| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2014

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 570] Názory 571580 z 687  [Dalších 107 >>]
Wewe
  • 
20.1.2014 19:56:06
Já u obou dětí používala na noc jednorázovku a přes den látkové čtverce. Obaly jsme měla kvalitní, na suché zipy a do nich dávala ty obyčejné látkové čtverce.
Když jsem věšela prádlo, úplně jsme si užívala tu voňavou řadu vypraných látkových plenek, byl to tak krásný pohled, bavilo mě to :) Plno mých kamarádek to vůbec nechápalo ~:(
V pátek jsem 12.tt, jdu na UTZ, těším se, uvidím mimiska v 3D.
Krabatka 140749
20.1.2014 19:43:02
Já u minulého prcka v 37 jsem myslela, že na amnio půjdu automaticky, i mně to říkala dr., tak pak spolu s výsledkama triplů přišlo doporučení na amnio nechodit, že výsledky jsou natolik OK, že je naopak v tomto věku vyšší riziko potratu po amnio, takže jsem na jejich doporučení nebyla.
Deny/7 14041
20.1.2014 19:15:20
ahojky, tak já už to asi taky dlouho neutajím, už v práci si všimli, že jsem nějak přibrala, svedla jsem to na vánoce, no ale břicho už stáhnout fakt nejde, to je tím večerním zobáním všeho možného, jen aby bylo líp. Tak po tom Screeingu už to řeknu.
Holky myslíte, že všichni kolem čtyřicítky musí na plodovou vodu?
Co se týče plínek, tak já určitě jednorázové, i když mám novou sušičku a je to fakt paráda, myslím, že se mi ani v létě nebude chtít prádlo věšet~:-D
Wery+M/D/? 140651
20.1.2014 14:09:30
Airinie to jsem ráda ,že je tu někdo kdo s tím má zkušenost :) Já u kluků používala jednorázovky,když pominu zátěž na životní prostředí tak hlavně je to hrozně nákladný,pořád hledat akce a slevy,pořád mít zásobu ,protože u nás ani ve městě co je kousek se nedají sehnat pořádné a ty z Lidlu jsou na nic,takže jsme se po rodiné poradě rozhodli pro látkové,byla bych ráda kdyby si mi pak na jaře poradila.Chci taky kombinovat čtvercovky klasické,ale i bambusové na noc a pak ty moderní rychlovky co budu mít hlavně někam na cesty.Kalhotky jsem si už vybrala T-tomi ,ale spíš mě bude zajímat kolik kousků si pořídit plen abych měla zásobu a nemusela denně prát)obden by bylo ideální :)
Jinak mě se to v pátek znovu vrátilo a celý den jsem ležela zase u kýble,snad už to bdue OK,školku prý vydezinfikovali vše vyprali,ve škole taky proběhla nějaká taková opatření.Colu nemůžu ani vidět,zelený čaj nemůžu už ani cítit a o černým čaji ani nemluvim.Jsem ponaučena a na jaře mažu na bodlák a nasuším ho pro celou vojenskou jednotku,na zvracení a křeče je vážně zázračný,ještě že mám babičku :)
Pěkně nás to sebralo všechny včetně babiček ,které hlídali když mi bylo nejhůř a jedinej náš nejmladší z celé školky tu virozu neměl.
Krabatka 140749
20.1.2014 13:05:58
Tak já dnes byla na standardních odběrech krve, zítra jedu na krev na prvotrim. scr. Jinak podle data jsem 10+2 a podle UZ dnes naměřila 10+1.

Před prvním dítětem jsem dostala záchvat, že budu přes den látkovat a na noc jednorázovky. No co vám budu povídat, byl to skutečně jen záchvat.~:-D Obě děti jednorázovky a rozhodně nic měnit nebudu.:-)
Airinie, 10/05, 7/07, // 46198
20.1.2014 8:35:25
Wery, to sis teda užila~;(( fuj, ani představit si to nechci..
Kobro, gratujuju, tak jsi aspoň byla příjemně překvapená, což~;)

Já jdu k dr. teď ve středu, budu 9+1, tak jsem zvědavá, co se mnou budou dělat.

Co se týče látkových plenek, tak já jsem nadšená látkařka a už se moc těším až zas budu pořizovat látkovou výbavičku~R^ kombinuju čtvercovky a moderní látkovky a je to super~R^ jednorázovky mi nesmí přes práh~;)
kobra21,A91,M94,A08,L10 67750
19.1.2014 18:22:47
Moc Vás holky zdravím,doufám,že blbě už je na ústupu. Já si dodala odvahy a zašla v pátek na gyndu,byl tam i můj muž a vše proběhlo v klidu,navíc pan doktor po mém muzi neco potreboval. Fazolka odpovida,termin posunut na 24.srpna,sestricka jen rekla,ze ji staci hlidat vnuka a rada ho vrati,ze by uz na to nemela a to bylo cele. KOntrola za mesic, odbery a test na cukr. V 10 tt. odbe krve na genetice, o dva tydny pozdeji geneticka konzultace a velky UZ. To jsem zvykla,vek je vek. Snad bude vse v pohode. Nikdo zatim nic nevi,ani dcery,ale vanu uz mam slusnou,tak to asi dlouho nepjde tajit. Je Vam uz lepe? Latkove plinky jsem mela u nejstarsi a zvladlo se to,ted mam i susicku,tak by to byla pohoda. Ale ja asi zustanu u jednorazovek,vim je to zatez na prostredi,no jeste uvidim~q~
Sarinecka a E10/09 a J08/14 64255
18.1.2014 12:38:59
Ahojky,
tak jsem 12+1 a termín se mi posunul na konec července na manželovo narozky 30.7 .
Co se týká červených krvinek dostala jsem od Dr.železo tak ho musím brát ráno na lačno a také jsem se dnes objednávala do endokrinologické poradny a vůbec nebere,ale mě vzala jen proto,že jsem těhotná a budu k ní docházet i po porodu,jsem objednaná na 4.2 a bude mi brát vzorek štítné žlázy.....
Jinak další poradna na gyndě je 7.2 a budemi dělat odběry na tripl testy~s~~s~
Wery+M/D/? 140651
17.1.2014 13:26:16
Rozhodli jsme se doma,že u třetího budeme používat látkové pleny,máme dům,bude léto ,je to kde sušit a ještě je v plánu sušička,dost mě překvapilo jak je široká nabídka plen a kalhotek,nemáte některá vyzkoušeno?
Hlavním důvodem je u nás nedostupnost papírových plen a úspora peněz ,tak to zkusíme
Wewe
  • 
17.1.2014 8:23:56
Wery, tak to jsi si teda uzila, muselo to byt silene!!!!!! Jak muze takovy bacil zkolit tolik lidi a deti,muselo to byt neco fakt silneho, sileneho ~o~
U me uz sem tam lepsi chvilky, kdy mi neni spatne, ale pripadam si porad takova slaba ~a~
Ja taky chodim do poradny jednou za mesic.
Mejte se, pa~3~
[<<Předchozích 570] Názory 571580 z 687  [Dalších 107 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.