| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2014

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 687  [Dalších 317 >>]
Wery+M/D/? 140651
3.3.2014 18:27:03
Airi pizza jo tu bych mohla denně ~t~
Krabatka 140749
3.3.2014 16:48:36
Tak já břicho ještě schovávám.

Mám dnes za sebou amnio, tak snad bude vše OK.
Airinie, 10/05, 7/07, // 46198
3.3.2014 11:36:07
Deny být v práci tak jako ty, jsem už asi mrtvá~f~ pořád mám nějakou spavou nemoc~a~
Užijte si dovču~R^

Wery, s pamětí jsem na tom podobně. Chutě se u mě stále střídají po zhruba týdnu, teď jedu v pizzách (dřív jsem je téměř nejedla). Předtím to byl týden o kedlubnách, ředkvičkách a vodnicích, jo a bramborový týden byl taky fajn...~t~

Už vám taky okolí sahá na břicho? O víkendu u nás byli na návštěvě švagrovci a spolu s pozdravem už měli ruku na mém břichu~l~ je mi to fakt nepříjemné. Tohle a "strkání" hlavy do kočárku..
Wery+M/D/? 140651
3.3.2014 8:33:40
U nás vše OK jen teda s těhotenstvím jsem přišla snad o veskerou paměť,moje vyjadřovací schopnosti jsou minimální,co se týče úkolů co nemám napsané prostě nevim,fakt děs.
Jinak snad už ani nepochybuji o tom,že by to mohla být holka,obávám se,že to bude další kluk,jelikožchutě mám absolutně stejné jako u prvních dvou,ořechový hřeben a pivo ,mám snad i notorika,přes den se to dá vydržet a večer to pomalu slintám jen při malé myšlence ma pivo :D Takže mi dnes přiveze tatínek z nákupu menší zásobičku nelakoholického piva ,snad to mrňousovi bude stačit,je hrozně vybíravý,chutná mu jen Kozel :D
Deny/7 14041
28.2.2014 21:19:13
Wewe tak to jsi dobrá, že to vydržíš, to já se už nemůžu dočkat na další kontrolu, že se to konečně dovím, ale pro okolí to možná budu tajit, ať mají překvápko.

Jinak já jsem v práci každý den od osmi do půl páte a dvakrát do půl šesté, tak že večer doma už nedělám nic, nanejvýš si vařím oběd na další den. Ale zítra jedeme na hory až do čtvrtku, tak už se těším, jak budu relaxovat,plavat, chodit po procházkách a číst časáky, na které doma nemám čas.Lyže nakonec nechávám doma.
28.2.2014 15:57:47
Ahoj,
to je dobře že jste se taky ukázaly! Wewe, ty už cítíš pohyby? Já myslela, že až tak od 18.tt, ale čím dřív, tím líp!
Jitulko, tak se pak přijď pochlubit!
Dneska jsem si udělala radost a zakoupila si svoje první těhu gatě, které se dají nosit i v netěhotném období a k tomu mikinu a triko. Mám velkou radost, že se u mojí oblíbené značky obléknu i těhotná (sláva tomu, kdo vymyslel, že jsou moderní dlouhá trika a že pod šaty se nosí legíny a je to ok)..
Já teda chodím do práce každý den, ale osmihodinovku naštěstí nemám~R^
JitulkaN 89585
28.2.2014 12:28:59
Ahooj, také všechny zdravím po delší době.:-)
Konečně jsem bez nevolností, tak si to užívám. Do práce zatím chodím, ale jen 2-3 dny v týdnu na 5 hodin.
V úterý mám další kontrolu u dr. tak se těším, že miminka uvidím. ~p~~p~
Přeji krásný víkend~3~
Wewe
  • 
27.2.2014 20:40:04
Zdravi po dlooooouhe dobe :)
Jsem 16.tt, zacinam taky citim jemne pohyby, krasa. Dnes mi Dr rikal, ze mi muze rict pohlavi, odolala jsem, ale nevim nevim, zda to vydrzim :) U predeslych dvou tehotenstvi jsme to nevedeli a bylo to vzdy krasne prekvapko, odmena za porod, kdy mi pak rekli, co se narodilo :)
Taky mivam nekdy takove jakoby ovulacni bolesti, Dr rikal, ze je to normalni.
Jinak uz mi konecne odeznely celodenni tehul nevolnosti, takze ted zacinam normalne fungovat a uzivat si mimiska :)
Tehulky mejte se, uzivejte briska!!!!!!!!
27.2.2014 10:08:29
Wery ty se máš! Už bych taky chtěla!~s~
Pussinko, odpočívej, snaž se být v klidu. Já už to mám za sebou, ale radu nemám. Vrátit čas nechci ani náhodou, bylo to hrozný:-©.
Teď už se cítím tak nějak netěhotně, spíš že jsem jen hodně přibrala, ale jinak nic.. příští týden jdu do poradny, tak jsem zvědavá, co tam se mnou zas budou dělat...
kobra21,A91,M94,A08,L10 67750
27.2.2014 7:57:28
Pussinko,to te teda lituju,ale snad to brzo prejde. Me uz to tak tyden nechava docela v klidu, mam odpor k nekterym jidlum,musim pravidelne neco snist,ale jinak uz ta hruza je snad za mnou. Pohyby jeste necitim,obcs me poboliva taky bricho jako pri menses. Tak at vse dobre dopadne ~6~
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 687  [Dalších 317 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.