| kobra21,A91,M94,A08,L10 | 67750 |
|
|
13.3.2014 17:41:18
Nevydrzela a jsem a nakukuju,budu rada vedet,ze se tady mate dobre. Ja se shrabavam,jsem jeste slaba a blbe spim. U doktora mi rekli,ze maji ordinaci pres dvacet let,a nestalo se to ani jednou. Pry doktorska rodina.Jinak jsem obklopena holcickama a snazim se byt pozitivni,jsem asi silena,ale nejak pro me neni tato kapitola uzavrena.Nasadila jsem kontryhel,gynex a treba se ti nahore rozhodnou...Je krasne,az se vice seberu,jdu na zahradu a budu se realizovat s mymi zelenymi prateli.vsem velkou pusinku
![]() |
| Airinie, 10/05, 7/07, // | 46198 |
|
|
13.3.2014 8:50:12
ad zahrada, budu se od vás učit, já budu zahrádkář začátečník
![]() |
| Airinie, 10/05, 7/07, // | 46198 |
|
|
13.3.2014 8:49:30
Deny, gratuluju
![]() Proč chceš ostatní nechat v nevědomosti? Mě napadlo, že to neřeknu jen tchýni a to z toho důvodu, že je taková..jak to říct...dost otravná Její řeči typu "co to bude?" "nevím, ještě je brzo, na ko jdu tehdy a tehdy" "no tak to snad poznáš, já jsem to poznala vždycky" a pak z ní vypadlo, že když čekala muže, chtěla holčičku a když na porodním sále vykoukl pindík, byla překvapená![]() |
| Krabatka | 140749 |
|
|
12.3.2014 21:10:41
Nenapínej je. Já tohle nechápu, když si to někdo nechá a říct a pak s tím dělá fóry!
![]() Mají mít překvápko teď, nebo za 4-5 měsíců. ![]() |
| Deny/7 | 14041 |
|
|
12.3.2014 20:16:55
ahoj holky,
tak jsem dnes byla na kontrole a bude to kluk ![]() No já to tak nějak tušila, holka ke mně nešla, manžela zatím napínám, ale bude šťatný, je to jeho první a asi i poslední dítě, i syn bude rád, a jeho rodiče taky, mají dvě vnučky. No teď přemýšlím, jestli to budeme tajit nebo to řekneme Tak teď ještě zvládnout ten II.screening, aby bylo vše ok |
| Krabatka | 140749 |
|
|
12.3.2014 13:35:20
My právě máme psa v jiném koridoru
, takže bych mohla vesele nakupovat. Jenom kde, že.![]() |
| pussinka | 120782 |
|
|
12.3.2014 12:05:59
Krabat , ani nemluv na Kobru nemohu přestat myslet, i se mi o ni a prckovi zdálo
![]() Dekorace venku se mi strašně líbí ,ale mám spousty psů , tudíž dekorace nehrozí ![]() |
| Krabatka | 140749 |
|
|
12.3.2014 11:48:29
Puss, tak super. Vidíš, hned je líp, viď? Já furt musím myslet na Kobru
.Snad už je na tom líp psychicky a už hledí kupředu, na dalšího bejbíka .Já bych taky zvelebovala, ale já pro změnu venku na zahradě. Chtěla bych zase nakoupit nějaké venkovní dekorace, ale pořádně nevím kde. Neznáte nějaký e-shop, kde by bylo všechno možné pohromadě? Mám ráda staré věci, žádnej kýč. Později zajedeme do zahradnictví pro nějaké trvalky. Jezdíme každý rok. Už se těším. |
| pussinka | 120782 |
|
|
12.3.2014 10:13:45
zdravím vás holky, scrining vyšel dobře , sice hodnoty nevím , nenapsal mi je , ale příště se zeptám svého doktora - byl tam jiný. Takže se nemusím bát nebo smiřovat s tím,že se nám může narodit postižené mimi, i když to se může stát vždy...........
Zvracím již cca 1x za den, tudíž dobrý........ Už jsem probrala i oblečky po dětech , tak mám kupky holčičí a klučíčí a neutrál, pár věcí nemám ,ale to až mě chytne zase blbá a začnu běhat po obchodech, zatím zvelebuji domeček , objednala jsem nové závěsy do jídelny a kuchyně , ubrus, ještě obyvák a začala jsem promýšlet jak si co nejvíce usnadnit práci s dvěma dalšími dětmi, tudíž jsem jim koupila menší věšák aby si věci sami věšeli ( dote´d jsem jim bundy a mikiny věšela já). Chci koupit , konečně, n zahradu borůvky na keři, nevíte některá kde a jaký druh je nej nej ? A stromek - ten menší , nízký- jablíček , dobrých , slaďoučkých , šťavnatých. Máme tady nějakého zahradníčka? |
| Wery+M/D/? | 140651 |
|
|
12.3.2014 10:04:31
KObro je mi to moc líto :(
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.