| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2014

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 460  [Dalších 90 >>]
Linda V. 133041
27.3.2014 19:10:33
Desnetajna, JÁ bych to neodkládala. Ale prostě to tak je. A klidně bych bydlela v 10+2kk, ale na to nemám peníze. To není jen o výběru, ale taky o možnostech.

Pavučinko, mě taky dost bolí prsa, dřív jsem cítila jen takový tlak, dneska jsem si ráno myla vlasy a jak jsem se sklonila ve vaně, byla to neuvěřitelná bolest, pomohla až teplá voda. A táhne mě podprsenka. Asi je to dost brzo, ale vzhledem k velikosti mého břicha se už nedivím ničemu:-)

A jsem hrozně unavená, usnula bych i v práci, usnula bych v kteroukoli denní dobu, v podstatě hned od příjezdu z práce ležím v posteli a usínám hrozně brzo.
Pavucinka+3,5 141751
27.3.2014 7:50:58
Zdravim holky,preji pekny den..
Me uz je posledni dva dny lepe.V mezich uz se muzu najist a neni mi na zvraceni.Tak snad uz to bude jen a jen lepsi.

Me zase pijde ze mam porad vetsi a vetsi prsa.Za chvili abych si na ne poridila kolecko =-O
desnetajna
  • 
27.3.2014 6:09:03
Miminko ne, ale maminka s tatinke ano:-) Pres den, noci neresim:-)

To je prave to, ze ja jsem take dost narocna na soukromi a vim, ze potrebuji moznost se nekam zasit.

Kdyz bude v jedne mistnosti pritel pracovat a ve druhe ty s ditetem, tak uz neni kam utect, zejmena pokud je venku hnusne, nebo jsi tak vystavena, ze proste jit ven nemuzes, protoze to fyzicky, ci psychicky v tu chvili nezvladnes.

Lindo, ja absolutne netvrdim, ze se ve 2kk neda vegetovat uplne v pohode, ale bude to mega sok pro nekoho, kdo neni zvykly se o svu prostor prilis delit a notabene s nemym, kdo je tam porad diky praci z domova. Proto nechavat vsechno najednou neni uplne vhodne, mohla bys take zjistit, ze to proste nejde.

Vim, ze mi do toho vubec nic neni a vubec ti nechci davat lekce (ac chapu, ze to tak vyzniva). Ja jen, ze se s tvou potrebou soukromi na 100% ztotoznuji a prave proto vim, do ceho se potencialne zenes, kdyz si nevymezite sve potreby a pozice v tom byte dost dlouho pred tim, nez pribude miminko...tot vse. Uz o tom ani nepipnu:-)

Ja hlasim, ze je mi blbe, skoro nejim a presto pribiram...z toho tedy radost nemam vubec:-((((((

Linda V. 133041
27.3.2014 5:18:49
Já vím, že je to malé. Ale zatím se mi určitě nechce stěhovat. Pilovala jsem ten byt od samého začátku, co se stavěl, vymýšlela jsem všechno a jako velkou výhodu beru to, že je k tomu zahrádka. Sice malá, ale pro dítě ideální. A taky za cenu případných dalších dvou pokojů:-)

Bydlím v drahé lokalitě a platím drahý byt, někde jinde bych měla něco staršího a většího za méně peněz, ale určitě to v blízké budoucnosti neplánuju. Miminko nepotřebuje vlastní pokojíček.
desnetajna
  • 
26.3.2014 18:45:16
2kk je male pro rodinu. Pro me. Na druhou stranu tak bydli fura lidi:-)
desnetajna
  • 
26.3.2014 18:43:33
Lindo, s chlapem, nebo bez chlapa. Na ticho zapomen v okamziku, kdy se narodi dite....to uz bude navzdy v haji:-)))

Ja bych si tedy dovolila poznamku a to, at nenechate sestehovani az po narozeni ditete, protoze to bude prilis zmen a dost funamentalnich! najednou. Tomu bych se urcite snazila vyhnout, protoze, ac mi to ted maximalne vyhovuje, tak nam take trvalo to vypilovat a prosli jsme si i dost hnusnou krizi. Fakt to chce obrovskou spolupraci od obou stran, abyste se nesezrali.

My jsme schopni spolu cely den nepromluvit, ale i tak se na sebe treba usmejeme, kdyz kolem sebe prochazime, nebo obejmeme, nebo zazertujeme, ale nenarokujeme se, davame si prostor...
Linda V. 133041
26.3.2014 18:37:46
desnetajna, zrovna nedávno jsem přemýšlela nad tím, co budu dělat, až budu na rodičáku a chlap bude taky doma - on taky pracuje převážně z domova. Nějak si to v tom 2+kk nedovedu představit, ale možná je to i tím, že asi 12 let bydlím sama s roční přestávkou, kdy jsem bydlela s kamarádkou. My teď s chlapem spolu ještě nebydlíme.

A zatím nemám děti, takže není třeba žádného starání se.

V neposlední řadě mi vyhovuje to domácí ticho (v práci úplně celý den mluvím, pořád je tam ruch) - otevřu doma dveře a nikdo na mě nemluví:-)

Ale zároveň mi strašně chybí to sdílení radostí/starostí s někým. To bych kecala, kdybych řekla, že ne.
desnetajna
  • 
26.3.2014 10:39:17
Holky, me by kleplo nemit manzela doma porad....on dela z domova, ja vicemene take...vzdycky je tu nekdo na pohlidani deti, na rychle zarizeni, prevzeti...na odvedeni, ci vyzvednuti, vzdycky je tu nekdo na to, abych se podelila o radost i starost:-)

Pavucinka+3,5 141751
26.3.2014 7:59:04
Ja mam chlapa kamionaka...doma je 48dni za rok,takze jsem na tom jako Linda...vlk samotar..

Jinak my uz v sobotu taky nakupovali :-D ted v dubnu chceme poridit auto protoze do toho naseho se nas tolik nevleze :-D

My jedeme dneska na alergo a imuno s nejmensim a ja zjistila ze nemam jeho zdravotni karticku...parada,takze jeste na pojistovnu =-O
desnetajna
  • 
25.3.2014 20:09:27
mmch, ja uz udelala nalet na Malvika...odmitam si pripustit neuspech:-)
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 460  [Dalších 90 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.