystihla úúplně přesně ~R^~R^
Larinka+3svišti 55666
18.10.2013 16:57:46
a termín porodu mi zatím vychází na 4. června, což myslím, že se ještě upraví (přesně vím datum početí ~f~~b~) a ze zkušenosti z předchozích těhotenství si myslím, že porod přijde už v květnu. Ale necháme se překvapit :-)
Larinka+3svišti 55666
18.10.2013 16:56:18
Ahoj, také se opět hlásím. K nevolnostem toho můžu napsat celkem dost :-)-aktuálně s nimi dost bojuju. Nemůžu mít hlad,nesnesu mastné jídlo, kořeněné, aromatické (s česnekem), na co mám chuť v jednu chvíli, tak v druhou je mi z toho blivno. NO, je to se mnou celkem těžký. Nesnesu manželovu voňavku ani moji - přijde mi teď hodně silná. PRostě se mi nějak moooooc zvýraznil čich. A co se týká břicha-to mi také vyskakuje,ale zatím jen můj vytahaný špek se dere ven ~b~ (zatahovat to už moc nejde).

Už jsme to taky oznámili dětem,takže ty jsou nadšený, hlavně mladší syn-ten je vyloženě u vytržení, pořád se na něco ptá a všemu musí rozumět ~s~
Adda ..... 49878
18.10.2013 12:18:31
Tak srdíčko ještě nemáme,prý je ještě brzo.Jsem 5+2,za měsíc na kontrolu a pokud bude vše ok dostanu žádanku na utz+krev
[<<Předchozích 520] Názory 521530 z 568  [Dalších 38 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.