| Kudla2 | 58452 |
|
|
9.12.2018 23:59:59
"Kamarádka je nevychovaná a hraje si na nevyžádané médium, kterým není. Plácá nesmysly, využívá převahy nad zřejmě utrápenou Magrátou. Já tohle nesnáším."
Libik ![]() |
| libik | 142094 |
|
|
9.12.2018 23:56:46
Marko, to je pěkná blbost, viď. Ty v sobě "dlouho držíš" názor na nějaké dítě? A k tomu objektivní? Já myslím, že všichni máme dost starostí sami se sebou.
Kamarádka je nevychovaná a hraje si na nevyžádané médium, kterým není. Plácá nesmysly, využívá převahy nad zřejmě utrápenou Magrátou. Já tohle nesnáším. Jo a vysypané kostky? No, podle mě super fórek ![]() |
| magrata1 | 95172 |
|
|
9.12.2018 23:55:50
Tento incident byl zcela ojedinělý.
Ptala jsem se 2 kamarádek, jestli na ně dcera takto působí. Jedna řekla: "Co blbneš?" A druhá: "Mluvila opravdu o ní? Nemluvila o někom jiném? Vždyť ona je takové naivní, nezákeřné telátko. To už bych spíš pochopila, kdyby nějak kritizovala tvoji nejmladší, ta umí ve vzteku být drsná." Další kamarádka mi opakovaně nadšeně popisuje, jaké má zajímavé hry a že je ráda, že se kamarádí s jejím synem. |
| Marika Letní | 140743 |
|
|
9.12.2018 23:50:43
TO je tedy silné prohlášení. Od kamarádky bych ho nečekala.
![]() Není možné, že trochu podceňuješ, jak dcera na okolí působí? A kamarádka to možná dlouho v sobě držela a teď reagovala přehnanými slovy o zlu? Vysypat na dítě kostky je ubližování a jestli je podobných incidentů mnoho a neustále, může to být větší problém, než si připouštíš. A k tvým otázkám. Nemám pocit, že blbě čumět je zlo. O neagresivním dítěti bych to neřekla, ale já bych takovou formulaci asi nepoužila nikdy. Je otázka, co kdo považuje za agresivitu. ![]() |
| libik | 142094 |
|
|
9.12.2018 23:46:12
No hlavně je to kravina, že jo.
Žádný čarodejnice mimo pracovní dobu neexistujou ![]() |
| Kudla2 | 58452 |
|
|
9.12.2018 23:44:52
Myslím, že máš asi tak desetkrát víc zdravého rozumu než ona, tak prosím tě neobracej svůj vztek na sebe a na svou dceru, ale tam, kam patří.
![]() |
| libik | 142094 |
|
|
9.12.2018 23:42:28
No ta je blbá
![]() Hele, zásada číslo jedna, o svých dětech mluvím jedině v superlativech, pokud chci někoho potěšit tím, že je lepší, jsem ochotna vyprávět o tom, že jsem divná já, děti jsou géniové, i kdyby podpálily baráček ![]() Nic si z toho nedělej, prosím tě ![]() |
| magrata1 | 95172 |
|
|
9.12.2018 23:42:12
Ona právě strašně lituje kluka, který je v diagnostickém ústavu, protože napadal spolužáky, mlátil a kopal svoji sestru ve škole tak, že ho učitel nemohl zastavit, má deníček, ve kterém si zapisuje, koho ze třídy zabije... Toho by si prý i vzala do péče, protože je to chudák, který trpí tím, jakou má rodinu. Což nepopírám, taky je mi ho líto, ale je mi líto i těch jeho spolužáků a rozhodně vykazuje nesrovnatelně více zla než moje dcera.
|
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
9.12.2018 23:39:34
Kamarádka je asi čarodějnice, když vede takový řeči.
|
| Alena | 129302 |
|
9.12.2018 23:35:16
Já bych to neprohlasila ani o agresivním diteti. Ta formulace "proudi z ni zlo" je silna a temna, zdrave uvažující dusevne prosperující jedinec by ji nepouzil. To není na naštvání (je to samozřejmě nesmysl), spis to na me působí jakože má kamarádka nejake potíže, neprojevuje se i jinak zvláštní? Za tou učitelkou bych ale rozhodne šla, také mám pocit že klasifikaci nezle založit na zapomínání, navadela bych ji spise ke spolupraci.
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.