| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2014

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 460  [Dalších 230 >>]
Pavucinka+3,5 141751
25.4.2014 8:55:54
Oni tu maji prave v nemocnici 3D,tak uviidm..ke komu tam chodis?ja chodila ke Kulovanymu.Nevim zda tam jeste je,ale byl to docela...jak to napsat slusne...hulvat :/ manzela tenkrat vyhodil se synem od UTZ protoze syn rekl je mimino a jeho to strasne vyrusilo.nacez nsem se ho po utz ptala co to teda bude a on na me: a to jste to jako nevidela sama?!no kluka asi ne...a muj gyn rikal ue si na nej stezuje vic lidi...
Pavucinka+3,5 141751
25.4.2014 8:51:19
No me hlavne dr o tom ani nic nerekl,rekl ze mimi je v poradku,ma vse co mit ma a kdyz jsme nemeli problem ani u jednoho...k tomu mi neni ani 30,srdicko bije jak ma,tak ...asi tak :)

Uz jsou slyset?Me teda byvaly gyn ozvy poslouchal kazdou navstevu...tenhle mi dela zase jen utz.Je to on.Na patre je oxni ;)
A taky mi kolikrat prijde ze uz neco citim..ale nevim zda je to on :)) kazdopaene v pondeli zacinam 14.tt,tak uz se brzy dockam :-D
desnetajna
  • 
25.4.2014 5:06:21
Pavucinko, nena ten tvuj doktor ordinaci, tak co je i ocni?

U nas je ted nejvetsi hit poslouchat miminko pres Angelsounds...ozvy jsou krasne slyset, zejmena mladsi chce porad poslouchat a debatovat s mrnouskem;-)
desnetajna
  • 
25.4.2014 5:02:44
Ahoj Pavucinko:-)

jj, objednam se do Gennetu. Spojeni je tam super, z Hlavaku jsem tam za 10 minut.

Proc nejdes na NT? Takhle ti udela triply (a ze to je udela) a y nemaji zadnou vypovidajici hodnotu krom rozstepu (dawna, edrwarse a toho pla-neco) nezjisti a u mladych casto vychazi falesne negativni, propadaji sytem:-( Nehlede na to, ze krom jedne ampule krve jde vlastne o super UTZ:-))))

Jinak si myslim, ze pokud Nymburk ty velke UTZ nabizi, tak bych se toho nebala. I Kolin je dela predpokladam...ja na nej zase dostanu zadanku a tak si dojedu do Prahy. Prece jen ty jejich UTZ jsou (asi) lepsi, ale zase stejne zalezi na to, kdo o dela a pokud ti nekoho tvuj gynekolog primo doporuci, tak bych sla po jmenu, spise nez po zarizeni...

Ja se nejak nemuzu rozhodnou, zda mam zarazene vetry, nebo citim pohyby...je mi festove divne, ale prijde mi to hodne brzy. Normalne citivam daleko dele...

Pavucinka+3,5 141751
24.4.2014 21:50:54
Ja uz doufam ze bude za tech 14 dni videt co cekame...jsem napnuta jak struna...
Jinak tchanovci uz to vi oba a bylo nam jen receno ze nechapou proc jsme to nerekli hned :) a babicka mi dneska rekla ue nejak hubnu(ta to nevi)tak jsem se v duchu smala a rikam nebooooj :)))
Pavucinka+3,5 141751
24.4.2014 21:48:22
Ja na NT nejdu.Pujdu az na ten velky UTZ ve 20.tt...jo jinak se zadankou po me nechteli nic ani v gennetu.Ale tam jsem chodila proto,protoze jsem pred poslednim tehu brala prasky na hubnuti...takze jsem tam byla do 30.tt a pak predana zpet ke svemu dr.

Me docela pomohly ty prasky.Rano jsem si jeden vzala a tuk tuk...nezvravela jsem.Ale je mi furt tezko a hlavne nemam chut k jidlu.Takze zase cely den jen na piti,cemuz taky moc neholduju..Vcera mi v poradne dala sestra kazani ze to takhle nejde..Denne dam stezi litr a i tak cejtim v brise zaby a je mi zle...ale to jsem mela i pred tehu...no a tak jsem si udelala k veceri alespon testovinovy salat se zeleninou a bilym jogurtem..takze jsou ze me doma zdeseni ,jsou vsichni masovi a maminka dela jenom zeleninu :-D

Desne tajna,jsem rada ze je vse v poradku...a uz bude ;) ja tomu verim!!!

Lindo,toho doktora bych poslala nekam...ja co chodim k Langrovi,je to starej doktor,pulka zenskejch ho miluje,pulka nesnasi...ja jsem z te prvni skupiny.vcera se me hned ptal zda chci neschopenku,kdyz mi psal prasky na to zvraceni tak se me ptal zda chci napsat jeste neco jinyho :)) rikam ne tohle mi bohate!!!staci...a utz mi dela teda pokazde a vcera jsem ho hned jak jsem si lehla poprosila zda by mi zase neco vytiskl a on asi 10 minut zapasil s mrnousem aby ta fotka za neco stala...ja takhle odesla od ex gyn.protoze mi rekl u toho nejmensiho abych sla na potrat,ze jsem mlada a kdesi cosi...no a to byla konecna...nejen ze chodil hulit kdyz mel poradnu pro tehule a smrdel ze jsem tam furt natahovala...

