| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2014

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 460  [Dalších 250 >>]
desnetajna
  • 
28.4.2014 5:45:26
Pavucinko, a dostala jsi leky na tlak? Mi prijde take docela kterenske od doktora te jeste stresovat spitalem, kdyz ani nezacal korigovat tlak medikamenty.

S tou porodnici to bude jeste zajimave, ja jezdim s detmi na pohotovost do Kolina. Zadna hitparada, ale na detskou pohotovost jsem slysela jen to nejhorsi v Nymburce. A ono i na dospelou. Ja si v listopadu odnesla abses na mandli diky pohotovostnimu doktorovi. Shodou okolnosi udelal uplne to same pred tremi lety...ale kdyz mamka haprovala s tlakem a vyletel ji na 220/120, tak ji rozumna lekarka tlak srazila na miste a predala do pece jeji obvodacky, misto toho, aby ji jete dodala vyhrozovanim hospitalizaci.

Jak narazis na blba...no znas to.
nellys + 3 84720
27.4.2014 20:52:19
Doufám, že je to tím, že roste. No v pátek jdu konečně k dr, tak snad bude vše v pořádku.
Chápu, že při vašem počtu je pobyt v nemocnici komplikovaná záležitost, tak snad se ten tlak upraví
Pavucinka+3,5 141751
27.4.2014 20:29:12
Nellys,to prcek roste ;)
Taky to jeste obcas citim.

No ja uz se dohodla s tchyni ze mi ve stredu pohlida deti a ja si zajdu k obvodakovi..protoze to nejde...me na gyn rekl ze jakmile prekrocim 100,tak nemocnice...ale tu ja si vazne dovolit nemuzu :/
nellys + 3 84720
27.4.2014 20:15:47
Pavuči, to je teda tlak.

Já mám pocit,že mám posledních pár dní spíš ani nízký, hrozně se mi motá hlava. A jsem šíleně unavená, dnes jsem celý odpoledne proležela, fakt jsem nebyla schopná ani vstát, navíc mě od včerejšího večera bolí v podbřišku jako bych měla dostat MS
Pavucinka+3,5 141751
27.4.2014 19:13:42
Tak holky ja zkousim asi rekord pac vcera 151/111...no to snad ani u dr nemuzu rict :/ ale bylo mi teda zle fest to je pravda ...

Ja se NBK uz docela bojim.co jsem slysela na nove osazenstvo tak nic moc.Celkove jde ta nemocnice do haje.K prvninu kvetnu rusi i detskou pohotovost coz teda nechapu.Takhle je tam detske odd chatrajici..kdyby tam tedy udelali alespon jine odd.hlavne ze maji novou "POHOTOVOST"..Ted jsem tam byla s klukem protoze nemohl otocit krkem a nic.Prej at si sezenu limec a dam mu ho...vubec se me to nelibi.nelibi se mia pristup ani pece.Kdyz jsme cekali na rehabilitaci dole,doktorka z gyn sdelovala nejake pani ze prisla o mimi tak hlasite,ze to slysela cela cekarna...no ale ja mela malyho prekotne,byla jsem rada ze jsme vubec stihli dojet...tak uvidime co bude ted.kazdopadne kdybych mela jit na toho cisare ci k vyvolani porodu tak sem nepujdu urcite...
nellys + 3 84720
26.4.2014 11:11:56
Pavučinko, to je fajn, že ti ty prášky pomáhají. Já včera zvracela poprvé a doufám, že naposled, ale blbě je mi furt
desnetajna
  • 
26.4.2014 4:51:12
Pavucinko, tak to vyzved, treba mam mylne informace ja:-)

N pout ne, jedu dneska do dkoly a deti jsou odlifrovane k babicce.

A neslo by si Tomana "zaplatit"? Nektere porodnice nabizeji servis, ze za urcitou castku ten lekar prijede k porodu pak na zavolani. Urco to dela Podoli, ale celkem mam dost znamych, kteri to tak udelali.

Ja ted mam dve zname, ktre se chystaji rodit v Nymburce a tak pak budu vyzvidat a dam echo. Me s enelibi, ze nemaji novorozeneckou JIPku, neni to vizualne uplne pekna nemocnice a na pohotovosti jsem se tam setkala povtinou se silencema, ale zase reerence na porody ma luxusni, kdyz projizdim net...fakt nevim...

Moc preji, at uz je ti lepe!
Pavucinka+3,5 141751
25.4.2014 23:41:39
Desnetajna...ja uz druhy den bez objeti wc...alelujaaa...snad to vydzi.nechystate se do Libice na pout?my byli v po v KH a premyslim ze sjedeme i sem na cumendu...

Jinak o tom Mestci...nevim o tom nic ale holky rikaly ze tam byly...je to par mesicu zpet...tak mrknu na net bo se zeptam dr.

Ja furt premyslim nad tema porodnicema :/ nevim nevim ...ja byfh vylozene chtela rodit od Tomana,ale kdyz k nemu nechodim tak mam asi smolika...a hlavne budu rada kdyz neporodim doma :/
Pavucinka+3,5 141751
25.4.2014 23:36:54
Prosba o pomoc:zajdi wi ke gyn.napise ti prasky na nevolnost.Dr rikal ze je to pry tim jak jde mimi nahoru a tlaci na zaludek..ja ty prasky na nevolnost beru druhy den a nezvracela jsem...jinak to byly savlove tance kdykoliv behem dne a po jakemkoliv jidle...hlavne jist lehka zdrava a dobre stravitelna jidla...
Prosba o pomoc
  • 
25.4.2014 19:26:36
Ahojte holky,předem se omlouvám,že vám vstupuji do diskuze.
Jsem těhulka stejně jako vy,termín mám 4.10.
Chtěla bych vás poprosit o radu.už víc jak měsíc mi je strašně zle a neustále zvracím,zkouším něco do sebe dostat,ale stejně to jde ven.
Mám HLAD a chci si dát něco jiného,než 1/4 chleba s máslem.
Co zobkáte vy?
Děkuji ;-)
Všem vám přeji krásné prožití těhu období s krásným a zdravým miminkem na konci :-)
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 460  [Dalších 250 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.