| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2014

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 590] Názory 591600 z 687  [Dalších 87 >>]
Wewe
  • 
14.1.2014 17:04:27
Jen vás chci pozdravit ~3~
Mám stále nevolnosti ~n~ už mám toho až pokrk!!! To vy asi taky, co to zažíváte ~6~
Doma binec,~q~ hromady prádla, naštěstí mám fugujícího a chápávého manžela, pomáhá jak se dá - nejvíce s dětmi!!! ~;((
Držte se!!!

Airinie, 10/05, 7/07, // 46198
14.1.2014 10:23:52
Fakt je, že to je nějakých 15 let zpátky...

Já si tohle těhotenství užívám jak to jde, do čtvrtého už také nepůjdu (i když nikdy neříkej nikdy). Tři jsou pro mě dostačující.
Dneska se mi zdál živý sen o porodu. Že se mi narodila holčička, která si mě prohlížela, narodila se doma. Bylo to tak hezký a něžný, vůbec se mi nechtělo se probudit na zvonění budíku.
Krabatka
  • 
14.1.2014 10:11:57
Kobro, tak to teda bude doktor koukat.~:-D

Airnie, ta doba našich mamek je naštěstí pryč, ale výjimky potvrzují pravidlo a sem tam se jistě takovej ubohej doktor najde i teď.

Já už to po třetím asi zabalím, pokud to dopadne a dotáhneme to s prckem do zdárného konce, tak si nechám podvázat vaječníky. Věk už taky nic moc, čtvrtý gumy jsou holt čtvrtý, tak už nebudu blbnout.:-)
14.1.2014 9:21:25
Kobro, ty jsi ještě nebyla u dr.? To zvládneš~x~. Teda, místo aby byli doktoři rádi, že jsi v pořádku, tak se budeš bát, aby se netvářil...
Mmch když moje mamina čekala dítě a to jí bylo 41, její doktorka jí posílala na potrat, že kvůli věku~:( máma se z toho složila a hned si našla jinýho doktora.
14.1.2014 8:58:36
Deny, střevní chřipka, brrrr, to vás lituju~;((. Muž teď někde chytil rýmičku, tak je chudák unavenej a necítí se dobře, včera si dokonce měřil teplotu a ptal se, co znamená, když má 36,7. Když zjistil, že je v pořádku, tvářil se nešťastně~t~.
Krabatko, snad tentokrát bude vše v pořádku~;((
kobra21,A91,M94,A08,L10 67750
14.1.2014 8:29:39
Vsechny zdravím,nechci to zakriknout,ale nevolnosti taky na ustupu. V sobotu jsem dostala chut na sushi,udelala si ho a pak blila cely vecer. Taky u me o mém stavu ví můj muž a sestry,jinak nikdo. Ještě počkám,mám za sebou taky jeden samovolný potrat,kdy v 9.tt přestalo bít srdíčko.Co má být,bude.U mě to ještě bude vše komplikovanější,pamatuju reakce u poslední holčičky,to mi bylo 43 a byl to mazec.Ted je mi 46,pri minulé kontrole se gynekolog ptal,zda jeste menstruuju,ja řekla,že kratší cyklus a on,no to uz jsou anovulacní cykly,no,tak jsem koukala na dve carky jak blazen. Jsem srab,jeste jsem u nej nebyla,asi ted v patek.~d~At Je vsem uz lepe
Wery+M/D/? 140651
13.1.2014 23:24:46
Krabatko já u všech dětí měla obavy dokud nebyly venku a doktor neřekl jsou zdraví,u prvního jsem to tajila do 3 měsíce věděla to jen moje mamka a partner ,u druhého to samé a teď jsem to řekla i pár kamarádkám,stane se co se má stát ,to nikdy neovlivníme :(
Krabatka
  • 
13.1.2014 16:38:04
Mně je furt a jenom zle. Celou dobu jen ležím, na jídlo vůbec nemám chuť a dostanu do sebe většinou jen sladké. Do té doby jsem přitom byla masožrout a teď je všechno jinak. Ale z toho stavu, jak mi je furt špatně, už prostě nemůžu.~:(
Nikomu jsem zatím nic neřekla, i tady jsem zdrženlivá. Po té špatné zkušenosti s jedním nedokončeným těhu mám prostě strach. Taky už jsem tenkrát byla tady ve skupině dle narození a najednou bác a ve 4. měsíci bylo po všem. Tak se klepu, jak to všechno dopadne. Vím ale, že kostky jsou vrženy a co se má stát, to se stane.
Wery+M/D/? 140651
13.1.2014 11:13:01
U nás byl víkend trochu náročný,máme tu nějakou epidemii střevní chřipky a samozřejmě mé děti nemohli zůstat po zadu,dnes budu pro změnu běhat kolem svého dospělého dítěte (tatínka) jelikož na toho to přišlo dneska ,takže ty ptáčky co jsem si uvařila si taky sama pěkně sním ,ostatní mají dietku :)
Nvolnosti úplně pominuli,když nepočítám takovou tu hladovou nevolnost,musím prostě neustále něco jíst :( Uždibuji bebe dobré ráno,mysli,rajčata a jablka
13.1.2014 9:01:59
Vy jste se tu teda rozkecaly! To mám radost~g~
Vítám novou maminku~;((
Já jsem normálně celou sobotu proležela. Holky jely na víkend k tátovi, tak jsem měla klid a poprvé se mi stalo (kromě nemocí), že jsem vylézala z postele jen kvůli jídlu a toaletě~j~. A moc mi to pomohlo, načerpala jsem nové síly a včera jsem si vyšla i na procházku. Nohy mě nesly zase na Jiřák, do Pho, ňam~t~.
Nevolnosti jsou u mě již taky na ústupu, ale musím pravidelně jíst a pořád u sebe mám suché čerstvé rohlíky.
Včera jsem dostala děsnou chuť na segedín, tak jsem do deseti večer stála u plotny, ale stálo to za to~R^.
Já žádně multivitamíny nejím a jíst nebudu. Jsem na to hrozný lajdák, tak by to u mě byly vyhozené peníze. Listovku si nepravidelně dávám (snažím se ji dodávat ve stravě)
[<<Předchozích 590] Názory 591600 z 687  [Dalších 87 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.