Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| MarkétaP + 4 dcerky | 13148 |
|
|
Re: .4.2.2008 17:47:14
Nok je to kvalitativně úplně jiná plena :) Já teda BL bambusky ale moc nemusím, tak asi nejsem reprezentativní vzorek :) ne, prostě BE je BH nudle všude :), pro mě Noční plena, zatímco BL bambuska je "štíhla čtyřhodinová" :)
|
| *S | 15300 |
Re: .4.2.2008 17:37:49
KAtka, ten materiál je úplne iný, tak to nemôžeš porovnávať. Ja BE nemám. Tie sú z bambusového flaušu. Ale čo som tu čítala, tak hrubnú a tlačia okolo nožičiek. Tak preto ich nemám a hľadám inú variantu. BL sú z bambusového froté a dajú sa porovnávať s Tots bots bambuskami. A tam by som im dala prednosť.
|
| Czekanka,syn 05/07,dcera 05/09 | 33886 |
|
|
Re: .4.2.2008 17:22:43
Tak to vážně vypadá, že BL bambusky mají jen příznivce
doufám, že se ze mě stane další a můžu ještě jeden zvědavý dotaz: odpovídá rozdíl v kvalitě mezi bambuskami BL a BE ceně? Látce zdar! ![]() |
| *S | 15300 |
Re: .4.2.2008 17:21:31
Dandy, tak si plánujem naše nočné plienky, keď vyhrám tie nudle.
![]() ![]() ![]() |
| Dandy+Vojtíšek a 3 Mušketýři | 27764 |
|
|
.4.2.2008 17:16:21
Bambuska třeba s BH nudlí složenou podpindíka by mohla být dobrou variantou pro vás Kačko...ta BH nudle saje takovým zvláštním způsobem - prostě natahuje to mokro a nepropouští (tím nechci říct že je nepropustná - ale nasaje fakt hodně) ... a docela je pocitově suchá ...
|
| *S | 15300 |
Re: Bambuska BL na noc?4.2.2008 16:56:55
KAteřina, ja používam BL bambus ako nočnú a tiež raz prebaľujem. Niekedy nie, podĺa toho, koľko v noci kojím. A naplním ju vždy niečím iným. vv, bambus žinka BL, čo mi zrovna zostane voľné. Potom nadránom už dávam len dennú plienku.
|
| Czekanka,syn 05/07,dcera 05/09 | 33886 |
|
|
Bambuska BL na noc?4.2.2008 16:50:16
Ahoj, oživuju téma nočních plen
Myslíte, že by šla použít bambuska BL (1x v noci přebaluju a teď nám na jeden poločas stačí popo froté čtverec 60x60 + vkládačka hemp hour v popo zavazovačce)? Malý začal spát na břiše a je to nápor na vlňáky, tak zvažuju pořízení něčeho hodně savého. Na BL jsem četla samou chválu - potvrdíte mi to? A jak se osvědčily slovenské bambusové čtverce jako vkládačky? Díky!!! ![]() |
| Želvíra | 73955 |
|
|
Re: .4.2.2008 15:27:43
Tak já jsem vložky háčkovala z příze bambus SDS, dvojité - polosloupky, srazily se fakt nepatrně, ani možná o cenťák.
Peru s plínama na 60 st. Vadí mi ale, že,když jsou mokré. tak děsně ztvrdnou. Do kapsovky je dávám, ale ne samotné, vždycky dám 1 BH nudli směrem k zadečku, jinak by malá měla na prdýlce obtisk ![]() |
| Liaa | 29716 |
|
|
Re: .4.2.2008 15:16:30
U nás je agresivní moč skoro ve 100% případů spojená se zuby...
|
| Dandy+Vojtíšek a 3 Mušketýři | 27764 |
|
|
.4.2.2008 15:08:12
Tak teď pro změnu my bojujem s opruzením, začlo to průjmem po těstovinách ... dva dny na to měl vydřený rudý lem od plíny nebo kalhotek a dneska se přidal flek jak pětikoruna. Vyloženě mi přišlo že mu to bez plínu zrudlo vícenež s ní, po přebalení to má jakž takž, když omyju vodou nebo čajem tak to zrudne ... dokonce se mi dopoledne zdálo jako by mu na tom začínal puchýř - už mi to ale příjde "jen" červené ... celý zadeček (i zezadu směrem k pasu) je jak struhadlo (není červený ale děsně drsný) a evidentně ho svědí....z něčeho má agresivní moč , typla bych zuby nebo jím něco co mu vadí zase? to je děs
![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.