| pussinka | 120782 |
|
|
18.3.2014 8:42:58
Krabat , díky za názor na kyblík , určitě ho pořídím , už protože ty mé děti jsou prostě lekavé,a v kyblíku přece jen mají méně místa , tím pádem by to mělo být pro ně příjemnější.
|
| Krabatka | 140749 |
|
|
18.3.2014 8:28:32
Musím se přidat ke kritice kaťat.
Do dvou let u nás nefrčí takřka nic jiného, než overaly. U obou dětí to bylo to nejlepší, nehodlám nic měnit. Kalhoty jsem snad dávala jenom k doktorovi? Overaly jsou úžasné, nic z toho neleze, nic netlačí, dítě si později nic nesundává. Navíc je dělají tak šikovně, že jdou vyndat pouze nohy na přebalování, ostatní zůstává na těle. Takže já jedu opět pouze v overalech. ![]() Puss, ten kyblík je pak super, napustíš vlastně jen trochu vody, jak to je úzké a dítě v tom je jakoby na stojáka, tak je celé ponořené, moje děti v něm byly poměrně dost dlouho. A kbelík pak jde využít např. na prádlo, na namáčení, myslím, že je to šikovná věc. Hlavně skladná, oproti vaničce. |
| Airinie, 10/05, 7/07, // | 46198 |
|
|
18.3.2014 8:24:04
Holky, vy jste děsně rychlééé
já jsem si říkala, že až půjdu z toho velkého UTZ, tak miminovi za odměnu už něco koupím, ale zatím nemám vůbec nic. Po holkách nemám ani prd, to šlo všechno pryč..Stejně největší řachu dám za plíny, už to vidím jo a vlastně kočár mám zaplacený z druhé ruky téměř nový, ale nechci ho vidět, takže mi mamina slíbila, že ho vyzvedne a doveze k sobě na půdu a já si ho vyzvednu až třeba v létě.. |
| pussinka | 120782 |
|
|
18.3.2014 6:56:13
Deny pokud budeš mít kluka a já tady najdu riflíky a kalhoty na prcka , ráda ti je pošlu. Tuto variantu jsem zkoušela u syna a rozhodně jsem se urychleně vrátila ke straým dobrým dupačkám
Ono to je možná na pohled hezké ,ale jak vidím jak to miminko tlačí tak se mi to prostě nelíbí. Jakmile najdu- napíši možná jsem už darovala , já vážně nevím. |
| pussinka | 120782 |
|
|
18.3.2014 6:54:00
Ahoj holky , tak já už nosím těhu oblečení dlouho , sice jen 3kg nahoře ,ale břicho mi vyletělo a do normoš kalhot se nevejdu.
Kyblík nejspíš určitě pořídím , každé mé dítko ve vaničce brečelo -kluk nejvíce. Tento týden mi orazí kočár......... Ještě nějaké merino pblečení koupit, šátek na nošení , a svrchní merino plenu na prcka nemám....... Jinak mi je už fajn, nevolnosti pominuli, sice mi je občas těžko , ale to jde přežít Krabat blahopřeji k bezva výsledkům ![]() Deny se známou to je blbé ale mám také známou co byla několikrát na umělém a vždy potratila , nankonec se rozvedla, znova vdala - ovdověla, pořád bez dítěte , až ve 39letech se jí to konečně podařilo Jako z telenovely ........ |
| Deny/7 | 14041 |
|
|
17.3.2014 18:42:47
Krabatko tak to jsi dobrá, že se ti to daří utajit, na mě se stačí počívat, těch 6 kg navíc jde vidět, kdo mě zná málo, tak se bojí zeptat, ať náhodou neurazí
![]() Já už začala vybírat oblečky, snesla jsem ty miminkovské z půdy a zjišťuji co mám a nemám, no nyní už nemám v plánu dupačky, jen na spaní, tak nakupuji různé kalhoty a ryflíky, ale z netu z druhé ruky, na těch pár měsíců to bude stačit. |
| Krabatka | 140749 |
|
|
17.3.2014 16:47:44
Jj, přesně, po velkým UZ a kdybych to vydržela ještě o chvilku dýl, tak bych měla super dárek mamce k sedmdesátinám.
![]() |
|
|
17.3.2014 14:39:04
A kdy to chceš říct? Po tom velkým velkým UTZ?
Jj, času ještě pořád spousta a jak se znám, furt ho budu mít mraky a pak najednou žádnej ![]() |
| Krabatka | 140749 |
|
|
17.3.2014 14:16:58
No jo, ještě se mi to daří schovávat.
![]() My zatím vůbec nic neřešíme. Fakt vůbec nic, času dost. ![]() |
|
|
17.3.2014 14:14:02
My si to taky nebudem nechávat pro sebe
![]() Počkej- já mám břicho jak blázen a na tobě to nikdo nepoznal? To vydržíš takhle dlouho držet tajemství ? To jsi dobrá! Kolem mě už to vědí asi úplně všichni...A jména jsme měli jasná ještě před početím, akorát mě se nějak s miminem v břiše rozležela Anežka, kterou jsme měli původně vybranou a holka bude Dorota, kluk Vojta, ale ještě přemýšlím, že bych muže překecala na Tondu.. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.