Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Dandy+Vojtíšek a 3 Mušketýři | 27764 |
|
|
.4.2.2008 19:38:27
Já bych řekla že BL bambusky jsou oblíbené hlavně pro svou měkost a štíhlost ...savost je takový lepší střed - rozhodně saje líp než froté nebo flanel - no nicméně bambusový flauš saje lépe - to ano ale ty plíny z něj jsou zase už cenově někde jinde. BE je vyloženě noční plena - ne na den - je hodně široká a tím že je lemovaná tak pak může větší pohybující se dítka odírat ...u nás byla OK dokud v ní vojta nezačal chodit (po té co ho dám do noční plíny třeba ještě půl hodiny lítá než usne - ráno jsem třeba chvíli nechávali než se vykaká atd..)
Jinak ale když jsem malému dala BL bambusku bez vložky a nechala ho jen v ní bez svrchních tak když začal čůrat tak to čůrkem proteklo :) |
| 000000 | 26080 |
Re: .4.2.2008 19:10:27
to nic, ten prášek je přiložený u těch vlnaků swaddlebees a píšou: vložit do impregnace jen na 15-30min,tak mi to přijde trochu divné :)
|
| Peřinka+Štěpula 2/05+Emma9/07 | 61177 |
|
|
Re: .4.2.2008 19:08:42
JÉÉÉ jaký lanolinový prášek??No já je mám koupené na den,na noc mám natahovací Disany a flísáky,tož nevím..
|
| Amazonka 4D | 12917 |
|
|
Re: .4.2.2008 19:05:41
Hmmm,u mě taky BL bambusky nevyhrály...Organic jsou super...ale BL nic extra (ale to ani od Tots Bots
) |
| 000000 | 26080 |
Re: .4.2.2008 19:04:13
Peřinko, tak pak napiš, co si o nich myslíš, jestli by mohly být jako noční? cimoril je má taky, ale říkala, že tak spíš na den, já nakonec objednala sw, jsou krásně malinké, a nemá v nich skoro vůbec zadek, ale na noc asi fakt nejsou, bo jsou moc úzké, ovšem tomu jejich přidanému lanolinovém prášku bych moc nevěřila
|
| inishkea + 2 lupínci | 24955 |
|
|
Re: .4.2.2008 19:02:14
Tak ten Smaragd je superwash?? .. no, na německý stránce píšou "shurwolle" a šlus. ale to nevadí, ten lanolin je z toho vypranej, tak se tam musí zase nacpat zpátky
tedy několikrát hutně nalanolinovat. Stejný je to s přízí Excluzive, z tý už někdo na BC vlňáky má a nestěžuje si. Koupila jsem i tu aloe, ale je jiná, než ta minulá, tak se holt uvidí. Mě se líbila ta barva, mám slabost na všechny potištěný vlny, tu přítomnost výtažku aloe moc neřeším, na tak malej kousek co bude čouhat přes plínu to nemá cenu řešit Jinak venku se plete z kdečeho, co je 100% vlna, z merina, z alpaky, z jánevímčeho...Až to dopáchám tak tu budou k testování vlňáky z přízí Excluzive- silná vlna, superwash Cool Wool Print 100% merino Aloe , merino s kytkou ![]() Sport - tenká vlna, asi by byla skvělá na "Jáchyme, hoď ho do stroje" Smaragd ... shurwolle, ještě nemám doma, neposoudím. Pokud chce někdo smaragd, písněte mi "objednávku" mailem, ať vím kolik kdo čeho, jestli to má cenu... je tam jeden náádhernej holčičí odstín..kurec ![]() to je zas elaborát... |
| Peřinka+Štěpula 2/05+Emma9/07 | 61177 |
|
|
Re: .4.2.2008 18:59:12
Ahoj,
tak u nás vedou na noc BE,BBH bambus a BBH konopka-řekla bych že o chlup sajou více než BE. BL bambuska je o dost více v noci mokrá-malá taky začala mít jakýsi ,,ekzém,,a z BL bambusu to je horší ale na noc nám vyhovuje perfektně,to zvládne 4hodinky jako nic. Dneska se jdu chlubit..minulý týden mi došly BBH vlňáky fialové Mka a naše skoro 5.měsíční slečna je měla ehhhm tak tak a krátké.Tak šly zpět a dneska došly Lkové oranžády-už aby bylo léto,jen k tričku,paráda.Právě se čvachtají v lázni a tady je modelka: ![]() |
| *S | 15300 |
Re: .4.2.2008 18:41:13
Veď píšem, že to je jediné, čo mám. BE som nekúpila, tak nemám porovnanie. Ale vzhľadom k tomu, že aj tak v noci prebaľujem, je mi to vlastne jedno.
Uvidím ako dlho vydrží nudle s BL. |
| 000000 | 26080 |
Re: .4.2.2008 18:40:32
tak taky musím přiznat, že bl bambus savost nic moc, s be se rozhodně nedá srovnávat! jediná její výhoda /té bl/ je, že je krásně měkoučká
všimly jste si na mamaje budou mít nové svrchní pull nějaké thirties, vypadají docela dobře i cenově holky, používá někdo tu aloe color? vím, že bohulka, ale nikdo jiný tady nad ní nejásá, tak nevím, mamka mi včera řekla, že to aloe se přece z toho musí časem smýt? |
| Medlina (Matýsek, Hanulka) | 28819 |
|
|
Re: .4.2.2008 17:53:58
Přidávám se k Markétě, taky podle mě je BL bambuska jen jako denní plena - u nás tak na tři hodky, když mi v ní usne...když ne, tak ji pročůrá i za dvě :)
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.