Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Larinka+3svišti | 55666 |
|
|
14.10.2013 17:55:38
Co si matně pamatuju,tak na špinění by měl pomoct ascorutin? Jinak bych asi hnala k dr.i dřív. Já špinila právě přes MS a v den MS jako když utne a pak z toho byly //
U nás si to přejí děti, manžel je nadšenej, jen já se s tím musela nějak vnitřně srovnat (a zítra mě čeká další kolo v práci,kde to musím oznámit a o víkendu příbuzenstvu). Teď už se ale taky těším, i když obavy mám taky. ![]() |
| Maci1 | 27366 |
|
|
14.10.2013 17:17:08
Larinko
![]() Gratuluju .Evička si poslední dobou taky často hraje na to, že má sestru. Že by to bylo tím ?Ale začala jsem dnes trochu špinit . K dr. jsem objednaná až na příští pátek, tak uvidíme, jak se to vyvine... |
| Larinka+3svišti | 55666 |
|
|
14.10.2013 11:37:01
Tak už se můžu odtajnit-jsem zpět od. DR, naše neplánované třetí miminko je potvrzené,srdíčko mu bije a mě konečně dochází,že nás bude o jednoho víc,když tady koukám na tu fotku z UTZ
![]() Maci,to jsme se tu pěkně sešli! ![]() Termín porodu zatím vychází na 4.června,ale ten předpokládám,že se bude ještě upravovat a ze zkušenosti z předchozích těhotenství si myslím,že mimi bude květnové (třeba na mé narozeniny). Jinak mě je 28 a doma mám už dvě dítka,který v tuhle chvíli strašně touží po sourozenci,tak si ho asi natolik vysnily,že tu cestu k nám našlo,ale oni zatím nic netuší. Jsem moc zvědavá,na jejich reakci ![]() |
| Zuzaniela | 76377 |
|
|
11.10.2013 11:40:03
Tak se hlásím do klubu s očekáváním třetího dítěte. Absolutně neplánované, manžel v podstatě neplodný (druhé máme z IVF), rozjednaná hypotéka, prodej bytu, v práci naprd...
Dnes potvrzeno od dr., zatím taky takový hrášeček a za dva týdny se jdu ukázat, jestli bude srdíčko. Tož tak. A asi tady budu nejstarší, je mi 37. ![]() |
| Adda ..... | 49878 |
|
|
10.10.2013 9:51:45
Potvrzeno od dr.,na ultrazvuku byla kulička,příští týden mám přijít do poradny
![]() |
| Zatím tajná 2 děti+ // |
| • |
7.10.2013 17:53:52
Koukám,že s třetími dětmi se tu parádně roztrhnul pytel-aspoň přestanu mít takové obavy,že je to v dnešní době něco "divného"
Po dnešním posledním testování,kdy se čárka vybarvila ihned a mnohem silnější než ta kontrolní začínám i věřit,že vše snad bude v pořádku (nevím proč mám pořád takový strach),navíc od minulého pátku mi nastoupily i nevolnosti,tak s tím trochu bojuju a hledám způsoby,jak jim předejít nebo je zažehnat.Příští pondělí jdu k dr.,pokud bude vše v pořádku,odhalím se - někteří na rodince budou překvapení ![]() |
| Maci1 | 27366 |
|
|
7.10.2013 15:49:49
Kurňa, vždyť jsem se odhlásila
. No tak nic, no ... |
| Maci1 | 27366 |
|
|
7.10.2013 15:48:54
Taky se prosím přihlašuji na červen, čekáme (neplánované) třetí dítě
, mám už pětiletou dceru a skoro dvouletého syna, je mi 34.Zatím je to čerstvé, kromě manžela o tom nikdo neví, k dr. půjdu cca za dva týdny, takže i když na Rodině registraci mám, budu zatím s dovolením neregistrovaná . |
| Adda ..... | 49878 |
|
|
5.10.2013 13:31:20
ahoj,tak jdem taky do tretiho,u dr jsem jeste nebyla
![]() |
| Marijánka, 1 a // |
| • |
5.10.2013 12:58:48
Hlásím se k červnovým očekáváním...musím to ventilovat aspoň tady, domluvili jsme se doma,že do Vánoc nebudem z pověrčivosti nic zveřejňovat v rodině ani mezi kamarády.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.