| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2014

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 650] Názory 651660 z 687  [Dalších 27 >>]
Airinie, 10/05, 7/07, // 46198
6.1.2014 8:34:53
Tak koukám že nás tu více čeká třetí dítko, to je fajn :-).
Já mám dvě holky, 1. a 2. třída. Mě je taky zle celý den. Nějak mě to zmáhá. Vůbec si nepamatuju, že by mi v předešlých těhotenství bylo takhle špatně...
Zítra začínám 8.tt, v pátek jsem byla na kontrole, srdíčko bouchalo, tak se mi ulevilo. Na další kontrolu jdu za dva týdny, tak jsem zvědavá, co se mnou bude dr. dělat.
zatimneregistrovana
  • 
5.1.2014 22:21:38
ahoj , tak ja se taky přidám. TP mam vypočítanej dle MS 22.8 ...ale mam tucha ,že se mi šoupne na září...23.12 jsem byla na utz . Dle MS jsem měla být 6tt ale utz odpovídal 4 tt...zítra jdu na ko / to bych měla být tedy dle utz 6tt/ a abych pravdu řekla , mam strach..ale vzhledem k tomuže, že předešlé těhotenství bylo taky při první ko o 2 týdny mladší a teď mi tu běhá v dubnu 2letá cácorka tak snad bude vše v pohodě .Jinak toto je třetí těhotenství :-)
ww
  • 
5.1.2014 22:03:21
Nevím, zda je to všude stejné - mi budou brát v 10.tt krev a pak ve 12.tt ten ultrazvuk. Nějaké výsledky a hodnoty bude mít Dr. z té krve a další výsledky z ultrazvuku, dá se to dohromady a vyjdou z toho čísla, grafy, nebezpečí postižení,atd.....
Kdysik se tyto testy dělaly až později,ale zjistilo se, že prý v tom 12.tt je to nejpřesnější, že pozdějí to může být zkreslené,.....
Můj Dr. má i 3D ultrazvuk, tak vždycky ho rád při normální ultrazvuku přepne na 3D a díváme se na miminko!!! Ale to většina ordiancí asi nemá ~8~
Mějte se, opatrujte se!!!

Deny/7 14041
5.1.2014 17:47:22
ww a na ten 3D ultrazvuk se chodí už tak brzy? já myslela, že až tak kolem 15.týdne, a tam se zjistí případné vady, jo? kdysi se to zjisťovalo i z krve, teď taky? Já jsem starší matka, tak jsem zvědavá co se mnou budou dělat navíc, jestli už mě třeba bude chtít poslat na nemocenskou?
ww
  • 
4.1.2014 21:12:35
Mám za sebou odběr krve na lačno - bylo to náročné, ráno mi bývá dost špatně a jít hladová k Dr, :-© jsem ráda, že už je to za mnou.
Jsem teď 9.tt, ve 12.tt jdu na velký ultrazvuk. Na miminko se těším, uvidím ho v 3D, ale moc se mi nechce stresovat těmi doktorskými výpočty - zda miminku nehrozí postižení atd..... Stejně tím jen maminky stresují, často falešné výsledky. Kdyby ti doktoři nechali miminka, ať se v klídečku se vyvíjí a rostou ~6~
Srpňátka opatrujte se, ~3~ uživejte bříška (a že už ho mám) ~y~
Deny/7 14041
2.1.2014 21:06:11
jé holky tak to já mám proti vám úplnou pohodičku, blbě mi začíná být až tak po třetí hodině, ale pomáhá mi kofola, zavináče, hroznový cukr. No ale taky se těším, až tu bude za náma. Teď jsem dostala šílenou rýmu, tak se léčím. Příští týden jdu taky k doktorce, mám úplně novou, tak doufám, že bude ok a padne mi do oka :-)
wery
  • 
30.12.2013 8:43:13
Ww jak máš staré děti?
Mám dva kluky 6 a 3 roky ,máš štěstí že ti manžel pomáhá u nás to je vše převážně na mě,těhotenství není nemoc a tím že u kluků jsem nevolnosti moc neměla tak to vůbec nechápe co to je,zrovna včera jsem si říkala až pro něj zase někdy pojedu na firemní večírek tak mu koupím max.colu a nechám ho spát 7 hodin a pěkně ho vyhodím z postele ať kde něco dělat.Myslím že to ranní vstávání zvládnu budu muset vstát o 20 min .dřív dát si zelený čaj ,pár piškot a na chvíli si lehnout pak je to docela v pohodě.
ww
  • 
29.12.2013 23:28:13
Já jsem minulé obě těhotenství pokud to šlo, tak chodila plavat (ze začátku sama, pozdějí do plavání pro těhotné), vše úplně v pohodě, žádná infekce nebyla,ale prý je to člověk od člověka. Kdo prý někdy na kvasinky nebo infekce trpěl, plavat by asi neměl,já s tím nikdy žádné problémy neměla,....~g~
Hmm, vůbec nevím jak to budu zvládat po Novém roce. ~n~ Teď hodně pomáhá manžel,~R^ nechá mě vyspat, pomáhá s chodem v domácnosti, je s dvěmi malými dětmi, ale až bude v práci tak nevím nevím.....??? :(
U prvního těhul mi Coca cola moc pomáhala, ale teď je mi z ni špatně, takže fakt nevím co by mi pomohlo. Nezvládám žádné tekutiny, maximálně slabý černý čaj. Ach jo, kdy bude po těchto nevolnostech a začne nám fajné krásné těhul období ~x~ ~z~

Mějte se, opatrujte se!!! ~3~
Wery
  • 
29.12.2013 19:05:00
já se plavání docela bojim ,nebo spíš infekce,takže zkusím pilates pro těhotné jen co budu OK,v pátek jsem po měsíci trápení dostala antibiotika.Zázvor mi přímo doporučila sestra,ale prý všeho s mírou,popravdě mě je tak zle,musím se věnovat dvěma dětem a chlapovi,takže si nemůžu dovolit jako prvorodička ranní nevolnosti proležet na gauči,což mě občas docela chybí takže beru vše co pomůže.
Dr. mi povolil studenou colu,ale samozřejmě ne litry,ale doušek a pomáhá neuvěřitelně.Takže tak nějak střídám vše co pomáhá,ráno v posteli si dám pár soust banánu a můžu hodinu fungovat pak to přijde tak si dám doušek coly a nasnídám se,dobrý zase tak na hodinu,uvařím si zelený čaj a do oběda jakš takš to jde ,no uvidíme ,ale doufám,že to brzy přejde ,já jdu do poradny a na krev na konci ledna
ww
  • 
28.12.2013 19:09:00
Tak já jsme na tom podobně jak Wery :) Nevolnosti celý den, nejvíce večer, to už bývám úplně KO.:-© Taky nálada někdy nic moc :( Bříško už mi pěkně vykukuje, v létě budu jak sněhulák ~t~!!!
Taky bych chodila ráda plavat, byla jsme na to zvyklá,ale s těmi nevolnostmi to nejde, musím počkat, až to poleví!
Začátkem ledna jdu na krev.
Opatrujte se, hlídejte svá malá miminka ~3~
[<<Předchozích 650] Názory 651660 z 687  [Dalších 27 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.