Desnetajna...ty pujdes na velky utz do gennetu?Ja premyslim kam se objednat...asi risknu NBK nemocnici :-D ja do prahy nedojedu a manzela stahnout z prace je taky umeni :-(
nellys + 3 84720
24.4.2014 18:18:34
Lindo, doktor teda opravdu debil. S NT ještě váhám, ani u jednoho z kluků jsem na něm nebyla, ale teď o něm uvažuju, zatím mám na rozmyšlenou ještě čas, tak uvidíme.
desnetajna
  • 
24.4.2014 17:13:51
Jeste k te vade srdicka...to se na NT jeste nezkouma, to az ten velky UTZ kolem 20. tydne, i kdyz nejake indikace uz se daji zjistit. At ti nekdo vypise zadanku na poradny, geneticky UTZ. A zkus na to uhnat i ten NT. Jak budes mit zadanku, tak opravdu neplatis. Ja mam takhle zdarma NT v Praze v Gennetu. Jsem stara a opotrebovana:-))))
desnetajna
  • 
24.4.2014 17:10:33
Ahoj,

Lindo, ten doktor je debil!

NT urcite nepreskakuj, pak ti udelaji triply a ty ti bud ukazi falesne positivni a pozenou te na plodovku, nebo negativni a stejne budes mit pochybnosti, protoze jsou casto i falesne negativni...stoji to neco pres tisicovku, to neni tak moc. Nebo zkus odchytit svou gyndarku a poradat ji o zadanku, pak neplatis nikde. Jo a nevim odkud jsi, ale Apolinar to dela zdarma, ma na to nejaky grant. Ale nevim, zda by te jizde a den v Pha, nevysel draz, nez ten screening nekde pobliz...kazdopadne k tomuto doktorovi bych uz nesla:-(

U nas zatim dobre, minuly patek jsem mela odebranou krev na NT a v utery jdu na UTZ do Gennetu a budou hned vysledky. Odeberou mi krev i na ten prenacsan.

UTZ byl v patek trsoku na kvap, mela jsem jit az ted ve stredu, ale mela jsem nejake problemy a tak jsem nabehla...prcek je v pohode, maval tam s sebou a odpovida. Doktorka me i uklidnila, ze uz i ona vidi nosni kustku a sijove projasneni je krasne nizke, ale at si pockam na vyhodnoceni UTZ a krve z Gennetu. Ale jsem klidnejsi:-)

Uz nezvracim, tedy ne tolik...dokonce mi bylo dva dny dobre...ale uz je mi zase blbe, tezko...no nic moc, ale proti tomu bliti je to parada!

Jinak bezna krev vysla bez problemu.

Linda V. 133041
24.4.2014 17:02:22
Ahoj holky. Tak jsem včera dostala těhotenskou průkazku. Konečně. Ale jinak kontrola... No, věděla jsem, že tam nebude moje doktorka a byla jsem objednaná k jinému (ale všichni ho na znamylekar.cz chválí a je to prý velká kapacita, tak mi to nevadilo a nechtěla jsem to víc odkládat). Ale byla to dost hrůza, jednak mi napsal do průkazky o deset kilo míň, než mám (prostě tam nemá váhu a těch o deset víc mi nevěřil), řekl, že určitě nezvracím, že na to jsem málo bledá (o tom mě přesvědčoval tak dlouho, až jsem tomu málem začala sama věřit, ale cestou zpět jsem opět vrhla a pak doma ještě několikrát), fotku z UTZ mi nevytiskl, protože "prostě zapomněl, tak příště" (ještě ani jednu nemám a tohle byl už můj druhý ultrazvuk) a na konci mi měřil tlak - měla jsem hrozně vysoký - 160/90, jinak mívám tlak v normě, řekl, že doufá, že je to jen pro tentokrát (ale já se cítila divně a nebylo mi dobře, byla jsem navíc vystresovaná) - snad to nebude pravidlo, protože, samozřejmě, na netu o tom čtu samé katastrofy~:(

Jinak jsem dostala žádanku na hematologii, protože mám Leidenskou mutaci.

Holky, podstupujete všechny ten NT+ screening? Já pořád váhám. U nás to dělá právě jen tenhle doktor a moje doktorka, k tomuto už nikdy nechci, moje doktorka bude ale delší dobu nemocná, tak uvažuju, že se objednám jinam, ale pořád nevím, váhám. Je to pro mě prostě finančně strašná pálka. Ale abych si později něco nevyčítala. Navíc máme v rodině vadu srdíčka.
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 460  [Dalších 230 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.