| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2015

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 165  [Dalších 95 >>]
štír 63437
28.1.2015 9:55:41
Také mám TP 14.4. Příští týden jdu na velký UTZ ve 32.týdnu a od 9.2. jsem domluvena s doktorkou, že nastoupím na mateřskou. Vydržet v práci 8 hodin už je pro mě náročné a bývám unavená. Těším se na přípravu věciček pro prcka :-)
Klárka Ouško 72598
27.1.2015 12:38:40
Ahoj holky, gratuluju k dobrému a zdravému růstu miminek ~g~ Já jdu na kontrolu 4.2. a asi mi už taky vypíšou mateřskou. Nechám si ji napsat od 1.3., ať mám celej měsíc. Taky se musím stavit na pracáku a nahlásit jim zrušení rodičáku. Nebo bych to mohla převézt do porodu na tatínka??? Máte s tím některá zkušenosti? My máme už dávno potvrzeného chlapečka (z plodovky, takže to je na 100%), ale fotku se nám dosud nepodařilo udělat, tak snad na tom poslední velkém UZ ... Opravdu to letí!!! Já mám TP 14.4., ale doufám, že budu rodit nejdřív v 2. termínu (24.4.), nebo i dýl (Adámka mi vyvolávali až v 42.tt), protože od 11. do 21.4. mají být u nás zavřené porodní sály a já nehodlám jezdit někde po Praze 2 hodiny v sanitce, kdo že se uráčí a přijme mě.
Zatím se mějte! ~3~
Misty+Matěj05+Mája07+Monča15 144338
27.1.2015 8:17:01
ahojky, jdu vás zase pozdravit ~3~ Včera poslední velký uzv v 31. týdnu, vše v pořádku, opět potvrzena už tisíckrát potvrzená holčička ~:-D Váhový odhad 1800 g.. CS mám už 4 ale dr říkala že ok :-) Vypsali mi papíry na mateřskou, poslali k sepsání porodopisu do porodnice. Páni už se nám to holky blíží! ~g~
štír 63437
27.1.2015 7:40:30
Zdravím vás dámy :-) minulý pátek jsme byli s manželem na 3D UTZ. Neskutečný zážitek. Máme krásné fotky miminka a i 10min. DVD z průběhu ultrazvuku. Je zvláštní vidět toho prcka v bříšku jak tam dovádí a hraje si.~z~~b~
MoBe 98794
15.1.2015 9:16:05
Ahoj holky,

taky se přidávám a přeji vše nej do Nového roku, hlavně zdraví. ~R^

My jsme měli před Vánocemi pěkně hektický čas. Byla jsem s malou tři týdny v nemocnici, měla stafylokoka a museli jí řezat hlavičku. Má bobek hlavičku vyholenou, ale na místech řezů se už jí objevují vlásky, tak to snad bude dobré~;((

Jinak test na cukrovku jsem prodělala minulý týden a vše je v pořádku. Malý taky pěkně roste. Jinak těhotenství zvládám dobře až na bolest stydké kosti při dlouhodobém stání nebo po nákupu v obchodě, to mě pak bolí. K večeru mi trochu otékají nohy, ale to mi dělalo i u prvního těhotenství, takže to neberu tragicky, ale už se těším, až bude duben a malý bude mezi námi ~R^

Od 27.1. jedu s malou do lázní, tak si alespoň trochu dáchnu, budeme tam měsíc, taťka už teď brečí, že tady zase bude sám. Před vánocema tři týdny a teď čtyři týdny.

Holky přeji všem pohodový poslední trimestr. Strašně to utíká, co říkáte?~3~
Klárka Ouško 72598
14.1.2015 17:17:22
Ahoj holky!
Předně PF 2015! ~;(( Tenhle rok si budeme pamatovat vždy ~:-D
Zátěžový test na cukrovku jsem taky zvládla v pohodě, vzala jsem si od čekárny film a nakonec to byl odpočinkový den ~c~ Výsledky jsou taky v normě, ale nic jiného jsem nečekala. Jak se cítíte v té poslední třetině, na mě to už začíná doléhat. Když beru Adámka z postýlky, nebo se ho snažím chytit, když ke mě nechce jít, tak už mě bolí břicho. V sobotu jsem kvůli tomu proležela celý den. Jinak ale vše ok. Po Vánocích jsem si už koupila těhu ryfle - co jsem se v těch obchodech navztekala! Ta nabídka je zoufalá ~o~ Ale nakonec jedna mám a z minulého těhu ještě doma manžestráky (ale ty mi jsou zatím stále velké). Už se těším na jaro, to už bude doba šatů a bude to lepší ~z~
Opatrujte se, a taky něco připiště! ~3~
štír 63437
19.12.2014 7:57:01
Taky mám za sebou testy na cukrovku a je to vpohodě. Zvládla jsem to mnohem líp než při prvním těhu. Přišlo mi, že té cukrové vody je teď o polovinu méně. :-) Jediné co nebylo moc příjemné je obrovská modřina po vpichu. Normálně na ně vůbec netrpím, asi mi špatně píchli žílu. Další kontrolu u Mudr mám až v půlce ledna. Pupík roste, nelze přehlédnout, že jsem těhotná.~p~ Občas mě bolí zádá a bývám unavená, jinak nic zvláštního.
Zatím ahooj a přeji pohodové vánoce.~b~
Misty+Matěj05+Mája07+Monča15 144338
18.12.2014 18:08:17
ahoj holky, zdravím všechny! :-) Jsem dnes 25+0tt.. mám za sebou OGTT tento týden, přežít se to dalo, ale po opuštění odběrové místnosti když už bylo po všem mi klesl tlak a udělalo se mi mdlo a musela jsem si lehnout a jíst a jíst.. dnes jsem zjistila že mi klesl cukr až na 3 nějaké ty jednotky ~d~ což je hrozně málo.. Tak snad to zvládnete lépe ~R^~s~

Byli jsme na 4D ultrazvuku když jsem byla 24+5, čekáme 100% holčičku, váží 690 gramů :-) Zkusím vložit odkaz na video pokud se mi to povede..

Jinak tedy nemůžu říct že bych jen kvetla a překypovala energií, jak se všude píše o druhém trimestru ~t~ Hrozně mě bolí stydká kost, nemůžu skoro chodit ~8~ Nepamatuju se že bych měl takové bolesti v prvních dvou těhu.. asi stárnu ~t~
Klárka Ouško 72598
2.12.2014 20:16:44
To zvládneš ~c~ Mně OGTT vlastně vůbec nevadil, co mi vadilo, bylo to děsně dlouhý čekání na odběry, to fakt jo. Mě test čeká asi až v lednu, Mudra má dovču, ale ono stejně není kam spěchat ~j~
štír 63437
2.12.2014 10:09:54
Dneska opět kontrola u Mudr. Vše pokračuje dobře. Za 14 dní testy na cukrovku. Bleee. Vím co mě čeká.
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 165  [Dalších 95 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.