| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2014

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 660] Názory 661670 z 687  [Dalších 17 >>]
Deny/7 14041
28.12.2013 18:21:52
ahojky, tak mě zase bývá blbě až k večeru, tak se to snažím zajídat vším možným, na váhu už raděj taky nejdu. Začala jsem chodit aspoň pravidelně plavat a asi se vrhnu na nějaké cvičení. Taky jsem pila zázvor a mátu, ale prý se to v těhotenství nemá, tak nevím, celkem mě to naštvalo, no přešla jsem raději na zelený čaj.
Wery
  • 
28.12.2013 16:25:52
Zdravím :),v pátek jsem byla na prvním UTZ vše v pořádku srdíčko zatím vidět nebylo jsem 6+5 dle dr. vše v normě, ranní nvolnosti jsou celodenní ,naštěstí bez zvracení,ale nejsem schopna nic dělat ,piju zázvorový čaj,ale ten mi už přestává chutnat,docela pomáhá i zelený,mátový nemůžu ani cítit ,koupila jsem si lízátka a doma zjistila,že jsou to lízátka na cestování,tak nic moc účinek.Tahkle "blbě" mi u prvních dvou tedy rozhodně nebylo,mám i nějakou blbou náladu,cítím se tlustá a to jsem teprve na začátku,za pár měsíců budu mít depku jednou tak velkou,ale plánuju cvičit jen co trochu poleví nevolnosti,doufám,že povolí.Cukroví letos asi vyhodíme ,jedla jsem ho dřív hlavně já a letos jsem měla tak 3ks za celou dobu,vůbec mi to nechutná.
Jak jste na tom vy?
ww
  • 
28.12.2013 10:14:23
Vítáme nové maminky a miminka ~3~
Airinie, 10/05, 7/07, // 46198
27.12.2013 12:54:53
Ahoj,

ráda bych se k vám přidala:-)teď jsem 6.tt a 3.1. jdu na ko, zda je vše v pořádku.
ww
  • 
21.12.2013 20:59:00
Hojte holky těhulky, jak se daří? Na mě padla únava a nevolnosti,takže jsem vzdala předvánoční pečení a uklízení, jen to nejnutnější :) Opatrujte se, užijte svátky v klídečku a pohodě!!!! ~;((
Sarinecka a E10/09 a J08/14 64255
19.12.2013 18:01:33
Ahojky holky,
tak dnešní kontrola dopadla supeer jsem 7tt+4 srdíčko bije a další kontrola je na 2.1.2014 :) .Cítím se skvěla zítra to oznámím v práci :) .
ww
  • 
18.12.2013 23:16:50
Tak mám za sebou kontrolu :) Vše je jak má být - miminko krásně schované v děloze a už bylo vidět malilinko srdíčko. No já to moc neviděla :), ale doktorka říkala, že už tluče!!! Takže máme ten největší a nejúžasnější dáreček od Ježíška :)
Deny/7 14041
17.12.2013 22:00:09
ahojky, já si našla termín 14.srpna, no test se chystám udělat o víkendu,ale myslím, že je to už jasné, manžel ho dostane k vánocům, bude šťastný. K doktorovi se chystám až v lednu, minule jsem tam běžela v šestém týdnu a sotva něco viděl, tak si říkám, že není kam spěchat
Wery
  • 
16.12.2013 9:56:46
to mě těší ,pořád poslouchám jak je třetí dítě přežitek a ještě plánovaně ,to si vyloženě klepou na čelo :)
No hodně sil ,ono už to není ani jako poprvé ani jako podruhé,teď musíme fungovat i když nám bude hodně blbě :( Mám jednoho ve škole 1.třída,druhý 4roky ve školce věčně nemocný takže je neustále doma,práce od rána do večera,takže čas na nějaký odpočinek moc není a doufám,že nevolnosti nebudou
ww
  • 
14.12.2013 15:56:16
Zdravím, já mám kontrolu příští týden :) Taky čekáme třetí dítko - taky plánované! Tento týden mi začíná být špatně, težko od žaludku, ..... zatím to není taková hrůza - nezvracím, ale už mě to omezuje při normálním fungováním v rodině :( Jsem unavená, náladová,.... ach jo :(
Holky dejte vědět jak komu dopadly kontroly!! Pa
[<<Předchozích 660] Názory 661670 z 687  [Dalších 17 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.