Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Airinie, 10/05, 7/07, // | 46198 |
|
|
29.1.2014 8:52:46
Wery, gratulace ke kontrole! A tvůj dr. je opravdu fajn, když ti takhle vše v klidu vysvětlí
![]() Uvidím, co mi řekne doktorka, až jí oznámím, že jdu na triply k Apolináři a ne do Pronatalu, kam mi řekla že mám jít... S čůráním zatím držím celou noc, ale musím jít na wc těsně před spaním ![]() Ad opar- já mám teď dva, takže kromě toho, že vypadám jako lokomotiva,pleť se mi zhoršila neuvěřitelným způsobem, tak mám "krásné" opary. Nechávám to být, nebolí to. Někdo radí i použít pastu na zuby.. |
| Deny/7 | 14041 |
|
|
28.1.2014 19:31:51
taky už se těším, až budu mít tu Olomouc za sebou, ještě dva týdny, v poradně snad taky dopadne vše ok, z rodiny mi přišel mail, že riziko potratu je za námi.
Já u prvního na ty testy na cukrovku nebyla, to bych si pamatovala, že bych musela pít něco sladkého, asi jsem to taky měla dobré podle krve, že mě tam neposlali. Na záchod chodím taky každou noc, už se snažím večer nepít, někdy se podaří, že nejdu, ale to většinou, když jdu později spát. |
| kobra21,A91,M94,A08,L10 | 67750 |
|
|
28.1.2014 18:26:03
Super,ze vse dobre dopadlo. Jinak k tomu oparu, nase homeopatka doporucuje potrit opar mazem z vlastniho ucha,je to nejucinejsi. Vim,zni to hnusne,ale funguje to. Malickem vytres ucho,i kdyz mas pocit sucheho ucha a pak na opar. Maz ma vynikajici antiviroticke ucinky
![]() ![]() |
| Wewe |
| • |
28.1.2014 17:38:27
V noci na WC chodím taky - jednou, někdy i dvakrát. V minulých těhul jsem to mívala později, až mimi tlačilo na močák, ale teď lítám na záchod od začátku těhul
V noci stačí, když se jen převalím z boku na bok a už se těhul nevolnosti ozývají ![]() Nemáte někdo zkušenosti, jak léčit v těhotenství opary na rtu? Mastičky na opary nejsou vhodné pro těhulky. Měla jsme jeden šílený opar nedávno a teď se mi to vrátilo |
| Wery+M/D/? | 140651 |
|
|
28.1.2014 16:56:14
plicní?Já jdu jen k zubaři a obvodní.Dr souhlasil,že pokud je cukr v krvi a moči v pořádku a nejsou ty hodnoty nějaké hraniční není důvod,pokud se to přiklání spíš k té krajní hranici je to vyšetření lepší pro klid.
Nevolnosti už žádné,pokud nepočítám,že ráno mám takový hlad ,že se musím najíst hned jak otevřu oči,v noci chodím na wc jednou někdy kolem 2 a musím si něco zobnout alespoň kousek sýra nebo plátek šunky jinak bych na wc ani nedošla jak je mi mdlo. Prvního jsem rodila 3 týdny před termínem a druhého týden po termínu tak jsem zvědavá jak to vyjde,jelikož tatínek má 18.8. narozeniny :D |
| Wewe |
| • |
28.1.2014 16:49:27
Hoja Wery,
tak to máme stejný TP, mi to taky vychází na 9.srpna, ale obě dětičky jsem přenášela 4 dny,takže uvidíme ![]() Hmm, té cukrovce bych se také ráda vyhla, zkusím to prokonzultovat s mým DR, třeba bude taky chápavý!!! Nevolnosti u mě sem tam polevují,ale nekončí ![]() Taky musíte nasbírat do těhul průkazky kontroly od obvodní doktorky, plícní a zubní ![]() |
| Wery+M/D/? | 140651 |
|
|
28.1.2014 12:51:47
Zdravím :) Dneska KO v pořádku,průkazka v kabelce,miminko přesně odpovídá velikostí na den početí což mě překvapilo :) TP je 9.8. dle poslední MS a dle UTZ 14.8.
Dnes mi brala krev na cukr,obraz,sedimentaci ,protože jsem byla nemocná,infekční,tripl prý dělají v 16tt a v 17 nebo 18tt jdu na velký utz Bavila jsem se s dr o OGTT a prý poslat mě tam musí,ale je na mě zda tam půjdu,říkal,že pokud budu mít cukr v krvi dobrý a nebude ani v moči nějaký problém tak nevidí důvod proč bych tam musela jít,pokud by byl někde na hranici tak by mi tedy sestřička vzala krev ještě jednou po nějaké 3 denní dietě a pokud by i tak byl nějaký ne moc dobrý výsledek pak by mi to určitě doporučil. Dneska jsem totiž šla na lačno jen na krevní odběry a bylo mi hrozně zle,nedovedu si představit,že pojedu hladová 45minut +budu čekat až na mě vyjde řada a pak vypít ten hnus ,to bych asi nevydržela,u kluků jsem s tím problém neměla ,ale teď jak vstanu hned se musím najít.Mám rozumného doktora to mě moc potěšilo :) UTZ byl nádherný,miminko bylo čelem ke mě,takže jsem viděla ručičky,nožičky,srdíčko,po chvíli i žaludeční bublinu ,normálně jsem slzela :) Prý má dobrý veget ,nožku přes nožku :D Při vyšetření pohmatem mi dr. řekl,že dělah je velikostí tak na 10 týden a ne skoro 13 ještě ,že prý má UTZ jinak by mě už hnal do nemocnice ,vše v pořádku,ulevilo se mi,že je jen jedno a má se tam čile k světu,tak ještě ty testy na vady a pak začnu pomalu nakupovat ![]() |
| Wery+M/D/? | 140651 |
|
|
27.1.2014 16:26:42
tak KO se dnes nekoná nejede nám auto :(
|
| Airinie, 10/05, 7/07, // | 46198 |
|
|
27.1.2014 9:50:09
Ahoj,
Krabatko, neboj, vše bude v pohodě ![]() Wery, tak dobré pořízení přeju ![]() Mno a mě se o víkendu vrátily nevolnosti. Poměrně úspěšně jsem několikrát teď už se uklidňuju jen tím, že po skončení 12.tt mi bude dobře. Jestli ne, tak už nevím![]() Přibrala jsem už 3 kg, protože akorát polehávám a moc nejsem schopna. Buď mi je blbě, nebo jsem unavená, chjo. Doufám, že vám ostatním je lépe ![]() |
| Wery+M/D/? | 140651 |
|
|
27.1.2014 9:25:50
Tak jsem točetla UF :)
Já si těhu trika kupuji od Jožánka www.webroucek.cz perfektně sedí,jsem vysoká a většinou mi trika sjíždí nahoru a je mi zima na záda,tyhle jsou krásně dlouhý a elastický,prý budou od října i s těhu výšivkou tak si asi nějaké extra těhotenské pořídím na jaro. Já mám jít do poradny dneska ,těšíme se a bojím se zároveň,snad bude vše OK ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.