| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2015

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 183  [Dalších 23 >>]
Stáňa, Eliška07 + Ondrášek15 40277
7.10.2014 18:57:58
Ahoj holky - těhulky ~z~~:-D~;)~;((
Tak se hlásím z poradny. Vzaly mi 5 ampulek krve. Pak jsem šla na UTZ. Tam jsem viděla toho našeho prďolku, který má 34 mm. Dostala jsem těhu průkazku. Dnes jsem 10+3 tt. A znám už i termín porodu 3.5.2015 ~:-D~;((~:-D
Všechno v naprostém pořádku. Tak jsem šťastná ~z~~z~~z~

Tak se taky pochlubte..... jak se vám všem daří.....
TP 25.5
  • 
2.10.2014 13:32:11
Ja teda tady vlaju hodne v zavesu se svym dnesnim 6tt+4 :-)

Musim rict, ze jsem prekvapena, ze mi kava stale chutna, tomu nebylo tak v minulych tehotenstvich .... nemam zadne chute, jen vic na sladke, ale drzim se, spatne mi je, kdyz se najim, nejlepe mi je paradoxne rano ....
Pausa 144269
2.10.2014 11:25:31
To jsou krásné zprávy, holky! Gratuluji!

Já jdu na kontrolu za týden... Těším se... Miminko o sobě dává znát. Dnes ráno mi začaly takové ty opravdové nevolnosti, nadavování se... V metru jsem vydýchávala voňavky a v krámě pot z jednoho pána... Ufff... Tak nějak jsem si přála, aby se mi to tentokrát vyhnulo, ale holt si to musím "užít" i tentokrát :-).
Lucka Pucka:-) 131723
2.10.2014 11:02:47
Tak máme dnes po utz, vše v pořádku, jsem dle velikosti miminka(2,6cm) 9+2, už sebou pěkně mrskalo, srdíčko tlouklo a já dojata odcházela z ordinace s těhotenskou průkazkou.~s~~z~~b~ Přeji vám všem pohodové dny a zdravá miminka!~;((~;((~;((~;((~;((~;((
Stáňa, Eliška07 + Ondrášek15 40277
1.10.2014 19:36:11
Ahojky holky,
tak jsem byla včera na dalším vyšetření. Braly mi krev a udělaly poševní UTZ. Zase jsem viděla toho našeho malého drobečka. Už má 27 mm ~g~ ... tyyyjooo.... skoro 3 cm ~:-D~:-D~:-D Vše v pořádku. Jsem objednána na screening v prvním trimestru. Zjištují se tak genetické vady atd. Udělají mi i fotečku. Tak se těším. To jdu 24. 10.
Jsem 9+4 tt. Příští týden si jdu pro těhu průkazku.

Teď trochu porovnání mých těhotenství. V prvním těhu, to jsem čekala dcerku. Jsem od začátku ani nevěděla, že jsem těhu. Jen ty prsa tak nějak bolela. Ale jinak nic. Jíst jsem mohla co jsem chtěla a v jakém-koliv množství.

Ted po 8 letech. To je úplně jiné. Opět první poznávací znamení. Prsa. Totálně se mi, tak nějak naplnila. Manžel si libuje. Moc se mu to líbí. Bolí stále. S jídlem to je už horší. Nemůžu svou oblíbenou kávu. Jeden šálek denně. No ani náhodou. Zvedá se mi kufr. Dříve jsem dost žvýkala orbitky. Ted taky ani náhodou. Hned se mi zvedá žaludek. Jíst musím po malých porcích. Jinak je mi na zvracení. Ještě jsem nezvracela. Ale žaludek je jako na vodě.

Všem držím palečky.....ať se ta naše miminka krásně vyvíjejí....~z~~z~~z~
Walerie 20776
1.10.2014 15:03:02
A co ten test? Silná čárka?

Já se taky přeobjednala k dr. až na 8.10., aby bylo jasněji. A je mi tak půl dne blbě. Nejhorší je to asi večer, žaludek na vodě mám celý den.
TP 25.5
  • 
1.10.2014 11:47:33
Tak si pripadam netehotne, koupila jsem si radeji zase test, udelam si ho, az prijdu domu ....... ja to fakt vidim blede, u povedenych tehu mi vzdy bylo dost spatna ...... no jeste tyden a den musim vydrzet na uzv ....
Walerie 20776
28.9.2014 19:00:23
Já ten termín kontroly nejspíš taky o týden přesunu, aby už bylo vidět srdíčko, mě to nějak nenapadlo ze by to bylo lepší později. Zitra tam zavolám a uvidím jak se domluvíme.
Jinak mám nevolnosti dost a únava taky velká.
TP 25.5
  • 
27.9.2014 20:45:06
Tak jsem presunula mudr na 8.10, aby bylo videt srdicko .....

Zacina mi byt nevolno, ale zvracet ne ....
Lucka Pucka:-) 131723
25.9.2014 18:11:52
Zdravím všechny maminky,

samozřejmě velká gratulace k pozitivním testům a držím všem moc palečky! ;-)~;((~g~~3~
Stani, já jsem dnes 9+4, příští čtvrtek jdu na další kontrolu, tak to už taky dostanu průkazku(tedy bude-li vše v pořádku)... Jinak závidím všem maminkám, které o těhotenství prakticky neví, já si to OPĚT užívám se vším všudy, strašné nevolnosti prakticky 24hodin denně, únava jako po týdenním flámu a dost mě i trápí migrény... no ale s Amálkou jsem to taky přežila, tak snad to časem, za 1-2 měsíce přejde! :-P
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 183  [Dalších 23 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.