| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2015

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 193  [Dalších 13 >>]
Sosina + 2 142973
17.6.2014 20:24:19
tak u mě to ví všichni od minulého týdne kdy mi nasadili hormony na udržení těhu a bylo mi tak zle že jsem dva dny byla uplně mimo a babička musela hlídat:-) tak jsem musela kánout božskou:-) jinak přítel to poznal hned, a to ještě ani nešly vidět dvě čárky na testu:-) a kolik je holkám? jedné 4 a druhé? ta moje se strašně těší, trénuje si na panenkach jak mi bude pomáhat~:-D
Beremi 80377
17.6.2014 20:18:51
Jo a kdyz uz jsi naznacila porod, Tak ja je mela oba ukazkove. Praskla voda, bolesti nikde. Ty prisly v obou pripadech v polovine casu mezi prasknutim vody do narozeni ditete. Prvni porod trval celkem 2.5h a druhy 5h. Opravdu od te samovolne praskle vody. Tak nam vsem drzim palce na neco podobneho.~;((
Beremi 80377
17.6.2014 20:15:14
To je zdravotnich komplikaci kolem hned na zacatku, ach jo. Tak to jste to museli uz vsem rict, kdyz potrebujes hlidani a jsi doma? U nas to vi zatim jen jedna kamaradka a pak par holek tady na Rodine. Ale uz to asi dlouho tajit nepujde. Vcera jsem si vzala uzsi triko a brisko neslo prehlednout. Jsem ted 9+1. Prsa me taky boli, ale nastesti se nezvetsuji. Mam E-F kosicky i normalne. Prespristi vikend jsme pozvani na svatbu a ve spolecenskych satech to fakt nezakecam.... Tak to budou vsichni vedet. Nasim to chceme rict nejdriv po genetickym UTZ, na ten jdu 7.7. Ti budou v soku. Vsem jsem rikala, ze uz to staci. ~t~~t~~t~
Sosina + 2 142973
17.6.2014 18:53:03
jinak holky já první porod měla císařem pro konec pánevní a ted při druhém těhu mi dr hned na začátku řekl že mi ted poroste břicho rychleji než u prvního - a fakt že jo, jsem osmý týden a už mě tlačí rifle, a prsa mi vyrostla tak o číslo, šilene, jsou oteklá a nafoukla a desne bolí~a~ na prsou jsem hned poznala že jsem v tom~:-D
Sosina + 2 142973
17.6.2014 18:44:18
no je to šílený, naštěstí malá je taková soběstačná, jak ji vypustim odpoledne na zahradu, tak o ní nevim do večera, máme štěstí že sousedi kolem mají podobně staré děti :-) myslela jsem že budu pracovat až aspoin do září, ale nedovolil mi to dr, mám hematom kolem vaku a beru Utrogestan a po něm mi je teda pěkně blbě :-( navíc jako zdr.sestra na úrazovém odd.si moc klidu neužiju v práci:-) ted navíc malá chytla ve školce herpes nebo impetigo, zatím se neví, má to na ručkách a já s ní nesmím být, tak je malá od včerejška u babičky~n~ a mě je smutno~n~

takže máš dvě holčičky a chcete chlapečka? :-) přítel chce taky kluka - rybáře juniora~:-D malá chce sestřičku - princeznu~:-D a mě je to fuk, hlavně aby bylo zdravé:-) ale už se těším až pujde poznat co to je:-) u vás jsou prázdniny dřív?

Beremi 80377
17.6.2014 16:56:57
Ahoj Sosino, vitej mezi nas. To je pech, muset lezet takhle od zacatku a jeste se starat o starsiho sourozence. Ted mas nejspis jeste skolku, ale o prazdninach bude asi honicka, vid? U nas uz jsou prazdniny od zacatku cervna, tak musim ctyrletacce porad vymyslet nejaky program. Nastesti je mi dobre, jen se driv unavim.
Limetko, ty chodis do prace?

Jojo, to vis, ze bysme si prali kluka. Zkousela jsem vsechny mozne babske rady, tak uvidime. U prostredni dcery jsme taky delali co kdo poradil a jaka je to princezna....

V necem si musim tehotenstvi moc pochvalit. Zmirnily se mi alergie. Vetsinou si nemuzu dat zeleny salat a vetsinu ovoce. Vzdy mi zacalo svedet na jazyku. Ted se laduju salatem a broskvema! Mnam!
Sosina + 2 142973
17.6.2014 15:25:04
Ahoj holky, můžu se přidat? jsem v 7+5 tt, je mi 28, termín mám přibližně 28.1.15, čekám druhé, už mám doma skoro šestiletou Katušku :-) jsem od včerejška na nemocenské, mám rizikovku, mám polehávat a nudím se šileně už teď :-)
Limetka82 142844
17.6.2014 10:46:00
Sestra jeste deti nema, o to je to vetsi tlak...jakoze, ted nebo nikdy. Ale nevzdava se. Porad doufam, ze to vyjde. Uz se tesim na UTZ, chci videt, jake mimi dela pokroky. Vy byste si ted asi prali kluka, kdyz mate ty dve slecny, vid?
Beremi 80377
13.6.2014 20:33:46
Od rijna neni az tak dlouha doba. Hlavne ze se podarilo.
Segra se snazi o prvni, nebo uz deti ma? Verim, ze v tomhle veku hraje psychyka jeste vetsi roli nez driv, jako ze uz ta sance nemusi byt. Drzim palce, at se brzo povede a deti si muzou spolu hrat. Bracha ma holcicku o rok od moji a je to s nima sranda..
Slysela jsem, jaky je blazinec s registraci do porodnice. Starsi dcera se narodila v Neratovicich, to mas kousek na vychod a nemuzu si stezovat.
Limetka82 142844
13.6.2014 20:06:37
Nám to trvalo docela dlouho, zkoušeli jsme to už od října...bydlím v Praze a pomalu přemýšlím o tom, jakou porodnici vybrat. Určitě zkusím Podolí, ale ta registrace je tam dost šílená...zvlášť když člověk třeba nemůže v tu určitou hodinu k počítači...Taky mám ségru, teď jí je 40 a pokouší se o mimi už asi rok, byla dvakrát na umělém oplodnění a zatím nic. No musíme doufat. Život ve Státech ti celkem závidím...mě to taky pořád táhne pryč, ale já bych nejradši trvale někam k moři - i když si ze mě všichni dělají srandu, že by mě to brzo přešlo. No nevím. Třeba se mi jednou podaří se z těch Čech vymanit :)
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 193  [Dalších 13 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.