| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Plenky látkové

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1320] Názory 13211330 z 39013  [Dalších 37683 >>]
Bumbi&05,08,10 42508

Re: colorfolds

3.2.2008 17:09:05
Lio,
šíma měl ty colorfolds vel. 2, ale kalhotky bummis L, M už mu byly malé a protékaly. Měl 16 kg+ a byly to jediné plínky, které mu byly a dostatečně sály.

Štíhlé balení - hm, tak to už nevím, jak jsem mu to dávala na noc, tak jsem si toho zase tolik nevšímala... ale složený na pětiny... asi jo. Já mu to na noc skládala na čtvrtiny a doprostřed dávala ještě vkládačku a stačilo to na tuhle terminální plenkovou fázi ;)
Liaa 29716

colorfolds

3.2.2008 16:42:29
Bumbi, jsi tu ještě? Ty jsi zkoušela u Šimona colorfolds, viď? Mají jen jednu velikost, nebo víc? A myslíš, že by šly na 12kg dítě i na doma jako štíhlé balení?
Bumbi&05,08,10 42508

Re: latka a susicka

3.2.2008 16:40:22
Magdaleno,
s tou jednorázovkou je to dítě od dítěte a záleží taky asi na původu té opruzeniny.

Náš prcek měl z jakékoli jednorázovky vždykcy začervenalý zadeček, jak asi nebyl zvyknutý na to vysušování jednorázovkou. Při vyzkoušení jednorázovky na "zubní opruzeninu", jestli to jako nepomůže, ji měl po 2 hodinách z jednorázovky do krvava... Ale prostě, když ti dítě pláče bolestí, vyzkoušíš cokoli.

U nás nakonec na "zubní opruzeniny" (dělaly se, když rostly zuby, i pak, když byl už bez plen, takže to fakt s plínkou nesouviselo...) zabralo ovčí rouno a namazat lanolinem. To bylo do 24 hodin po šlicu.

*S 15300

Re: .

3.2.2008 13:21:03
Brigitta, niečo by som pre teba mala. Mám tu Haipa Daipa, len by ich chcelo nechať prejsť dekalcifikačnou kúrou, no ako každé používané froté. Napíšem ti mailík, ale až večer.
Amazonka 4D 12917

3.2.2008 13:19:54
Brigito,plenky se tu prodávají pořád,i to je totiž kouzlo látkování...nelíbí? přestalo sedět,bavit? prodá se to a koupí nové...;)
http://www.baby-cafe.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=1030741#1030741 jukni třeba sem a sleduj pravidelně...

*S 15300

3.2.2008 13:19:24
No ja mám asi najväčšiu spotrebu denne. Prebaľujem ju ako novorodenca. :-D
Takže v noci 2, ráno, doobeda kakanie, potom ešte 2-3 kakania,.....no, škoda reči, ale baví ma to, tak si nesťažujem. A hlavne, babička má pocit, že keď je v látke, trreba prebaľovať stále. Takže ju tam pošlem na 3 hodinky a ona sa mi vráti s 3 počúranými bambuskami. Teraz jej plánujem dávať vykuchané Organic, nech to je jednoduchšie. :-)
briggitta 13066

3.2.2008 13:01:12
Se mi to odeslalo dřív, než jsem chtěla. :( Jsem se chtěla zeptat, jestli nebudete některá vyprodávat plínky po dětech, že bych zpočátku vyzkoušela i něco staršího. Lea má skoro 4 měsíce a váží odhadem necelých 6 kg. Takže jestli máte něco k nabídnutí, písněte mi prosím na mejlík, ju?
Ještě jsem se chtěla zeptat - v čem plínky perete a perete je s ostatním prádlem nebo zvlášť?
briggitta 13066

3.2.2008 12:57:26
Holky, sledovat vaši debatu je fakt zábavné. :-D Projíždím teď různé stránky a snažím si trochu srovnat v hlavě, co a jak ohledně plínek chci. No, zatím do toho nemůžu investovat moc peněz :(, muž se na to netvářím moc nadšeně a když mu řeknu, že plínka stojí 2 stovky, tak ho klepne pepka, to mi hned řekne, že zůstaneme u jednorázovek. ;((. Takže budu muset zpočátku nakupovat pomalu a po troškách a kombinovat to s jednorázovkami, aby to nebyla najednou velká pálka. ;)
Amazonka 4D 12917

3.2.2008 12:41:10
;) no ale vždyť hnusky taky stačí 4 na den,ne...a kolikrát i míň...v podstatě by stačily tři,noční,do kajdění a potom...a i to by šlo zredukovat,když může vydržet v noci 12h,proč ne přes den,že jo :(

To je stejně síla,bohužel fakt znám maminky,co takhle uvažují...
Dandy+Vojtíšek a 3 Mušketýři 27764

.

3.2.2008 12:33:51
No jo no dá se všelijak - jen pro ty nezapálené aby to nevypadalo jako víš jak no :o)))
[<<Předchozích 1320] Názory 13211330 z 39013  [Dalších 37683 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.