Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| inishkea + 2 lupínci | 24955 |
|
|
Re: vložky do podprsenky4.2.2008 9:43:36
Měla jsem jednorázové akorát do porodnice.. byly buď nanic, nebo nevzhledný kola
tak jsem koupila Avent a ještě jedny bavlněný a byl klid. V jednom avent balení jsou tuším 3 páry, což je málo. Měla jsem i nějaký hedvábí/vlna ale málo sály, a musely se prát v ruce, což já lenora neoceňuju ![]() |
| Selene | 49920 |
Re: vložky do podprsenky4.2.2008 9:39:14
to dopisu :)
a byla to dobra volba :) Pouzivala jsem je pres den, v noci pri kojeni jsem pouzila plenku :) Jooo a mela jsem doma krabici Fixies, pro stycka Prihodu ) |
| Miri30 | 11611 |
|
|
Re: vložky do podprsenky4.2.2008 9:35:16
Ahojky, já osobně bych s pořizováním látkových vložek počkala až po porodu. Já si koupila do zásoby jen 2 krabice jednorázovek Babylove z DM a než jsem je spotřebovala, tak se mi laktace stabilizovala natolik, že jsem už žádné vložky nenosila. Kdybych byla látkové koupila předem, což jsem původně chtěla, byly by to vyhozené penízky.
|
| Amazonka 4D | 12917 |
|
|
Re: vložky do podprsenky4.2.2008 9:31:30
No,já na doma jen plenu (sice tu mám krabici Chicco,ale když je jedovatý gel na prdelku,tak se mi příčilo ho dát do pusinky
)Na ven jsem měla Popo (vlna/hedvábí) dva páry...ale tentokrát to s mlíkem šlo...při kojení jsem cpala pod druhé plenu,to by popo neutáhly,asi ![]() |
| Selene | 49920 |
Re: vložky do podprsenky4.2.2008 9:15:20
Ja jsem pouzivala vlozky do podprsenky od Ella´s house - na kuzi prisel konopny flaus a k pradlu flees. Tocila jsem tri pary, ale k latce jsem se dostala az po sestinedeli. Byla jsem s nima moc spokojena, nikdy mi neprotekly a byla.
|
| Sysss | 57900 |
|
|
Re: vložky do podprsenky4.2.2008 8:54:51
Ahoj,já jsem taky používala jenom vložky od Chicca.Jsou sice dražší,ale podle mě se vyplatí si připlatit,než abych měla neustále flek na tričku..:))Takže doporučuju!
![]() |
| jirkajurka | 71209 |
|
|
Re: vložky do podprsenky4.2.2008 8:26:03
Já jsem používala bavlněné od Anity a vyhovovaly mně moc, savé, prodyšné, lehce udržovatelné. Jen na začátku, když bylo spoustu mlíka (než se to stabilizovalo, tak jsem používala jednorázové od Chicco, protože ty jediné mi během půl hodiny neprotekly - jsou skvělé a z tekutiny dělají gel). Pak asi po měsíci jsem přešla na bavlněné.
|
| Draci mamka 4+1 | 48514 |
|
|
vložky do podprsenky4.2.2008 1:01:32
Holky, můžete mi napsat zkušenosti s vložkami do podprsenky? Jsou lepší nebo savější vlněné, hedvábné nebo bavlněné? Jak rychle schnou, kolik párů asi nejlépe pořídit? Děkuju
|
| Lagi + Týna 9/07 + Marek 8/09 | 57865 |
|
|
Re: Šedé fleky na prádle????3.2.2008 22:11:53
Slávko, díky moc, jsi zlato
![]() ![]() ![]() ![]() |
| *S | 15300 |
Re: Market3.2.2008 22:09:46
Tak potom z pekárne budete mať televíziu.
Tú určite potrebujete. Ja tak vždy zabavím Emi, keď už neviem, čo vymyslieť za zábavu. Urobíme cestíčko a bavíme sa. Nikdy som nemala rada plastelínu, tak som mnou preto pečie. A navyše je vždy výsledok, ktorý sa dá zbaštiť. Už aj Ráchelku zaúčam. zatiaľ len sedí na linke a pozoruje nás. Je to ale väčší živel, než Emi. Tá vždy poslušne sedela, toto živé striebro musí všetko chytiť, vyskúšať. No, aspoń nezdrhá. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.