| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2014

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 687  [Dalších 527 >>]
Krabatka 140749
26.3.2014 8:23:09
Jj, přesně tak. Pokud bych neměla v pořádku cukr v moči, či krvi, tak bych tento test také neodmítla.
Pokud se něco děje, tak by byl hazard to odmítat.

A pokud je člověk přesvědčen, že si dítě nechá tak jako tak, tak je fakt zbytečné riskovat odběry plodovky a tím potrat. Navíc to stojí skoro 8 tisíc, sice pojišťovnu, ale je to i škoda peněz.
pussinka 120782
26.3.2014 7:07:22
Deny , já bych na ten cukr nešla , kdyby mi nevyšel normálně v krvi nízký a nebylo mi blbě- třesavka a tak.
Jinak 2screening jsem odmítla , tam nejdu, je to pro mě zbytčné stejně bych na potrat kdyby něco nešla ~d~ a orgány jestli jsou v pořádku skontroluje můj gyndař , on to vlastně vše kontroluje vždycky :-) srdíčko krásně bije , žaludek je tam kde má , mozeček je krásně motýlkovitý ........ :-) vždycky hlásí a ukazuje :-)
Deny/7 14041
25.3.2014 20:13:46
Tak s tím cukrem je to fakt zajímavé, já před tím měla doktora starého, ale zkušeného, bývalý primář a vůbec mě na to neposílal, teď mám jinou doktorku, protože jsem už nechtěla dojíždět, a ta taky nic neříkala, navíc bych řekla, že je to ten typ, co nikam nenutí, i tu amnio mi nedoporučovala. No schválně se zeptám kámošem co rodily nedávno, jestli na to byli.

Jinak já jeduzítra na ten II.screening, už se těším, až to budu mít za sebou a uvidím, že jsou vše orgány v pořádku. Bereme i malého ať se podívá na mimi v televizi:-)
pussinka 120782
25.3.2014 16:45:43
Paní na odběrech se mě ptala, není vám špatně jste nějak bledá a já na to ,: ne není , já mám jen tlak 90/50 do toho nízký cukr a tetanii. A paní: a to jste teď těhotná? Ještě paní dodala, no ta voda s cukrem je hnusná , já mám tři děti tak jsem si to zkoušela 3x. Kdyby paní věděla, že já si to zkouším po čtvrté ~t~
pussinka 120782
25.3.2014 14:20:14
¨Tak jsem po vyšetření na cukr, byla jsem tak vyčerpaná, že jsem se na ten sladký sajrajt těšila :-D Jen jsem pak měla žízeň a nemohla jsem pít :-(
Výsledky nevím za jak dlouho jsou u lélkaře , vyzkouším zavolat v pátek........
Na další vyšetření nejspíš nepůjdu a na screening kolem toho 20TT určitě nejdu....
Krabatka 140749
25.3.2014 12:01:38
Já jdu až 7.4. na klasickou kontrolu. Taky odmítnu~:-D.

UZ se blíží, už příští pondělí, zase nemám dobrý pocit, člověk má furt strach.~7~
Aspoň že už máme kontrolu nad prckama, že nás kopou. To je člověk o dost klidnější.

Jinak já už se s ní taky moc nevybavuju, protože když jsem ji řekla a nějakém problému, tak s tím byla vždy raz dva hotová.~t~ Všechno je normální, všechno je OK a kam že půjdu na ty testy a kolik za to chtějí.~t~ Lepší držet hubu.~2~~t~
Airinie, 10/05, 7/07, // 46198
25.3.2014 11:34:54
jééé to by bylo krásný...no, jsem zvědavá na reakci mojí dr. příští týden. Opravdu doufám, že to vezme v pohodě a nebude mě přemlouvat. Od té doby, co jsem zhodnotila, že nejlepší bude, když budu co nejméně mluvit, máme skvělý vztah~t~
"jak se máte?" "skvěle" "jak se cítíte?" "výborně" "Nic vás netrápí? Otoky, bolesti" "nene, je to dobré" jeden milý úsměv a je hotovo.
Krabatka 140749
25.3.2014 11:21:29
Třeba na to má její doktor z min. těhotenství stejný názor jako my.~:-D
Airinie, 10/05, 7/07, // 46198
25.3.2014 10:19:23
Proto jsem to dávala do uvozovek. Myšleno- na toto vyšetření posílají všechny těhule.
Krabatka 140749
25.3.2014 8:55:49
Nic není v těhotenství povinné.

Jinak u nás má sestra na nástěnce takovej rozpis, co kdy a jak a ta cukrovka je tam skutečně nějak takto 20-24tt. Dřív ne.

Ale pokud je nějaký problém, tak jdou jistě dělat testy všelijak v průběhu.
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 687  [Dalších 527 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.