| martanek |
| • |
3.4.2014 16:00:09
Lehly mi obe deti, takze nic moc. Dcera teda bez teploty, ale zitra mela jit na akci ve skole a prespavat tam, takze ji je to moc lito, ze nebude moci jit. Maly si ted sel dobrovolne lehout. Tak snad bude spat i v noci
![]() Stale mi neni spatne, unava az vecer, oblicej plny akne a laduju se zazvorem a vitaminama, abych to od deti nechytla :-( |
| faberrebe |
| • |
3.4.2014 12:55:18
Ahojky,
tak jsem dnes volala k dr. a příští pátek mám přijít a mrkne se,jak se to vyvíjí a domluvíme se,co dál. Jsem zvědavá :) Co vy,jak se dnes máte? |
| faberrebe |
| • |
2.4.2014 18:12:42
Vítám další prosincovou maminku ;)
Já jsem dnes přišla z práce a musela se natáhnout. Byla jsem hrozně unavená. A výtok ten mám taky,ale nějak to neřeším. Spíš mám žaludek jak na vodě. Pořád odolávám objednat se k dr.,říkám si,že je pořád čas. |
| Grigi | 141978 |
|
|
2.4.2014 17:26:20
Ďakujem!
Nám sa podarilo po IUI, hneď na prvýkrát. Som za to vďačná, lebo všetky tie stimulácie a procedury okolo IVF by som asi nezvládla... Obdivujem každú ženu ktorá si tým prešla! Výtok je - aspoň čo som čítala - normálny. Neviem či počas celého tehu alebo len na začiatku. Ja mám tiež trochu, asi ako na na začiatku cyklu po menzese, a nejak ma to necháva kľudnou. Kým tam nie je krv, je to snáď ok Ale jako vravím - info mám len z netu/ knižiek, od víkendu čítam čo mi príde pod ruku aby som sa trochu zorientovala ![]() |
| martanek |
| • |
2.4.2014 16:44:26
Vitej !!!!! Je fajn, že se rozrustame ....
My čekali dva roky, jsem po et ...... Dnes opět mensi vytok :-( |
| Grigi | 141978 |
|
|
2.4.2014 16:36:48
Ahojte! Hlásim sa medzi decembrové/ prosincové maminky :)
Minulý týždeň som po 2,5 roku snaženia konečne uvidela na teste dve čiarky, a stále som z toho trochu mimo... Že sa to už naozaj konečne podarilo ![]() ![]() ![]() Zajtra idem na kontrolu do CAR, a ultrazvuk u mojej gynekologičky mám až 25.4., takže na srdiečko si ešte chvíľu budem musieť počkať. |
| martanek |
| • |
1.4.2014 17:32:58
8.12, ale budu mit tretiho cisare, ktery bude zrejme zase ve 38tt, tak pocitam, ze rodit budu okolo 20.11.
|
| faberrebe |
| • |
1.4.2014 16:54:13
A kdy ti vychazi termin? Me na 7.12.
|
| martanek |
| • |
1.4.2014 16:08:53
Tak to je super, konecne tu nebudu sama samotinka
![]() Dnes jsem se objednala k mudr na 17.4. Mam nejak strach. Zatim mi ve vsech tehotenstvich bylo soufl, ted mi neni nic a carka je zatim slaba. Nezbyva mi ale nic jineho, nez cekat. |
| faberrebe |
| • |
1.4.2014 15:47:15
Ahoj, jdu nakouknout. Me se dve // objevily dnes :)
|
Den českých řemeselLitoměřice
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.