Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Deny/7 | 14041 |
|
|
11.1.2014 17:30:15
Miguelko, taky budu rodit po letech, mám dítě 1/02
![]() Holky je tu někdo, kdo nebral žádné multivitamíny pro těhotné? Já je teda u prvního brala, teď mi to doktorka taky doporučila, ale říkala jsem, že mám pestrou stravu /ovoce, zelenina, ořechy, maso, ryby, luštěniny, řepa/stravuji se podle Mačingové,ta chemické vitaminy nedoporučuje, tak si říkám, když mám pestrou stravu, že bych nemusela, tak i doktorka říkala, že záleží na mě. Beru jen kyselinu listovou, tu jsem brala už před otěhotněním, a jod. |
| Wery+M/D/? | 140651 |
|
|
11.1.2014 16:13:34
Vítám další maminku :)
U mě nevolnosti na ústupu,ještě sem tam malinko šoufl je,ale už to není tak strašný,můžu jíst cokoli,jen v hodně malinkých porcích.Včera jsem se odhodlala stoupnout na váhu a měla jsem docela radost nepřibrala jsem nic od 27.12. spíš mi nějaké deko chybělo,beru listovku když si vzpomenu já na tabletky nemám hlavu,ale dopřávám si listový salát nebo ledový v zálivce z jablečného octa ,cukru a soli,se toho můžu jak se říká užrat :) Dr. říkal,že pokud budu jíst pestrou stravu s hodně zeleniny listovku nemusím brát pravidelně. Už mě honí i mlsná,právě jsem hnala partnera do krámu(8km) aby koupil hovězí na ptáčky s rýží :D neměl z toho radost,ale chutím neporučíš a taky začínám mít problém se sladkým a moje pekařská mánie asi opět začne,dnes mám zaděláno na tvarohové buchty a nemůžu se jich dočkat.docela jsem ráda,že nevolnosti v 10tt začali ustupovat a i s únavou to začíná být lepší. Holky vydržte přehoupne se 12tt a bude to lepší ![]() |
| Miguelka, S9/03 a ? | 5752 |
|
|
11.1.2014 15:22:24
Kobro, preparát má velmi inteligentní název Chytré miminko, distributor Ona Pharm. Prodali mi ho přímo na gyndě a je určený pro první trimestr, je v něm vyšší obsah listovky. Pak je ještě nějaký jiný pro 2. a 3. trimestr. Ale teda, že za ústup nevolností může zrovna tohle zaručit nemůžu, jen to sedí časově
Teď už je mi blbě jen když mám hlad nebo naopak když se najím moc, jinak pohoda. Držím palce ať je taky brzy líp, rozhoupaný žaludek je vopruz.Koukám, že jsem tu s teprve druhým dítětem na cestě žabař, všechny máte slušné zásoby potomků Taky jsem původně plánovala velkou rodinu, ale první těhotenství a porod mi dali zabrat tak, že deset let trvalo, než biologické hodiny přehlušily vzpomínky![]() |
| Wewe |
| • |
11.1.2014 14:44:05
Já brala ze začátku jen listovku, bylo mi špatně, .... koupila jsem si vitamíny pro těhulky a je to pořád stejné, někdy i horší,takže si myslím, že u mě na to vitamíny vliv nemají :) Teď jsem něco přes 10.tt a už sem tam je mi i lépe, jinak mi je totiž pořád,ale fakt pořád špatně :( Takže že by už svítalo na lepší časy???? Kéž by!!!
|
| kobra21,A91,M94,A08,L10 | 67750 |
|
|
11.1.2014 11:51:29
Miquelko,okamžitě napiš název multipreparátu,já beru listovku a je mi furt na houby,vcera mi inspiroval tady nekdo od Jiráku s cinou a ta mi udelala vyborne, Cokoliv,jen at je mi lepe::::Zaludek na vode,resit statnice nejstarsi,vyber vysoke s druhou,pak dve prdelky touzici po loutkovem divadylku a k tomu si pekne zazvracet,nic moc
![]() |
| Miguelka, S9/03 a ? | 5752 |
|
|
11.1.2014 9:24:58
Dobré ráno,
taky bych se k vám ráda přidala. TP mi vychází na 21.8. a doma už mám jednu šíleně natěšenou skoropuberťačku U doktora jsem byla poprvé minulý pátek, kdy jsem byla 7+1, srdíčko tlouklo ukázkově a mimis velikostně přesně odpovídal. Ve čtvrtek jsem začala trošku špinit, včera už to bylo znatelnější, takže jsem jako správná hysterická těhule přepadla nemocnici. Naštěstí je zatím vše ok, miminko se ještě o tři dny přerostlo a za špinění může nejspíš maličký hematom. Vyfasovala jsem utrogestan na zavádění, což je teda hnus fialovej,ještě ascorutin a mám naordinovaný povinný gaučing. Tak čekám jak se to přes víkend vyvrbí, jestli budu v pondělí mazat pro neschopenku nebo budu moct práce. Nevolnosti jsem měla příšerný až do minulého týdne, ale řekla bych, že co jsem začala brát nějaký ten multivitamín pro těhotné (předtím jsem měla jen listovku), tak jsou nevolnosti mnohem snesitelnější.Přeji pohodovou sobotu a opatrujte se. |
| Wery+M/D/? | 140651 |
|
|
10.1.2014 12:30:29
Vítám další maminu :)
No v práci to zvládám dost těžce sice pracuji z domova,ale dělá mi hrozné problémy se soustředit,včera jsem poledne prospala a to jsem si jen sedla na gauč ,vzbudila jsem se před obědem,vůbec nevím co dělá hlava a co ruce |
| Krabatka |
| • |
10.1.2014 10:33:49
Já čekám taky 3. prcka, těhotenství je to 4., jedno nedopadlo.
Zle mi je stále jako psovi celej den. Trošku se mi uleví večer po 21,00, ale to už je mi k ničemu, když mám celej den zavátej. |
| Airinie, 10/05, 7/07, // | 46198 |
|
|
10.1.2014 8:22:35
Dobré ráno,
WIJ, vítej ![]() Holky, já už jsem tak šťastná, že je pátek!! Jsem úplně grogy. Jak to zvládáte v práci? Také čekám první dítě s jiným partnerem, než mám holky.. Deny, tak držím palce, ať je vše bezproblémové! |
| WIJ |
| • |
10.1.2014 0:07:30
Ahoj, ráda bych se k Vám přidala. Termín mám 4 srpna a bude to mé čtvrté dítě...
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.