Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Amazonka 4D | 12917 |
|
|
Re: hory v látce :-)4.2.2008 10:20:56
Myslím,že ideální jsou fakt čč,nudle a třeba kapsovky...
|
| Vilíková | 17005 |
|
|
Re: hory v látce :-)4.2.2008 10:18:31
Ahoj Gerby,
já řeším naprosto to samé - jedeme na týden, není tam pračka a vlastně ani moc vody, topí se v kamnech ( a suší se bundy, kombinezy dětí apod. A mě se naprosto nechce kupovat balík jednorázovek!!! ... a vzdát se vlňáčků, longiesů ... achjo. A na druhou stranu vím, že večer až děti usnou, všichni zasednou k vínu a bude se kecat a hrát hry tak se mi nebude chtít se sebrat a jít prát (byť na 20 minut ) ...vždycky se na ty večery tak těšíme... a zase ta představa že ho balím do papíru a musím přidat oblečení protože papíráci prosakujou a protečou... babo raď co. Asi to vezmu půl na půl - a mám taky spíš kalhotkovky (bamboozle a tak) MOje poslední vize je - vzít něco abych neprala denně a uschlo mi to a mezitím papírky. Nechat to celý týden v pytlíku bych neriskla (ani moč ani hovín...) |
| Draci mamka 4+1 | 48514 |
|
|
Re: vložky do podprsenky4.2.2008 10:17:48
děkuju za odpovědi
a za rady. Po třetím porodu jsem měla také laktaci ustálenou velmi rychle, to je pravda...ještě jednou děkuju!!! |
| Amazonka 4D | 12917 |
|
|
Re: hory v látce :-)4.2.2008 10:12:31
Gerby,týden? to bys měla mít asi tak 40 plen +-
|
| Gerby | 75485 |
|
|
Re: hory v látce :-)4.2.2008 10:11:53
jo a jeste me napadlo, moltexky taky smrdi? tam skoro zadny gel neni, tak by nemusely ne?
|
| Gerby | 75485 |
|
|
Re: hory v látce :-)4.2.2008 10:11:05
kdyz me se tam prat nechce....a mam hlavne kalhotovky a ty budou schnout dlouho...leda ze bych prala jen ty pokadene...no musim ted hlavne spocitat pleny, dnes testuju čč jak to snima pujde...ale asi stejne budu muset jeste koupit nejake vv a vkladacky, ty se stejne nikdy neztrati...a mam zalusk na kapsovku (to by mohlo doma projit, kdyz nebudem kupovat balik jednorazovek
) |
| Amazonka 4D | 12917 |
|
|
Re: hory v látce :-)4.2.2008 9:55:30
Gerby,na horách jsem nebyla,ale týden jsem prala v ruce...používala jsem čč a vv,počůrané jen pořádně vymáchala ve vodě s octem,pokajděné spláchla,vymydlila žluč. mýdlem a nechala do druhého dne v kýbli..."nasucho" jen promydlené...druhý den vyprala ruční lanzou.
Fleky,vyrážky...nic se nekonalo ![]() |
| *S | 15300 |
Re: LÁTKOVÉ vložky do podprsenky4.2.2008 9:50:09
Amaz, tiež mi to napadlo. Hneď prvý príspevok s jedovatým gelom. Tiež mi to prišlo vtipné.
![]() Ja som veľmi chcela látkové, ale veľmi rýchlo sa mi ustálila tvorba, takže som nič nepotrebovala. A stihla som použiť len Babylove, ktoré som mala kúpené vopred. Takže som už potom ani nemohla testovať. A tááák som chcela. |
| Gerby | 75485 |
|
|
hory v látce :-)4.2.2008 9:47:23
ahoj, nedavno jsem tu zahlidla, ze se nekdo chysta na hory s latkovkama...my jedeme v sobotu a vcera jsme se s manzelem shodli, ze nechceme aby nam tam nase mimi smrdelo v pamperskach...to by jsme si ani jeden asi moc ten cerstvy vzduch neuzili....
potrebovala bych se poradit, jak pouzite pliny ten tyden skladovat...bojim se ze to zacne plesnivet...a co ty pokadene, pujde to po tydnu se soli na skvrny vyprat? mate nekdo zkusenost? diky za napady a postrehy ![]() |
| Amazonka 4D | 12917 |
|
|
Re: LÁTKOVÉ vložky do podprsenky4.2.2008 9:45:41
Holky,při zakládání tématu to asi chce to LÁTKOVÉ napsat,ono se to objeví ve všech tématech a samosebou tu budou i rady na druh vyzkoušených jednorázovek...
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.