| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2014

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 620] Názory 621630 z 687  [Dalších 57 >>]
Wery+M/D/? 140651
9.1.2014 20:32:31
Deny 41 je už docela normální věk ,pokud se na to fyzicky cítíš tak proč ne ,doktoři to řeší hlavně u prvorodiček.
No já sice pupek mám,ale je to spíš tím,že jsem strašně nafouklá,zítra budu volat dr. jestli můžu espumisan nebo mě je špatně hlavně z toho jak jsem nafouklá a pocit přeplněnosti z půlky rohlíku není normální,jinak dělaho je už v leže na zádech cítit takže roste :)
Deny/7 14041
9.1.2014 18:59:59
ahojky, tak dítě je jedno:-) tohle bude moje druhé dítě, první v druhém manželství, syn má 12 let. První dvě těhotenství nedopadly, proto jsem se bála těch dvojčat. Další kontrolu mám za měsíc. Doktorka ani neřešila věk 41, asi je to ok.
Taky nemám moc chuť na sladké, a to jsem ho dříve musela. S tím blbě je to u mě už o něco lepší. Taky bych v létě nechtěla být jako koule ~8~ , v létě to fakt člověk moc neschová.
ww
  • 
9.1.2014 17:38:17
Holky, asi tím, že je to naše Xté těhotenství, budem mít bříška všechny brzo. Já už ho teda mám...~8~ Kvůli nevolnostem se mi nechce sportovat, jinak už bych chodila plavat, výlety,... Teď se mi nechce ani hýbat ~l~
Já jsme ze Severní Moravy ~3~
Máme tady krásné různorodné osudy a životy - někdo čeká třetí dítě, někdo páté ~R^, někdo dvojčátka. Jsme krásná srpnová skupinka ~g~
kobra21,A91,M94,A08,L10 67750
9.1.2014 15:51:07
Mě je blbě furt,nikdy předtím mi tak blbě nebylo,uleví se mi,když se přinutím něco sníst. Nejlépe mi dělá slaný rohlík a kofola. Zítra jde moje nejstarsí dcera pro sntikocepci k našemu gynekologovi,tak se asi přidám. Sranda je,že moje nejstarší studuje vysokou školu obor porodní asistentka. svůj stav před ní tajím,myslím,že by ji kleplo.Jinak bydlíme na Praze východ,kousek od Jiřáku jsem měla ordinaci, v Kubelíkovce.Těším se,až mi bude lépe.
Wery+M/D/? 140651
9.1.2014 12:12:51
no partner mi koupil balon s posilovacími gumami tak jen co odezní nevolnost začnu trochu cvičit,celkově musím změnit životosprávu,před těhu taky děs,samá nezdravá jídla,sladké,pohyb nulový ,musím to pomalinku změnit nebo se budu koulet a to do slova.Sice mám 180cm ,ale váhu už 76 a te´d to tedy nevypadá že přiberu max.8 Kg jako u kluků ,budu ráda když to nebude metrák
Wery+M/D/? 140651
9.1.2014 12:10:28
No já u kluků nevolnost téměř neměla a těhotenství skoro stejné,u druhého jen asi dva týdny a to jsem zvládla čajem ,bylo mi zle jen po sladkém ,ale chuť na to byla strašná,takže jsem jedla koblihy a zapíjela zeleným čajem a OK teď ,na sladké nemám ani pomyšlení,na nevolnost pomáhá každý den něco jiného a chuť mám hlavně na ramu kterou jsem dřív nemohla ani cítit ,teď si dám vrstvu na rohlík tak centimetr a k tomu talíř rajčat s oliv.olejem,jsem zvědavá co budeme mít,je to vše úplně jiné,taky mám pocit že se zvětšuju snad jen nádechem ,nechci si ani představit jak budu vypadat v létě ~a~
Airinie, 10/05, 7/07, // 46198
9.1.2014 11:43:56
jj, nafouklá jsem taky, hlavně se mi zdá že se nějak rychle zvětšuju~:(
před těhu jsem měla šílenou životosprávu, sladké, kromě toho závislost na kafi, brambůrkách a cole. Mmch cola mi pomáhala zvládat obě předchozí těhu a teď jí nechci. Moji nejlepší kamarádi jsou suchý rohlíky a citrusy, popř. banány~t~ nechápu.
Jsem zvědavá, jestli se podle chuti/nechuti na sladké pozná pohlaví~R^
Wery+M/D/? 140651
9.1.2014 11:36:05
Hlásím se do klubu nežravců sladkého,do těhotenství jsem musela denně ,denně jsem pekla a když ne tak jsem musela nakoupit koblihy nebo podobné,od listopadu jsem měla snad dva vanilkové rohlíčky a včera když mi bylo docela fajn tak jsem si jednou kousla deli a to mi většinou jedna nestačila.
Jste taky tak nafouklé?Jsem jak balon a to pořádně nic nejim,vypadám jak v 5.měsíci:(
Airinie, 10/05, 7/07, // 46198
9.1.2014 11:33:01
Ahoj Kobro,

je super, že jsme tu zatím samé (?) vícematky~g~. Máme stejný TP, kdy plánuješ zajít k dr?
Také nemůžu sladké ani cítit, zato jsem včera večer spořádala celé pomelo~t~.
Dneska jsem si řekla, že už žádné "jídelnové blafy" a na oběd si zajdu na Jiřák do Vietnamské restauračky. Už se těším a doufám, že mi z toho nebude blbě...
Odkud tu vlastně kdo je?~3~
Wery
  • 
9.1.2014 11:25:51
Jůůůů nám se to tak pěkně rozrůstá.
A samé zasloužilé maminky ,to mám radost :))
U nás na vesnici a všichni známí mají děti 1 nebo 2 takže já budu tady rarita a ve 30 pro všechny blázen že máme 3 děti,ale jsem máma,cítím se tak ,pro mě jsou děti to nejdůležitější a nejúžasnější.Asi díky hormonům mi to chvíli přišlo líto,ale ted je mi jedno co si kdo bude říkat,děti se těší,hlavně ten starší si přeje aby to byla "rozinka" holčička která se musí jmenovat Rose aby jí mohl prý říkat rozinko :D doufám,že se ten prcek uvnitř snaží aby to holčička byla jinak bude chudáček moc zklamaný,už brácha měl být holka a nesl to opravdu dost těžce.
Mě je dneska opět od rána pěkně blbě,celé poledne jsem prospala a přitom mám tolik práce ,takže půjdu spát dnes kdo ví kdy abych to dohnala,teď jsem si uvařila zelený čaj tak se to snad trochu zlepší,jinak chtě nechtě budu muset mazat do obchodu pro colu.
[<<Předchozích 620] Názory 621630 z 687  [Dalších 57 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.