| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2014

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 410] Názory 411420 z 460  [Dalších 40 >>]
Linda V. 133041
24.3.2014 17:40:59
Samá hezká jména, Rebeka je super~R^ Oliver taky. U mě je jasný Melichar (po mém dědovi a pradědovi), holčička je taky jasná, ale já nevím proč, od začátku jsem přesvědčená o tom, že čekám kluka.
Pavucinka+3,5 141751
24.3.2014 17:00:22
Kallisto,to kazdopadne.Ja se rozhodovala naposledy mezi Maxmilianem a Samuelem :) a nakonec zvitezil Samik.
kallisto2002+Maxík+píďa 88597
24.3.2014 16:51:03
jéé pavučinko, tak u nás se u prvního rozhodovalo mezi Maxmiliánem a Oliverem, koukám dost podobný vkus :)
Pavucinka+3,5 141751
24.3.2014 16:32:18
My jsme take chteli tenkrat Rebeku a manzu to stale drzi..ja bych chtela Izabelu..kluk zrejme Oliver ;) ale jeste casu dost.rekl ze je to vicemene na me jelikoz on vybiral dvakrat a ja jenom jednou ;)

Me je 26,tak tohle me mine ;)
24.3.2014 16:27:31
vím že je to brzo, ale chtěla jsem se zeptat už řešíte jména?? U nás je holka jasná, tu máme schovanou už od prvního těhu Rebeka a kluk nejspíš bude Alexandr a co u vás? A ještě jsem se chtěla zeptat je tu maminka které je 35 a víše?? jde mi o to zda některá z vás už teď ví že půjde na odběr plodové vody?
Pavucinka+3,5 141751
24.3.2014 16:21:30
Kalisto vitej a gratuluji ;) jsi prvni na rade ;)

Holky,ja teda nevim jak se to pocita ale je fakt ze jsme "makali" cely vikend ale utz mi vychazi oplodneni na pondeli.Nevim teda zda se podle toho da neco pocitat :)
Linda V. 133041
24.3.2014 16:02:25
Kallisto, gratuluju a přeju hodně štěstí~;((

Pavučinko, uvidíme dál, já vím, že by mi tu neschopenku pak hned dala, když by bylo třeba. Mám i trochu strach, že bych doma myslela akorát na to, jestli to dopadne nebo nedopadne dobře a blbě by mi bylo úplně stejně.

Jak si počítáte termín podle data početí? Ještě jsem to datum početí ani nepochopila, početí se nebere jako ona oplodňovací soulož, ale teprve se to pár dní uhnizďuje, ne?

Jinak já to zjistila taky hodně brzo - 14. 2. jsem dostala poslední menstruaci a už 6. 3. jsem měla dvě čárky na testu.
24.3.2014 15:50:04
Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala, jmenuji se Michaela a letos mi bude 35let, doma mám jednoho raubíře (Maxmilián) kterému bude letos 5let. Termín porodu (první odhad) mi dle MS vychází na 27.10.2014 ale vzhledem k tomu že vím kdy byl píďa počat ~f~ tak mi to dle těhu kalkulačky vychází na 1.11.2014. Jinak tohle těhu jsem zjistila opravdu brzo , vlastně jsem to věděla týden po .. ~t~ u dr. vše o.k. srdíčko tluče a těhu průkazku jsem už dostala. Tak snad bude vše v pořádku
Pavucinka+3,5 141751
24.3.2014 15:43:00
Taky platime za fotku 50kc...V gennetu jsem za jednu davala 150 :)

Krev se bere ze zacatku aby se potvrdilo tehu.Takze kdyz videla srdicko a ze je vse ok tak uz je to asi zbytecne a krev ti vezme az na testy.A to by mohlo byt za ty tri tydny,protoze me ji bude brat pristi tyden.

Jasny,pokud se ty nevolnosti ci navaly daji snest,tak bych to taky neschopenkou neresila.Jen ze me to napadlo.
Linda V. 133041
24.3.2014 15:31:46
Fotku nemám, ani mi ji nenabízela, ale pak jsem si v čekárně všimla, že je tam napsané, že fotka stojí 50 Kč a kdo má o ni zájem, tak má říct předem. Nevím, co je na tom pravdy, každopádně mi to nenabízela možná cíleně, myslím, že je pořád dost brzo.

Termín mi neřekla, mám jít na kontrolu za 3 týdny, tak si myslím, že toho probereme víc. Říkala, ať si připravím otázky, na co se budu chtít zeptat.

Že mi je zle, jsem jí neříkala, nezvracím, jen se mi navaluje, tahle noc byla opět příšerná. Neschopenku mi nenabízela, ale já ji teď ještě ani moc nechci, kdyby to bylo nutné, tak samozřejmě, ale pokud je vše ok, tak chodím do práce ráda. Ne, že bych se neuměla zabavit doma, ale při představě těch 6-ti hodinových vycházek a nic víc na neschopenku teď nechci. Pokud nepůjde o zdraví miminka. To bych přehodnotila všechno, samozřejmě.

Ani mi nebrala krev, jak všude čtu, tak všude se bere krev na HCG a podobně - to nedělala, myslíte, že to mohlo být proto, že už bylo vidět miminko na ultrazvuku i se srdíčkem?

Byla jsem v té ordinaci dost dlouho, ale hlavně se zaobírala mojí rodinnou anamnézou, máme v rodině dost dědičných chorob, tak chtěla všechno vědět. A probírala takový vstupní dotazník, co jsem vyplnila. Když jsem z ordinace vylezla, tak za dveřma čekalo asi deset dalších pacientek, tak si myslím, že jsem tam byla dlouho až až.
[<<Předchozích 410] Názory 411420 z 460  [Dalších 40 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.