| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2015

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 183  [Dalších 63 >>]
Stáňa, Eliška07 + Ondrášek15 40277
24.11.2014 23:03:05
Ahojky všem,
ano ano pojďme si povídat o jménech.
Doma už to celkem dlouho rozebíráme, ale nějak se nemůžeme dohodnout....~:-D~:-D~:-D
Já chci Emu.... manžel Karolínku.
Já chci Jonáška...manžel Ondráška.

No tak uvidíme.....

Taky se pochlubte.....~z~
Sisinka +3 kluci 10290
23.11.2014 21:41:42
Pausíci, moc gratuluju.To je super :o)

jinak já pořád ještě čekám na výsledky toho prenascanu, v pátek to byly 2 týdny, tak snad tento týden...

Holky už vybíráte jména?
Pausa 144269
15.11.2014 20:24:21
Ahoj holky, tak mám za sebou screening ve 13tt a vše dopadlo na 1*. Pan doktor byl úžasný a naše miminko je prostě dokonalé už teď... ~s~ Teď ještě aby už přešly nevolnosti a budu nejšťastnější... :-)
Sisinka +3 kluci 10290
7.11.2014 18:15:45
Moc Vás zdravím,

Walerie, už máš ten screening za sebou Jaké to bylo?

Já s vitamínama moc neporadim, nejsem jejich fandou. Jedla jsem pouze tu listovku do 12TT a to taky dost nepravidelně. Měli jsme spoustu ovoce a zeleniny ze zahrady, tak myslím že to stačí. Jinak mě moje Dr. doporučovala jíst 2 tablety listovky denně do konce 3. měsíce a poté do konce těhotenství 1 tabletu denně. Slyšela jsem to prvně, proč až do konce? To nevím.

Jinak já už mám také průkazku, jsem zaregistrovaná v porodnici - taky moje první zkušenost, předtím jsem se vždy registroala až v 36. týdnu. A nakonec jsem se pro klid v duši rozhodla pro ten Prenascan, tam jsem byla dneska.
Tím pádem jsem se rozhodla neabsolvovat ty AFP testy v 16.tt a jdu až ve 20tt na ultrazvuk.

5.11.2014 21:21:23
Pausíci ~g~~g~~g~ tak už to máš oficiální vid?~6~

Jinak já v úterý v poradně taky vše ok. Opět UTZ, tak jsem zase viděla toho našeho prďolku. Je to krása. Mohla bych se na něj dívat pořád.~s~

Jinak moje krevní testy ohledně železa nedopadly ok. Tak mi hned předepsala kapsle železa. No jo no. Musím zobat.

Krásný těhu dny. Všem. ~z~~z~~z~
Pausa 144269
5.11.2014 12:48:03
Tak hlásím dobré zprávy. Od úterý mám těhuprůkazku a krev je také OK, tak mám radost ~s~. Jak se daří Vám?
Walerie 20776
2.11.2014 21:22:46
Stáňo, já jím občas ten femibion, ale ten do 12 tt a to kvůli listovce, po 12 tt už nebudu brát nic. U prvního jsem jedla taky to calibrum a u druhého ten femibion, ale jen do 12 tt.
Pausa 144269
2.11.2014 8:42:11
Já si tedy žádné vitamíny navíc nedávám. Brala jsem je jen u prvního těhu a pamatuji si, jak mi to vyloženě nedělalo dobře a chtělo se mi po nich zvracet. Od té doby si raději hlídám vyváženou stravu :-).

Mám také jeden dotaz - do kdy je vhodné užívat kyselinu listovou?
1.11.2014 12:48:25
Zdravím všechny těhulky...
Chtěla jsem se zeptat....dlabete kromě pestré a zdravé stavy....i nějaké vitamíny pro těhotné? Mě byla už před početím doporučena kyselina listová. Tak tu teda každý den jím 1 tabletu denně. Ted jsem tam vyčetla, že těhu můžou brát už i 2 tablety denně.

Pak jsem narazila na leták Femibion 400+DHA je to od 13 tt. Zajímá mě váš názor.

Já totiž nejím vůbec uzeniny a masu moc taky nedám. Tak to mám prostě nastaveno už od malička no. Nikdy jsem díky tomu žádný zdravotní problémy neměla. Jsem opravdu zdravá. Akorát nevhodná jako dárce krve, to jsem zkusila darovat jednou....a příště at už nechodím.....že mám málo červených krvinek.

V tom těhu to prostě nějak více řeším. Při Elišce jsem dlabala Calibrum baby plan.... a potom Calibrum mami....či jak se to jmenovalo. Kojila jsem bez problémů 2 roky. Až jsem jí já z vlastního pohodlí chtěla odstavit. Jinak asi kojím do dnes. ~:-D~:-D~:-D~:-D~:-D

Budu ráda za každý názor ohledně vitamínů ....

Jdu to zatím pošmírovat na nějaký diskuze......~y~~z~~y~~z~
sisinka
  • 
28.10.2014 21:16:41
Walerie, no nevim jestli přímo doporučili, nicméně mi to nabízeli a genetička ode mě chtěla podepsat že jsem to odmítla. Byla jsem v Gennetu v Praze.
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 183  [Dalších 63 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.